Зуби: відбілюєм?

Discussion in 'Чарівне люстерко' started by Siania, Mar 18, 2009.

1. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

Відповідь: Зуби: відбілюєм?

мене мій стоматолог те ж відраджував відбілювати :confused:

• Подобається Подобається x 1
  2. bora

bora Well-Known Member

Сяня, питання не так тре ставити - інакше і не роблять чистки стоматологи! Принаймні я не зустрічала:) Вам ВСІ саме про неї і розповідають тут.

3. Siania

Siania Love Life

Я питаюсь конкретно в Ола-ліола де вона це робила і за якими цінами....а як правильно ставити такі питання????:confused::confused::confused:

4. bora

bora Well-Known Member

Та ні, все нормально. Даруйте якщо щось незрозуміло написала. Просто ЦЕ
    робить кожен нормальний стоматолог (відкидуючи поліклініки державні, бо в них особисто я не орієнтуюсь) - звичайна чистка, в якої процедура однакова. Просто здивувало Ваше зацікавлення (було ж УХТИ;) ) аж на ТРЕТІЙ сторінці дописів про одне і теж;)
    Чому дописала, бо зрештою, може ще хтось не в курсі - то мали б з розуміти той факт - що ЦЕ звичайна типова чистка, а не ексклюзивна перевага одного стоматолога.

Про свої ціни скажу як піду незабаром - за півроку вони схоже з курсом долара теж змінились...

• Подобається Подобається x 2
  5. Siania

Siania Love Life

Ну так детально ніхто не розказував, а ще Нюта нижче з хорошими відгуками, я так зраділа як прочитала:):):)

та мені поки не доводилось робити, каменів нема...от тому й в мене стільки питань:xaxa:

6. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Вибачайте, що довго не відповідала, робота...
    Гігієну дійсно робить кожна більш-менш пристойна клініка, є навіть спец. лікар - гігієніст. Персонально я робила (не сприйміть як рекламу) в Ліей-дент, на Гайдамацькій, бо там мій стоматолог в якого я лікуюсь останні 10р.
    Ціни різні, в середньомц від 7 до 12 грн за зуб. Можуть зробити тільки передні зубчики, можна домовитись, щоб робили лише те, що потрібно а не те, що дорожче. Мені пощастило з лікарем, мені розказують, що будуть робити і питають на все згоду. Бо декому зі знайомих знімали каміння, якого фактично не було. Ринкові відносини:8:

• Подобається Подобається x 5
  7. anka

anka Well-Known Member

я в цінах зараз не орієнтуюся. восени було 200 грн

роблть практично у всіх приватних кабінетах. Треба запитати чи є ультразвуковий скейлер. процедуру роблять переважно медсестри. лікар не завжди потрібен. Спочатку чистять скейлером, а потім полірують гарно гумками і пастами.
    гігієну бажано робити 1 раз в півроку. процедура не болюча, але звук неприємний, ясна можуть гоїтися, якщо зачіплять 1-2 дні.

• Подобається Подобається x 4
  8. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Обовязково напишіть бо я б і собі зробила таке чудо... до літа.... загару....

• Подобається Подобається x 3
  9. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

А мені було неприємно і трошки боялче. І після того ніколи більше не ходила, тільки лфкувала. А взагалі зуби то для мене болюча тема... :sad: :sad: :sad:

10. anka

anka Well-Known Member

йой! та кіко там того?! зате зубки всі біленькі як перлинки. Правда?
    я до стоматологів ставлюся нормально ще з дитинства. Тому мене болить менше:)
    І в дитинстві окрім себе, виривала зуби ще й сусідським дітям, які боялися стоматологів, то ходили до мене:)

11. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Та в мене не через те :ninja: Просто раз в рік обов'язково мушу піти пару пломб поставити. А от недавно поставили три коронки (правда дуже задоволена), а попередні навіть згадувати нехочу, бо це дійсно болюча тема :sad:

12. angelok

angelok Active Member

то правда...зуби болюча тема...хоча дивно, але реально можна відбілити їх вдома....причому нормально будуть виглядати...раніше зубки були зовсім не гарні...жовті...а тепер білесенькі...і то без допомоги стоматолога....араз же е різні наборчики-відбілювачі..там є все...і спеціально паста і ополіскувач.....зараз можна знайти багато таких в аптеках і магазинах...треба тільки поспитатися...їх море...блендамети, колгейти, лакалути.....я користувалася лакалутом і результат суперський хоча на це потрібно не пожаліти сил і робити ці процедури регулярно..і результат буде....

13. anka

anka Well-Known Member

результат домашнього відбілювання не варто розглядати лише з позиції вихідного кольору зубів в кінці процедур.
    дійсно є чудові набори для вибілювання, є готові капи, в які начинений гель і все, що потрібно робити- вдягнути капи на зубки і все.
    Але, повернуся ще раз- є лише 2 способи відбілити зуби- витравити пігменти з емалі, чим зробити її слабкою, а зуби чутливими, або "зішкробати" абразивними пастами, содою чи ін. способом шар емалі, під яким є гарніший, біліший шар.
    Одним словом, я не є прихильником такого вибілювання зубів. І більшість стоматологів теж не радять цього робити.
    але стоматологи, які керуються покликом гаманця можуть агітувати за вибілювання- процедура на рідкість рентабельна і безпечна для самого стоматолога (мається на увазі погано відбілити і погано вкрутити імплантат- наслідки- дуже різні)

• Подобається Подобається x 3
  14. Irusja_1

Irusja_1 Member

Якщо Ви вже вирішили зробити таку дурницю і відбілити зуби, то треба знати, що про каву, куріння і т.п. можете забути, бо за 2 тижні і сліду від "голівудської" усмішки не буде, лише купа проблем - надмірна чутливість. До того ж перед відбілюванням треба поміняти усі старі пломби на нові, біліші, щоб вони не виділялися на вибіленій емалі, а це процедура не з приємних.

15. Sasha_sha

Sasha_sha Well-Known Member

Может кто знает где можно купить пасту Елмекс, мне ее стоматолог посоветовал?

16. Siania

Siania Love Life

На Добробуті найдешевше. Запитайте де будка з польською побутовою хімією. Бо там по 35, а в Вамі бачили за 60:ninja:

17. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

В мене на цю всю процедуру пішло 2 місяці - заміна стариз пломб, перепломбовування каналів, відбілювання зубів що потемніли через те що був відсутній нерв зсередини, ну і саме відбілювання. Але результатом я задоволена. Поки що пройшло 1,5 року і все тримається.

18. Siania

Siania Love Life

В скільки Вам обійшлось це задоволення?

19. Ольга

Ольга Well-Known Member

напевне для початківців цілком достатньо спробувати щодня полоскати зуби перекисом (1 ч. л на горня води), ефект теж є! особливо в кого від природи не темна емаль

20. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Або почистити зуби таблеткою активованого вугілля, подрібнити на щітку і почистити потім добре прополоскати рот. Ефект є перевірено на собі!