Відповідь: Зруйнуй мрію І для чого "щоб був коло мене". Буде "перед глазами мелькать туда-сюда, туда-сюда" і напрошуватись на свіжу сварку. Хочу повернути час на років 20 назад
Відповідь: Зруйнуй мрію Ви що? 20 років назад, черги в магазинах, товару нема, перестройка, бандитські угрупування керують світом! Хочу поїхати з чоловіком на безлюдний острів!
Відповідь: Зруйнуй мрію безлюдний??? це не гарантує відсутність заїжджих людожерів, місцевих скорпіонів чи ведмедів гризлі! а їсти ви там що будете? корінці шукати? чи, як в анекдоті перефразованому, гріти йому вечерю будете на сонечку, а не на батареї? хочу то - не знаю що!
Відповідь: Зруйнуй мрію Нащо вам не знати що? Не знати хто, дасть вам незнати що і не будете знати що з тим робити! Хочу веселу новорічну ніч!
Відповідь: Зруйнуй мрію В березні порчинає сніг танути і мокро, розповсюджуються інфекції: ГРЗ. Хочу новенькі кульчики
Відповідь: Зруйнуй мрію Прийде і станете на рік розумніша.. та на жаль не молодша.... ....Хочу аби чоловік купив нове авто....!!!!
Відповідь: Зруйнуй мрію А як його хтось вкраде або в аварію попаде- краще користуватися трамваями! Хочу гарно виглядати
Відповідь: Зруйнуй мрію Стануть кавалєри залицятися, чоловік буде нервуватися...Воно вам тра? хочу нову Нокію!
Відповідь: Зруйнуй мрію Навіщо вам нова Нокія??? Її вкрасти можуть, може побитися, даром гроші викинете Хочу дитинку!!!!!
Відповідь: Зруйнуй мрію Таку мрію важко зруйнувати. ЇЇ варто тільки підтримати. Хоча будуть недоспані ночі... Хочу знову Нового року.
Відповідь: Зруйнуй мрію А Старий Новий рік, а 8-е Березня? а Великдень???? А ЛІТО???? Хочете це все пропустити? Хочу наростити волосся
Відповідь: Зруйнуй мрію Жара, в місті задуха, в транспорті всі «пахнючі», а на природі комарі кусають!! Воно вам тре?)) Мрію про окреме житло для нас з коханим…
Відповідь: Зруйнуй мрію А коханий на роботі до пізна - Ви вдома сама, а вся господарка на одні руки, в хаті тишина - Вам то треба? Хочу на рибалку..........
Відповідь: Зруйнуй мрію А він може зламатися на наступний день після закінчення гарантії. Хочу літньої відпустки.
Відповідь: Зруйнуй мрію а скільки нервів піде на її підготовку... хочу, щоб як тільки відкрию шафу - зразу "мала в що вбратися"...
Відповідь: Зруйнуй мрію Ну, значить там буде тільки один костюм... Вам то тре? А я хочу в цирк.........