Зупинка, автобус, трамвай, люди...

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Liliyah Romanova, 28 Травень 2009.

1. katrinka

katrinka Well-Known Member

Відповідь: Зупинка, автобус, трамвай, люди...

:):):) СЮППЕР!!! добре що хоть посміятись із себе вміємо

• Подобається Подобається x 2
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Але бачте, не ми одні такі. Італійці мають схожу натуру. :girl_wink:

• Подобається Подобається x 4
  3. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Я коли читаю назву теми, чомусь в голові виринає "Аптека, улица, фонарь" :)))

4. Liliyah Romanova

А в мене з вашими словами асоціяція про Львів виникла: "аптека, кантор, продукти... і ще вікна-двері". :xaxa:

5. kristina

kristina Well-Known Member

До речі, всі говорять що маршрутне перевезення тепер подорожцало до 1,75 грн, я такого не чула нів одному ЗМІ. Як то фірми- перевізники не правомірно собі так дозволили ?
    Я їхала ці 2 дні в 45 марш, то платила 1,5 грн, назад забирав чоловік, але від багатьох чула про збільшення ціни і про "крик" на людей чого платять по 1,5 ,якщо вже всю маршрутку обклеїли наклейками 1,75 грн
    Ви шось чули ?

6. Liliyah Romanova

Я про таке чула в Репортері львівському. Ще минулого тижня. Але не їжджу, то не скажу точно. :xaxa:

• Подобається Подобається x 3
  7. kristina

kristina Well-Known Member

Я чула що перевізники просять ухвалити , а от про те що дійсно ухвалили, то точно ?

8. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Ні, хочуть вони по 2 грн. А ухвалили 1,75 грн. А про 2 ще влада думає.

9. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

в кожній марщрутці пише( принаймні 57, 90, 16,45) що відповідно до рішення виконавчого комітетут ЛМР від 21.08 з 25.08 проїзд 1.75

P.S.а ви помітили, скільки водіїв тепер при галстуках їздять?

• Подобається Подобається x 5
  10. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Вчора на 5 каналі в новинах повідомляли про подорожчання проїзду і про те, що водії тепер зобовязані носити сорочки і краватки.

• Подобається Подобається x 5
  11. La esposa

La esposa Moderator

А я сьогодні їхала, то в одній маршрутці просто дала 1.50 мовчки, і водій мені нічого не казав... А як їхала назад, теж за 1.50, то водій мені сказав доплатити. Я йому відповіла, що коли мені піднімуть стипендію на стільки ж відсотків, як і плату за проїзд, тоді й буду платити. А він мені почав втирати, що бензин дорожчає. Я йому нагадала, що його автобус не на бензині їздить, а на солярці. Він ще щось пробував рипатися, але скоро замовк...

• Подобається Подобається x 9
  12. nattsol

nattsol Well-Known Member

дещо подібне відео про Болгарію :)
    http://www.youtube.com/watch?v=uZ_u4QuiZxA

13. Cranberry

Cranberry Well-Known Member

На роботу тільки пішки!!!! Всі маршрутки здирають по 1.75 і це без обговорення:girl_devil:

навряд чи... в їхньому кутку споживача ще є сувора заборона палити,а смалять всі і мінімум 2 цигарки за раз.Якщо їм на це наплювати,то про сорочки та краватки взагалі не віриться.
    .:girl_sad:

Останнє редагування модератором: 31 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 1
  14. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Взагалі, то це рішення ради, а чи будуть вони цього дотримуватися це вже діло кожного водія.

Багато дівчат написали про негативне ставлення в громадському транспорті до них під час вагітності, я можу сказати цілком протилежне, правда сама цим дуже здивована, - за всю вагітність мені тільки один раз не вступили місце в транспорті, в більшості випадків встають побачивши як тільки я захожу і це я можу сказати як про молодь так і про старше покоління.Одного разу як їхала в лікарню водій провіз безкоштовно, а я все стояла намагалася дати йому гроші, незнаю може в нього в цей день акція була:"вагітних вожу безкоштовно".
    Раніше пригадується було кілька неприємних випадків з пяними пасажирами, які намагалися привернути до себе увагу читанням віршів або нахабним приставанням, враження після такої поїздки ненайкраще.

15. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Про паління.

Про це сказано в правилах дорожнього руху
    які є законом.

16. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

В мене була ситуація - я на солідному терміні з нормальним пузіком, їду маршруткою а на вулиці гололід і я дуже боялась ходити, щоб не впасти. Водій не доїжджаючи до мого дому десь з кілометр каже що поїде навпростець щоб скоротити дорогу. Пасажирів двоє, всім підходить, крім мене. Я кажу, що заплатила та й боюсь ходити по льоді а мені водій каже : я вам половину грошей віддам а вагітним ходити корисно. Додому я йшла плачучи :girl_cray:

• Подобається Подобається x 9
  17. Megan

Megan Well-Known Member

А мене на 8-му місяці зігнала з місця якась :cesored:, бо вона по базарі находилася і "ей стоять тяжело". Я мовчки встала. І так ніхто мені місця не дав. Я думала, що їй стидно стане, а вона мені "да я беременная на 9 месяце мешки таскала..." Мені також сльози бризнули..

• Подобається Подобається x 10
  18. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Бідні дівчатка, якби до мене так поставилися я б напевне також плакала, ми ж вагітні такі вразливі.

19. Megan

Megan Well-Known Member

Та справа не в тому що вразливі, просто людяність елементарна має бути. Добре, вона находилася, але сиділо купа хлопців 16-18 років, реготали, їм навіть в голову не прийшло встати...
    Вчора свекор мій зайшов в маршрутку і каже "Посвідчення, 1 група", а шофер відповідає "а з 1-ою групою не ходять по маршрутках, а лежать вдома і смерті чекають". Що тут скажеш? :sad:Це при тому, що людина знає що хвора невиліковно, і будь-який день може стати останнім.

• Подобається Подобається x 8
  20. nattsol

nattsol Well-Known Member

мені це анекдот нагадує:
    Їде Вовочка в тролейбусі, на зупинці заходить якась бабця і каже: "Хлопчику, дай місце старшим, в мене ноги болять", а Вовочка: "А коли ви були дівчинкою, ви завжди місцем поступалися старшим" - "Звісно" - "Ха! Якби не поступалися, то й ноги зараз би не боліли"

Загалом, не люблю, коли хтось отак нагло чіпляється до дівчат, а особливо до вагітних :girl_devil: (на жаль, ви не єдина, я таке вже пару разів бачила). Отаким наглим я вперто місцем не поступаюся (хоч і знаю, що певною мірою неправа). Чесне слово, такі торби, як вони тягають, мій тато у молодості не завжди піднімав (а він то займався спортом). А бувають дуже приємні старі люди, які заходять до маршрутки і тихо стоять коло дверей, а коли їм поступаєшся місцем, все кажуть: "Дякую, дитино, мені лише одну зупиночку", а їдуть насправді на ледь не на інший кінець міста. Ще поступаюся місцем вагітним і тим, хто з дітьми (по собі пам'ятаю, як це, коли дорослим ледве по пояс, а тебе затискають так, що дихати не можеш).

• Подобається Подобається x 17