Відповідь: Зруйнуй мрію та нащо вам ті Карпати, від тих гір ноги будуть боліти. хочу новий будинок......
Відповідь: Зруйнуй мрію В новий будинок треба багато всього купляти, купа витрат Хочу велику чорну машину.
Відповідь: Зруйнуй мрію ...чорну машину треба мити,пуцувати,щоб блистіла, а то що велику-то добре хочу гарну велику картину
Відповідь: Зруйнуй мрію та нащо та велика картина - багато порохів там збиратиметься... Хочу норкову шубку...
Відповідь: Зруйнуй мрію Та на що вам завжди хорошої погоди, під дощем так приємно постояти,а якщо потім ще й веселка.... Хочу маленький фонтанчик на подвір'ї....
Відповідь: Зруйнуй мрію Там можуть жаби завестись, його чистити треба.... Хочу великого круасана із згущеним молоком.
Відповідь: Зруйнуй мрію а згущене молоко в круасані не завжди добре може бути. хочу шезлонг на подвір'ї.
Відповідь: Зруйнуй мрію Та навіщо Вам той шезлонг - буде тільки місце займати...обходити його прийдеться. Хочу шампанського.
Відповідь: Зруйнуй мрію Та навіщо Вам шампанське, ще горло буде боліти (бо шампанське класне коли холодне), краще випийте собі сухого вина. Хочу круглий стіл до кімнати.
Відповідь: Зруйнуй мрію Круглий стіл ... - не запхаєш в кут кімнати чи під стіну - тяжко на Різдво за традицією сховати 4 зубчики часнику під скатертину по кутах стола - іменинник не зможе сісти на чолі столу - бо де то чоло!? А я хочу повернути час на 2 роки назад!
Відповідь: Зруйнуй мрію А так на жаль не можна, та попереду ще багато чекає доброго. Хочу бути начальником
Відповідь: Зруйнуй мрію А восени також дуже гарно,хоч не так тепло, як літом,зате дуже мальовничо. Хочу дачу в горах.
Відповідь: Зруйнуй мрію Та нащо вам та дача в горах - добиратись довго, до цивілізації далеко..... Хочу мати довге волосся.
Відповідь: Зруйнуй мрію довге волосся -то класно, але як не дай Боже попаде у тарілку, то все. Хочу багато грошей....
Відповідь: Зруйнуй мрію гроші-це суцільний бруд, бактерії... більше грошей-більше бруду, вона вам тре? хочу смузі!!!!!
Відповідь: Зруйнуй мрію Та навіщо та вечірня довга сукня - буде плутатись під ногами..ще зашпортаєтесь і впадете . Хочу ананас.