Відповідь: Зруйнуй мрію а якщо коханий про нього забуде, то образитеся і будете плакати... хочу щоб діти не хворіли
Відповідь: Зруйнуй мрію Вам скучно стане жити, і зарплата швидко розійдеться :p Хочу на море ............
Відповідь: Зруйнуй мрію а про такий собі *Закон подлости* чули? не треба Вам нового! ітак заляпаєте якимось смаколиком )) хочу на шашлик з компанією
Відповідь: Зруйнуй мрію Та навіщо Вам той шашлик, зараз на природі холодно і сиро, краще вже в якусь цукерню Хочу посудомоїчну машину
Відповідь: Зруйнуй мрію А якщо вона, посудомийна машина, вийде з ладу і весь посуд в собі всередині перетовче? Тобі будете їсти-пити із одноразового посуду? Треба Вам того? Я хочу в Карпати, ну дуже хочу...
Відповідь: Зруйнуй мрію та там ще холодно, ще простудитеся...краще хай потепліє хочу на мальдіви........
Відповідь: Зруйнуй мрію золото носять тільки старі бабульки. тепер в моді біжутерія. хочу схуднути на 20 кг.
Відповідь: Зруйнуй мрію тепер у моді повненькі, а не шкелєти, обтягнуті шкірою. хочу негайно отримати диплом про закінчення універу!!! до липня ше таааааааааак далеко!
Відповідь: Зруйнуй мрію доречі і я тоже! але більше ніяких знижок по студентському і треба терміново шукати пристойну роботу, бо відмазка я ще вчуся - не канає хочу накачаний прес!
Відповідь: Зруйнуй мрію а шо там особливого? лиш купа металобрухту типу важа Ейфелева та й "французи" кольору кави, які вдають, шо англійської не розуміють хами! хочу невеличкий будиночок десь під Львовом і зелено-білий ленд-крузер, шоб на високооплачувану роботу у тому ж Львові їздити теж мрія
Відповідь: Зруйнуй мрію та нашо вам того будиночку? Там прибирати багато треба буде) А Та машина? У Львовi вузькi вулицi, нема де паркуватись) Хочу шинки, домашньоi)
Відповідь: Зруйнуй мрію Та нашо вам той прес), чоловiки бiльше люблять животики))я шинки хочу) Я ii вже рiк не iла)
Відповідь: Зруйнуй мрію Нашо вам тої шинки, базарна - невідомо з чого зроблена, ще живіт болітиме, а на свою шинку тре цілу свиню різати. Хочу в Карпати.