Відповідь: Зруйнуй мрію нащо Вам той дощисько! Ліпше сонечка тепленького, сарафанчик, босоніжки... Хочу шашлика!
Відповідь: Зруйнуй мрію Якщо sport, то краще пішки ходити. Здоровіші будете. А от я хочу заснути!!!!!
Відповідь: Зруйнуй мрію Будете спати, багато всього цікавого проспите. Не спати! Хочу нові тюлі-штори!
Відповідь: Зруйнуй мрію По-перше нові витрати, а по-друге у кімнату сонечко не буде поступати. хочу пошвидше дисертацію написати....
Відповідь: Зруйнуй мрію А там вчепиться до Вас п"яний хуліган, нашо Вам того? Хочу новорічної ялинки з шикарними прикрасами
Відповідь: Зруйнуй мрію Та ну, чай краще з чимось солоденьким, а не з хлібом пісним... Хочу до свого коханого...
Відповідь: Зруйнуй мрію Та йой,нащо вам то тепло!?Сонце пече,на вултці неможливо!Краще зими,а там і свята новорічні і різдвяні! Хочу вазонок орхідеї.
Відповідь: Зруйнуй мрію та шо Ви...пару прогуляти з друзями десь на морозиві вже не зможете, гуляти до ночі і спати до обіду теж, прийдеться на роботі сидіти з 9 до 18 хочу машину!
Відповідь: Зруйнуй мрію А бензин, ремонти, запчастини, корки на дорогах, нерви - нашо Вам того всього? Хочу гарну стрижку!
Відповідь: Зруйнуй мрію Та скільки ж це грошей треба, а обмеблювати його....ойойой... Хочу каву з морозивом...
Відповідь: Зруйнуй мрію А скільки калорій? А блиск білих зубів? Краще не треба. Хочу на конику покататися.