Відповідь: Зруйнуй мрію Ага, пєса може виявитись нецікавою...Даремно свої гроші витратите))) Хочу Бути веселою
Відповідь: Зруйнуй мрію Будеш веселою, відповідно будеш багато усміхатись. А від цього з'являється багато мімічних зморшок. Хочу скинути 5 кг.
Відповідь: Зруйнуй мрію Скинеш 5 кг, будеш СТРАШЕННО худою...Подує вітер і знесе тебе... Хочу нарощувані нігті
Відповідь: Зруйнуй мрію В зручному взутті пів Львова ходить, якийсь прям інкубатор. Ходіть краще боса так Ви будете виділятись. Хочу щоб гарний , добрий, ніжний, високий ,чорнявий хлопець подарував мені великий букет квітів.
Відповідь: Зруйнуй мрію Ага, а ті квіти зівянуть швидше, нж ви можете собі це уявити..хай він вам краще вазонок подарує, будете його доглядати))) Хочу розуміти, про що муркає мій кіт)))
Відповідь: Зруйнуй мрію Тепер нема смачного морозива, тільки маргаринове... Хочу позитивних емоцій...
Відповідь: Зруйнуй мрію Позитивні емоції - це теж стрес для організму, а від стресів - зморшки. Хочу, щоб в хаті не було гаряче.
Відповідь: Зруйнуй мрію і так холодно, а після морова ще й горло може заболіти хочу поїхати кудись на відпочинок
Відповідь: Зруйнуй мрію і знову школа,уроки, домашні завдання. а погуляти з друзями,піти в кафе не буде часу. Моя мрія сумка відомого бренду.
Відповідь: Зруйнуй мрію так потім треба частіше в консультацію ходити і всі будуть постійно питати- "ти ще не народила?" хочу щоб на все вистачало грошей і часу...