Відповідь: Зруйнуй мрію та ж він там вмирає (так казала автор) хочу скачати Володаря Перстнів українською
Відповідь: Зруйнуй мрію він все-одно відстає від гоблінського перекладу хочу налаштувати нарешті фортепіано
Відповідь: Зруйнуй мрію ви почнете голоско грати, прийдуть сусіди і поріжуть його на дрова, івас не злим словом згадають хочу великий дом кінотеатр
Відповідь: Зруйнуй мрію донечка буде бринькати і все-одно розстроїть. Та й сусідів так більше "потішете" хочу ще вихідних і вже
Відповідь: Зруйнуй мрію але ще стільки днів до них а за цей час може трапитись багато гарних речей хочу торт Наполеон
Відповідь: Зруйнуй мрію він стільки електрики буде жерти, що ой-йой-йой а потім ще важче буде працювати багато солодкого шкодить фігурі хочу в театр
Відповідь: Зруйнуй мрію а ззижчого ряду буде сидіти великий дядько, який все заступить своею спиною і нічого не буде видно хочу мир в усьому світі
Відповідь: Зруйнуй мрію Верховної Ради? Ні? То вас можуть до музею яко рідкісний екземпляр забрати... А там пилюка, холодно! Хочу морозива!
Відповідь: Зруйнуй мрію Останні теплі ночі проспати?!!!!!! Підйом!!:dance::dance::dance: Хочу танцюваати!
Відповідь: Зруйнуй мрію А потім буде "...продам мешти в доброму стані, тільки набойки після танців поміняти.."??? Хочу щоб КД закінчились
Відповідь: Зруйнуй мрію що, захотілося в білих штанях походити? а вони ж вимазуються легко! і повнять! хочу самодисципліни!
Відповідь: Зруйнуй мрію та нашо тої самодисципліни? так нудніше буде жити: зупинятимете себе від цікавих непередбачуваних вчинків... хочу в гості до бабусі
Відповідь: Зруйнуй мрію Туди так далеко їхати, а літаки падають як грушки (чи сливки, чи як там))))... Хочу на лижі