Зуби: відбілюєм?

Discussion in 'Чарівне люстерко' started by Siania, Mar 18, 2009.

1. Siania

Siania Love Life

Відповідь: Зуби: відбілюєм?

А яким методом відбілюєш?

2. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

зараз капами раніше ультрафіолетом який стоматолог направляв на кожен зуб-на зубах був гель-зуби з відтінку В 3 стали А 1-для мене різниця колосальна, бо були сірі

• Інформативно Інформативно x 1
  3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

при гігієні ротової порожнини, коли камінь під яснами, справді досить неприємно. Обколювання анестезією не потрібно. То не є аж настільки боляче. але неприємно-факт.У мене така ситуація була, що каміння якраз підясневе. від того і гінгівіт починався. зате після видалення каменю всі ясна затягнулися і навіть при чищенні вже нічого не кровить майже рік. Хоча день після чистки ясна були подразнені ( під час чистки навіть кровили). Три дні опосля полоскань гівалексом- і просто краса.
    Видаляється ультразвуком. Просто для підясневого каміння дається така насадочка, як кюреточка. От це і неприємно- відчуття такої голочки. Спочатку на комп ютер виводиться зображення з каменем. після чистки- ще раз виводять на екран зображення без. Різниця вражаюча. Але власне оту чистку треба потерпіти- і саме видалення каменю і промивання содою під тиском ( яка бризкає на всі сторони і тече)+ поліровка кожного зуба розчинами з фтором і кальцієм. зубки стають білішими, хоча, звісно результат не такий, як при процедурі відбілювання.
    так. і якщо гігієна показана практично всім. то відбілювання- якраз не всім. Якщо емаль надто чутлива,тонка чи є ознаки гіпоплазії протипоказане не лише відбілювання, але і чищення зубів відбілюючими пастами, які усі містять абразиви. Ну і після професійного відбілювання така емаль може ще більше пошкоджуватися. Особисто мені відбілювання протипоказане через надмірну чутливість емалі.

4. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

а як часто треба поновлювати відбілювання? і за скільки етапів ви добились теперішнього результату?

5. Talya

Talya Well-Known Member

за профгігієну (мушу ходити двічі на рік) платила 500 грн/раз. але мій стоматолог для чищення зубів використовує якусь глину, бо вона не є дуже абразивна і не дряпає зуби. я зацінила профгігієну. люблю відчуття супервичищених зубів. і хоча в мене досить чутливі зуби, сама процедура терпима.

Last edited: Apr 27, 2014
  6. invisible

invisible Well-Known Member

Хтось може клристувався відбілюючими полосками Crest? Був результат?

7. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

не відбілювання , але новий девайс в догляді за зубами..
    зубна щітка бамбукова з вугільним напиленням- обіцяють 100% зняття зубного нальоту, відбілення зубів та запобігання розвитку карієсу. можна чистити зуби ,навіть, без зубної пасти. ціна казка- 25-30 гр за 4 шт, але то на стафі. в нас десь таке чудо продають?
    хтось таке юзав?

8. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

я такими вже рік користуюсь. мені подобається. щітка не є жорстка, а оті тонкі щетинки добре чистять проміжки між зубами. навряд чи вона відбілить зуби, але чистить ефективно. + я таки використовую зубну пасту

9. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

10. preciosa

preciosa Well-Known Member

Я робила відбілення рік тому. Мені сподобався результат і до тепер зуби майже такого відтінку, як були відразу після відбілення. Чистку роблю раз у пів року і тоді вона мені коштує 300 грн (якщо не помиляюсь). Якщо прийду через більше часу, наприклад через 7 місяців, то ціна вже тоді 400грн. 300грн - планова гігієна.

11. oksitigra

oksitigra Member

в мене теж така.
    Нічого особливого, не помітила якоїсь різниці...

12. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Порадбте куди звернутись на розгорнуту консультацію стосовно відбілювання зубів. потрібен не просто стоматолог, а власне такий що добре знається на відбілюванні.
    Чи відбілював хтось зуби, які пожовтіли внаслідок усунення нерва?Процедура така ж як і у інших випадках?
    В мене дуже паскудні зуби, багато пломб, чутлива емаль і немає нерва у 3 зубах. Два з них спереду і дуже пожовтіли тому конче хочу відбілити зуби, але тут потрібен фахівець-бо важкий випадок((((

13. галичанка

галичанка Well-Known Member

Цікавий спосіб і думаю нешкідливий...А хто з стоматологів володіє цим методом, в якій клініці?

• Подобається Подобається x 1
  14. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

А де можна купити ці капи?Правда хотілося б щоб не підроблені,десь зі Штатів)В мене один знайомий дядько з Чикаго такі має там в себе,то в нього такі класні білі зуби,просто бомба)

15. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Кажуть що дуже добре відбілює зубний порошок. Колись ще при Союзі ним користувалися ))) Зараз навіть в продажі його не зустрічала. Думаю спробувати, результатом поділюсь ))

16. Materynka

Materynka Well-Known Member

Бачила його в Ашані на Стрийській
    --- дописи об"єднано, May 4, 2016 ---
    А хто де відбілює і які ціни, бо в клініці де я лікую зараз канали, щось дуже дорого таке обійдеться

17. pharmac

pharmac Well-Known Member

подивіться в Sano, там може бути. тільки тиждень використовую, але наліт добре знімає і навіть легкий зубний камінь.

• Подобається Подобається x 1
  18. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

в мене така є, занадто м"яка

19. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Якою технологією Вам пропонують і дорого це скільки?

20. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

я не відбілюю. Хоча стоматолог мій питався колись, чи я часом в домашніх умовах не бавлюсь відбілюванням. І ортодонт питалась, чи це справді мій колір емалі :) Колір - мій, хоча з ним теж є нюанси. Моя емаль має здатність сильно фарбуватись - кавою-еспресо і червоним вином. Кава фарбує жовтим, вино - синім. Тому я не п'ю ці напої, якщо не матиму можливості після них почистити зуби. Але при легенькому чищенні "пофарбованість" знімається одразу
    Зараз у мене стоять брекети, і до білих зубів пасують білі резинки, які мені замінюють щомісяця. Резинки фарбуються гірше від емалі (кава хоч би раз на день "муси биць"), тому раз на пару днів я чищу зуби відбілюючою пастою.
    Зубний наліт у мене утворювався всього двічі в житті - після кесарських, а точніше - після ударних доз антибіотиків та ліків. Зубного каменю ще в житті не мала. Отака особливість обміну речовин.
    Можна було би, звісно, спробувати довести зуби до кольору паперу, але я не ризикую. Від добра добра не шукають :)