Відповідь: Зруйнуй мрію Ну і треба вам тих блохастих мавп і клоунів з чорними від карієсу зубами, шуму в залі і штовханини на вході? А я хочу намалювати нігті......
Відповідь: Зруйнуй мрію Намалюєте,помиєте посуд в гарячій воді, лак потріскає і прийдеться його здирати. Хочу власну квартиру.
Відповідь: Зруйнуй мрію Тааак, а потім захочете похудіти, краще буде худенькою))) А я хочу власний будинок у майбутньому...
Відповідь: Зруйнуй мрію І цілу купу роботи по дому виконувати...А прибирання.... Хочу нарешті на роботу, надоїло дома...
Відповідь: Зруйнуй мрію Зранку вставай, спіши, душ, макіяж, все на скору руку, потім в маршрутках пхайся, додому повертатись - вечір на дворі, вдома купа роботи, і на ДП не буде часу побути. Краще сидіти вдома, в теплі, нікуди не спішити, пити чай і читати Посиденьки... А я хочу в кімнаті новий ремонт...
Відповідь: Зруйнуй мрію Коли робиться ремонт, то в хаті пилюки купа, фуууу, дихати нема чим, а після ремонту будете переживати щоб часом нічо ніде не трісло, не замазалось)все таки грошей на ремонт купа треба
Відповідь: Зруйнуй мрію а Kiruskinа мрія позбутися склерозу (щоб не забути свою мрію написати) але ж тоді мрій буде 1000000000 хто їх виконає Хочу щоб чоловік сидів вдома........
Відповідь: Зруйнуй мрію Ні в якому разі - він вам так надоїсть - буде сидіти в інтернеті, лежати на дивані, читати газети - а коли захочете кохання - скаже, що дууже змучений. А так, хоч хтось з вас буде гроші заробляти Хочу на море - зараз
Відповідь: Зруйнуй мрію І нащо Вам оте море зараз? В Єгипті акули і теракти зараз, в Криму холодно, на Гавайях дорого Плюс повернетеся з моря зараз в рідні краї - і тааак тєжко буде привикати до холоду, буденності і т.д. А до літа є час гроші підскладати і обдумати, куди саме поїхати, так, щоб на всі 500% відпочити А я хочу власне авто, маленьке, червоне, і з іменним номером
Відповідь: Зруйнуй мрію Навіщо вам це авто. Потрібно гроші економити на бензин, тим більше у засніжені дні дуже тяжко кудись виїхати автомобілем. Хочу калясочку Tako(джампер)............
Відповідь: Зруйнуй мрію нащо вам ти колясочка? почекайте, дитинка скоро сама піде) хочу десерт! банани з морозивом і вершками (банановий спліт)
Відповідь: Зруйнуй мрію Від бананів і вершків поправляються, а від морозива горло буде боліти, нащо Вам ті клопоти? Я хочу мати всі 12 томів словника німецької мови "ДУДЕН", хочу, хочу, хочу!!!!!!!!!!
Відповідь: Зруйнуй мрію Нащо вам той Львів , в нас так противно і холодно, весною приїжджайте. А я хочу літа
Відповідь: Зруйнуй мрію Нащо Вам та апельсинка? Кисла якась попадеться, соком все забризкаєте. Я хочу спати
Відповідь: Зруйнуй мрію от проспите все, і потім чоловіку заявите , що "нічого не було ! " так шо спати то таке, можна і почекати. хочу виграти мільйон!!!
Відповідь: Зруйнуй мрію Нащо такі гроші? Ще нападуть заберуть, тріснуть по голові, або вкрадуть, будете переживати. Хочу величезну родину.