Відповідь: Зруйнуй мрію сподобається, не захочете осені, буде ностальгія....... хочу, щоб завтра була знову субота
Відповідь: Зруйнуй мрію Знову Субота???!!! Та то ж день прибирань і підчищань всіх тиждневих хвостів, навіщо Вам знову таке??? Краще хай завтра буде знову неділя ))))))
Відповідь: Зруйнуй мрію За неділею зразу понеділок і знову початок робочого тижня хочу молодої картоплі
Відповідь: Зруйнуй мрію А потім одразу два понеділки!!! Хочу, щоб життя подарувало приємний сюрприз! ---------- Додано в 11:55 ---------- Попередній допис був написаний в 11:54 ---------- З нітратиками? Хочу цікаву роботу!!!
Відповідь: Зруйнуй мрію Та в комодах шухляди вічно відвалюються, клеїти прийдеться Хочу з чоловіком повечеряти в ресторані, а не вдома готувати
Відповідь: Зруйнуй мрію а там не відомо що накидають в ту вечерю, або несмчана буде, пересолена, нашо воно вам? Хочу новий телевізор
Відповідь: Зруйнуй мрію тоді захочеться багато відпочивати. забудете, що треба вдома щось зробити.... хочу маленький подарунок........
Відповідь: Зруйнуй мрію Нащо вам та машина,забруднює екологію...краще ровер хочу сама заробляти гроші