Зупинка, автобус, трамвай, люди...

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Liliyah Romanova, 28 Травень 2009.

1. krab

krab Well-Known Member

Відповідь: Зупинка, автобус, трамвай, люди...

я в маршрутці катаюся кожень день:sad:тому таких сцен бачу купу!Не приємно,що людям бракує вихованості:sad:

• Подобається Подобається x 2
  2. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

А я дуже часто зустрічала в трамваї дядька який рукоблудив!!

3. Галченя

Галченя Well-Known Member

:xaxa::xaxa::xaxa:
    Я теж таким займалась (ще до появи власного житла). Все заглядала по чужих вікнах і мріяла про своє "гніздечко". Але я це любила робити під час пішої вечірньої прогулянки:y::ninja:

4. Sokolova

Sokolova Well-Known Member

я в маршрутка їжду дуже рідко, я краще пішки перейду тих 20 хв. (так для здоров"я корисніше), бо по-перше: не можу триматись за ті поручні голими руками (я трохи повернута на гігієні), по-друге: той запах в маршрутці:8:, по-третє: культура наших людей, а особливо тих мужиків хамовитих мене особисто дуже розчаровую. Останній досвід їзди в маршрутці у мене був, коли я була ще вагітна і жоден дядько мені місця не хотів уступити, а їхала я в інший кінець міста, то я їм таку лекцію читала впродовж всієї дороги, що вони певно вже кляли все на світі і не сіла я принципово, просила,шоб не вставала, бо вони вже дуже спрацьовані і стомлені своєю роботою. Можливо їх це нічого і не навчило, але я собі хоч виговорилась і щаслива вийшла з маршурутки. П.С. як відомо вагітним тре час від час злість зганяти.

• Подобається Подобається x 3
  5. нталька

нталька Well-Known Member

Часто буваємо з дітьом на зупинках. Інколи кудись їдемо, а здебільшого проводжаємо або зустрічаємо когось з рідних або просто спостерігаємо за транспортом і коментуємо, або за людьми - хобі у нас таке. :) Люди дуже по-різному поводяться на зупинці, нема такого, що всі 20 чоловік стоять і тупо дивляться в сторону автобуса.

А до теми вагітних в автобусі чи мам з дітьми, то таке враження, що зазвичай місцем поступаються жінки, а чоловіки і молодь - то вже як пощастить.

• Подобається Подобається x 5
  6. Halina

Halina Well-Known Member

Зупинка... Не люблю пустих зупинок. Якось трохи моторошно.
    Трамвай, тролейбус - це ні..ні і ні. Щось не можу в цьому транспорті їхати.
    Маршрутки... Люблю їхати...навіть інколи виникає бажання сісти на якусь маршрутку і покататись (особливо коли вона незаповнена). А коли їду, то по-перше люблю сидіти там де одне місце (щоб ніхто біля мене не сидів) і спостерігати за людьми... А коли дощ і мало людей, то люблю дивитись у вікна квартир.
    А от їхати через ліс, поле і т.д. та це :sad::sad::sad:

• Подобається Подобається x 4
  7. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

так то воно так, але чи то потрібно комусь слухати ваші розмови?
    То якби кожен зі свого плеєра музику на динамік включив.

Принаймні мені не є приємно слухати в маршрутці чиїсь довгі розмови.
    П.С. Слава Богу, тепер на роботу або пішки, або трамваєм.

