Відповідь: Зруйнуй мрію а що краще загубитись у сірі товпі? де вас будуть принижувати?! хочу смачний тортик і шампанське!
Відповідь: Зруйнуй мрію О, тортик, ну ви загнули. В такій годині тортики не їдять, будете товстою! Хочу спати
Відповідь: Зруйнуй мрію гггг я в цій годині якраз і їм, пробиває мене на їду після 21 00, тай важу я ледь 50кг...за чим постійно мушу слідкувати, бо може на дистрофіка перетворитись...напевно хтось прочитає і скаже, мені б твою проблему і все на світі проспати? хоч в даний момент дійсно краще вже спатки хочу бути в обіймах коханої людини
Відповідь: Зруйнуй мрію Та нащо вам того, буде вам хропіти під ніс, заваджати спати Ну, то на випадок, якщо захочете спати в обіймах коханого хочу сонечка
Відповідь: Зруйнуй мрію то Вам визначитись треба, чи спати чи сонечка. Буде сонечко - не заснете А ще обгоріти можна! тоді взагалі лежати буде боляче! хочу на море!
Відповідь: Зруйнуй мрію поперло Згорите на сонці, а ще й якщо рятувальників не буде симпатичних, то тільки даремно час витратите хочу все-таки спати
Відповідь: Зруйнуй мрію та спіть собі на здоровячко! Прилетять комарі і скусають Вас з ніг до голови! А потім ранком на роботу - покусані, запухлі... якщо серйозно, то в такий час краще поспати то я вічний лунатик тут поночах просиджую, а в день відсипаюсь хочу бублик!
Відповідь: Зруйнуй мрію в бублику найсоковитіша дірка, а решту.. най я мовчу якими руками то робили(( хочу не плакати в робочий час..
Відповідь: Зруйнуй мрію А чому не плакати ? Плачте , може додому выдпустять пошвидше.... Хочу марципанів.....
Відповідь: Зруйнуй мрію наїстеся до схочу, поправитись і що далі? спортазали, дієти? чи будете далі ходити 100 кілограмовою тьотьою? хочу закордон!
Відповідь: Зруйнуй мрію Україна хоч Г.... але рідне. В нас є і гори і море. Нащо вам той закордон. хочу, щоб синочок був здоровий.
Відповідь: Зруйнуй мрію ой, не хочеться Вашу мрію руйнувати! буде здоровий і буде робити збитки! хочу мармеладу!
Відповідь: Зруйнуй мрію від мармеладу буде дівочка як бочечка)) хочу з кимось новим познайомитись )))
Відповідь: Зруйнуй мрію секс може зашкодити вашому моральному самовдосконаленню))) хочу знати хто що думає, коли я його вперто не можу зрозуміти)
Відповідь: Зруйнуй мрію Та нащо вам того. Недай Бог хтось щось поганого про вас думає, розстроїтесь...Воно вам треба? Хочу щоб живіт перестав боліти! Вже!
Відповідь: Зруйнуй мрію Вже перестав, так скільки хотіти можна) Крім того як ніц не болить то починаєш сумніватись що воно в тебе є)) хочу бігати, але не сама(((
Відповідь: Зруйнуй мрію Та самій найкраще! Треба вам щоб хтось над вухом жужжав, зконцентруватись заваджав? Хочу мерса. Крутого. На халяву
Відповідь: Зруйнуй мрію Давно шкарпетки брудні по кутках збирали? Дайте си на спокій з мужом )) Хочу схуднути