Відповідь: Зруйнуй мрію можете впасти з нього, або їхати і в нього відлетить колесо або не спрацюють тормоза хочу будинок з басейном
Відповідь: Зруйнуй мрію А там комарів купа, і ще там вночі просинаються душі померлих А я хочу отримати велику премію до зарплати, і купити собі все що душа забажає !
Відповідь: Зруйнуй мрію та дома нудно буде, та ще й хатні справи Хочу щоб вийшло сонечко і вже бігти на озеро купатися
Відповідь: Зруйнуй мрію Та де ви зараз чисте озеро знайдете? Можна щось підчепити, потім море клопотів... Хочу гарний сюрприз.....
Відповідь: Зруйнуй мрію Маєте вже два гарних сюрпризи з різницею майже у два рочки, про третій поговоріть з чоловіком хочу в Карпати
Відповідь: Зруйнуй мрію Та там комарі шалені!!!!!!!!!!!!!!!!!! Хочу, щоб коханий подзвонив і вибачився
Відповідь: Зруйнуй мрію краще хай характер змінить, бо потім знову будете чекати на наступні вибачення... Хочу виспатися...........
Відповідь: Зруйнуй мрію якщо будете довго спати то нічого не будете встигати зробити хочу багато грошей)))
Відповідь: Зруйнуй мрію Як будете мати багато грошей, не зможете спокійно спати))))))))) Хочу новий телефон