• Подобається Подобається x 4
  8. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

І я пустих зупинок не люблю. Але і не люблю, коли ввечері особливо на зупинці самі чоловіки стоять. Одні напідпитку голосно виясняють відносини. Інші мовчки стоять, але якось так прискіпливо тебе розглядають :8:

9. krab

krab Well-Known Member

І я по вікнах з маршрутки дивлюсь:))
    це коли приходиться довго їхати,і думаю як тим людям добре:)вони вже дома,а я тільки їду:sad:
    а дуже цікаво їхати старою частиною міста Львова:)))Розглядати архітектуру,різних дяпчиків на будинках:)))

• Подобається Подобається x 1
  10. Despina

Despina Well-Known Member

А я якраз навпаки: Люблю трамваї, менше тролейбуси, і зовсім-зовсім не люблю маршрутки. Також дивлюсь по вікнах - у кого які штори, вазонки, котики-песики, якщо їду по центральній частині Львова - то роздивляюсь архітектуру. Хоча, коли їдеш з дитиною, то часу на це все нема, бо треба бавитись в "сороку-ворону", або розказувати, які машинки їдуть за вікном, або, як в трамваї двері відкриваються...

Зі всіх країн, де я була, найбільше сподобався громадський транспорт в Німеччині. Пам'ятаю, одного разу в Дрездені мала дуже мало часу, щоб подивитись місто - то сіла в трамвай і проїхалась від кінцевої до кінцевої і назад:). Ну але німецькі трамваї - то взагалі - "мєчта", коли у Львові такі будуть?:girl_in_dreams:
    А найменше сподобалось в Москві, особливо в метро. Море народу і всі з книжками, плеєрами, кросвордами - всі в собі. Таке враження, що якби ти впав, то тебе б затоптали і навіть уваги б не звернули, далі в книжку дивилися б. Нікому ні до кого немає діла.
    В нас люди більш відкриті. Без книжок і відсутніх лиць. Хоча тут є свої мінуси - занадто вже сильно всім до всіх є діло. Плюс життя таке, що стресів дуже багато. От і починаються від того деколи Львівські трамвайні війни. І тим не менше, такі люди мені набагато ближчі, приємніші і рідніші.

11. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Ооо, транспортні бабці - то є окрема тема для обговорення ))
    Мене от тільки дивує, чому бабуся, котра щойно показала високі результати зі спринтерського бігу (доганяла маршрутку), стрибків у висоту (заскакувала всередину), пауерліфтингу (затягувала в маршрутку торбу) і прикладної риторики (доводила водієві, шо вона таки МАЄ право їхати безкоштовно, а в нього ше молоко на губах не обсохло вимагати з неї, старшої людини, гроші за проїзд) не може спокійно постояти? Може, я глибоко неправа, але, НМСД, немічна людина - вона у всьому немічна і не може бігати, стрибати, піднімати тягарі і сваритися.:confused:

• Подобається Подобається x 9
  12. Inka Blond

Inka Blond Well-Known Member

А я досить часто їжджу у всіх видах транспорту. Люблю, не люблю, але до свого транспорту ще "не доросла". Намагаюся дивитися у вікно, щоб не пристав хтось із розмовами (чомусь бабуськи частенько намагаються зі мною побесідувати). і скільки вже я надивилася ситуацій різних в тому транспорті...Одного разу сиділи попереду мене в маршрутці двоє (хлопець і дівчина), то періодично нахилялися. Потім я побачила, що це наркомани, які сиплють собі на руки якийсь наркотик і дуже удачно його вдихають. Тому, щоб не бути свідком усіляких пригод завжди дивлюся чемно у вікна.

13. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Напевно сюди, пишу бо мене настільки дістала "щира українська натура"...
    Ситуація перша: - їду в суботу маршруткою - заходить тьотя і не сідає а нависає разом з торбою над пустим сидінням. Заходить якийсь пан і питає "ви сідаєте?" пані каже "ні, мені неможна" і далі нависає. Пан культурний, не пхається сісти, а став збоку. Заходить ще хтось і йде до пустого сидіння - жіночка спирається коліном на сидіння і ..... далі стоїть!!! Саме не сідає, бо їй неможна але і нікому недає...
    Ситуація друга, класична - стоянка під великим магазином - авомобільні місця займаємо не так як намальовано на асфальті, а рівно посередині, навіть Матізом, якому треба пів-місця :girl_smile: виходить одне авто на два місця, а комусь припаркуватись нема де...
    Ситуація третя "столик на двох" - обідня перерва, ви з 3 співробітниками хочете поїсти а всі столики на 4 зайняті одинокими особами, які томно потягують каву або сік, а столики на двох - порожні. На прохання пересісти особи реагують рідко і ви змушені повертатись голодними, бо обід 45хв, або розсідатись окремо...

