Відповідь: Зуби: відбілюєм? ну бо єдина подія перед якою маєш змогу приділити собі увагу....і шей яку))))) думаю це хіба в пп обговорювати)
Відповідь: Зуби: відбілюєм? я вирішила для себе, що краще не буду відбілювати зуби, особливо після того, коли дізналась про купу негативних наслідків цього процесу!
Відповідь: Зуби: відбілюєм? Мій стоматолог сказав чітко - " не забивай голову таки дурницями". Перед відбілюванням треба оцінити всі плюси і мінуси, якщо очікуваний результат виправдовує Ваші ризики, то вперед. Але людям з ослабленою емаллю думаю таке робити не варто. Погоджуюсь з levandivka, "фотошоп в помощь" - дешево, сердито і без чутливості.
Відповідь: Зуби: відбілюєм? Нажаль мінусів побільше ніж плюсів... Тому краще робити регулярно чисткуі все буде ок!
Відповідь: Зуби: відбілюєм? Хтось пробував засоби для відбілювання в домашніх умовах? Зараз їх в магазинах і аптеках купа: розчини, смужки, капи... Але чи дійсно від них є якийсь ефект?
Відповідь: Зуби: відбілюєм? Дівчата, дійсно зуби краще не відбілювати. У мене хлопець стоматолог, тому я про це знаю. Чим жовтіший природній колір зубів, тим вони здоровіші. Від домашнього відбілювання ефект, якщо і буде (у меншості випадках), то він нетривкий. Давайте будемо любити себе природними!!!
Відповідь: Зуби: відбілюєм? є, тимчасовий. Якщо хочете пожертвувати чутливістю зубів, прошу дуже.. TetyanaO добре каже — десь так і є. Біліші зуби швидше кришаться переважно.
Відповідь: Зуби: відбілюєм? Мені стоматолог казав, що не можна, ні в якому разі. Взагалі про відбілювання він навіть чути не хоче. Каже, що процедура з дуже коштовними і не завжди поправимими наслідками.
Відповідь: Зуби: відбілюєм? Я кілька разів ставила капи. Вони відновлюють природний колір зубів, світлішими вони не стають. На зуби з ослабленою емаллю їх ставити не варто. А взагалі, краще раз на кілька місяців робити професійну чистку у стоматолога. Це і не шкідливо, і дешевше, і ефект той же. Теж відновлюється природний колір.
Відповідь: Зуби: відбілюєм? Теж колись задумувалась над процедурою відбілювання зубів у стоматолога. Але зібравши всю необхідну інформацію знайшла для себе відповідь що цього не робитиму. Окрім заявлених мінусів болючість процедури лякала більше ніж приваблював результат. Але ідеї відбілити зуби так і не покинула. Знайшла лишень інший спосіб. Відбілюючі полоски для зубів фірми Crest. Дійсно працюють. Курс становив 14 днів, а результат було помітно уже на 4-5 день. На чутливості зубів це ніяк не відобразилось. Говорю за себе, оскільки все індивідуально.
Для того щоб не було чутливості після відбілення,потрібно використовувати гелі,в яких містяться ремінералізуючі речовини.Тобто Ви одночасно відбілюєте і збагачуєте зубки корисними речовинами. P.S.До речі,доведено,що відбілені зуби менше піддаються карієсу. Мода на белые зубы возникла после того, как Голливуд был сражен белозубой улыбкой великой Мэрилин. Стоматологов буквально атаковали дамы, мечтающие о «феномене Монро». Интенсивность окраски зубов определяется количеством парных соединений углерода С=С. Окисление приводит к образованию более простого одинарного соединения углерода, что и обеспечивает уменьшение пигментации, то есть отбеливание зубов. Результат отбеливания – это изменение оттенка эмали и дентина. Данный процесс влияет на расположенные в глубине зубных тканей пигменты, которые под действием отбеливающего агента превращаются в прозрачные вещества, изменяя, таким образом, цвет зуба. ---------- Додано в 17:07 ---------- Попередній допис був написаний в 17:06 ---------- Отбеливающие зубные пасты — это по-английски! В этом году британские ученые опубликовали результаты независимого исследования отбеливающих зубных паст. Они пришли к выводу, что большинство из них не обладает заявленным на упаковке отбеливающим эффектом. Отбеливающие жевательные резинки — это миф! Отбеливающие жевательные резинки, согласно рекламе, помогают «поддерживать естественную белизну зубов». Английский потребительский журнал «Which?» обратился в Британскую ассоциацию дантистов с просьбой прокомментировать это утверждение. Однако эксперты отказались подтвердить или опровергнуть отбеливающие свойства данного продукта. По крайней мере в Англии не проводились клинические исследования отбеливающих жвачек. Не проводились они и в России, поэтому рекламные лозунги об отбеливающем эффекте — не более чем фантазия копирайтера, сочинившего ролик.
Відповідь: Зуби: відбілюєм? В мене така проблема - один передній зуб давно залишився без нервів, тому з роками потемнів (порівняно з іншими зубами). Нервує мене страшно. Ось зараз хочу відбілити. Як вважаєте - чи варто?
Відповідь: Зуби: відбілюєм? Зуби без нервів відбілюються дуже слабенько .Для того щоб досягти дійсно вражаючих результатів,потрібно відбілювати зуб зсередини,тобто зняти пломбу і в цю порожнину вносити відповідний розчин(сильноконцентрований).Я би Вам порадила зробити гарненьку реставрацію,тобто зняти тоненький шпр емалі і покрити композитним матеріалом і буде красиво дивитись.не відрізниш від власного зуба.
Відповідь: Зуби: відбілюєм? Відбілила сьогодні зуби (на свою голову). Тепер вони такі чутливі, шо капєц. Кажуть, що з часом чутливість має послабнути, на що дуже надіюсь. Страшенно шкодую, що зуби відбілила.
Відповідь: Зуби: відбілюєм? Давним-давно доведено неефективність відбілювання зубів - коштує дорого, а ефект недовговічний. Зубам слід раз на 3 місяці проводити гігієну, а також прекрасний ефект дає чистка содою (стоматолог під високим тиском зі спеціального апарата подає на зуби спеціальну соду, яка відчищає зуби прекрасно). Чутливості немає, бо це вам не дія якоїсь хімії під спеціальними променями, зуби не слабшають (бо відбілювання полягяє у тому, що з емалі видаляється фтор, який дає жовтизну) і процедура коштує не 2000-2500 гривень. Єдиний мінус - трохи сода потрапляє на ясна, їх пошкоджує, але за день все заживає.
Відповідь: Зуби: відбілюєм? Мені стоматолог відбілював зуби якоюсь рідиною. Дуже білими вони не стали, але посвітліли. Ніякої чутливості чи дискомфорту не було. Але не можна було цілий день їсти кольорового, пити чаю, кави, газованої води. Відбілюванням він це не називав, просто трішки освітлив. А вибілювати пастами чи гелями категорично не радив, особливо тими, які продаються в Україні.
Відповідь: Зуби: відбілюєм? Я відбілила зуби у стоматолога системою Zoom 1,5 року назад, і дуже задоволена! В мене з дитинства була темна емаль, а тепер зубки як перлинки))) Результат тримається вже 1,5 року. Перші дні були чутливі зуби, але десь за 2 дні все минулося. Мені з собою дали 2 тюбіка - один знеболюючий гель, а другий для нічного відбілювання в домашніх умавах. Але я тим для домашнього відбілювання так досі і не скористалась, зуби і так білі.