Ситуація четверта - галопом загнаної коняки біжите з роботи на платну!!! стоянку за авто, бо дитина в садку, а воно (авто) приперте ззаду чиєюсь БМВухою, спереду клюмби і виїхати ніззя ну ніяк. Парковщика немає. БМВуха на копання по колесах не реагує а забрати дитину більше ніхто неможе! Обхід по сусідніх кафе в пошуках автовласника ніц не дає. За пів-години зявляється водій авто, ти вже немаєш сили "покриватись праведним гнівом" а він каже, я на пару хвилин, думав що ви ту ато лишаете...

Можливо хтось "по ту сторону барикад" почитає і задумається! Ну невже тяжко подумати ще за когось, окрім себе??? Що сьогодні ти став поперек, припер когось, не уступив місця а завтра таке ж саме чекає тебе, твоя жінка запізниться в садок за дитиною, бо якийсь хлоп думає за своє авто а не за те, як має виїхати інший... Можливо Вам зручно самій медитувати за банкетним столом, а завтра Вам з дитям небуде де сісти пообідати...

Останнє редагування: 25 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 26
  14. марта

марта Well-Known Member

бачу вам добряче наболіло :girl_smile:

15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Подивіться на покращення настрою. Там все чисто, як про наших українців. :)

http://www.youtube.com/watch?v=nQWNGLv8w74

• Подобається Подобається x 20
  16. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Обожнюю ролики Бруно Боцетто ))

17. Knopka

Knopka Well-Known Member

Я в транспорті вже стараюсь не звертати увагу на всі "приколи". Останній раз мене серйозно "переклинило" кілька років тому, коли в напівпорожню маршрутку вперлась якась тітка і почала нагло зіштовхувати мого трирічного малого з сидіння, бо вона "з ночі, працювала, а не спала і хоче сісти", а ми тут на два сидіння розсілись. Це при тому, що ззаду були вільні місця. Думала пришибу її... А взагалі коли бачу, що заходять люди з малою дитиною, а всі зразу дружно і уважно роздивляються краєвиди за вікном, прошу щоб хтось встав, переважно встають, хоча теж всякий нарід трапляється...

• Подобається Подобається x 5
  18. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

А коли ми з дітьми їдемо в маршрутці, то завжди бавимось в слова. хтось говорить слово, і на яку букву закінчується, наступний має на цю букву сказати слово. Дуже швидко нам так час летить. А ще одного разу перед Миколаєм ми їхали в маршрутці, зайшов хлопчина років 20, сидів ззаду нас, а потім витягнув з рюкзака 2 маленькі іграшки і подарував моїм дітям, сказав, що то Миколай передав. Діти звичайно були в шоці, питали, чи він його бачив і т.д. і щоб передав йому таке-то і таке-то..... А мені так приємно стало, що є ще добрі люди. А наступного року я з подругою спеціально купили по 5 малюсеньких іграшок і їхали в маршрутці і давали дітям. Ви собі просто не уявляєте, яке це чудо бачити дитячі очка, коли ти даєш іграшку і кажеш, що це Миколай передав. Ніколи не забуду......
    Це було трошки позитиву до всього, що вище написано, хоча негативу теж є багато, але чомусь згадувати не хочеться...

• Подобається Подобається x 21
  19. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Лілю супер! Так реготала! Хороший початок робочого дня!

20. La esposa

La esposa Moderator

Лілю, дякую!!! Хороший настрій на цілий день гарантований!!!!

• Подобається Подобається x 1