Відповідь: Зруйнуй мрію А тоді вдень нічого не будете встигати зробити... Понад усе на світі зараз хочу помиритися з коханим чоловіком і щоб все в нас було добре...
Відповідь: Зруйнуй мрію ой, і руйнувати таку мрію не хочеться.... не буду! обов"язково помиритесь!!! хочу купити дітям взуття....
Відповідь: Зруйнуй мрію Взуття не головне, головне здоров"я!! хочу щоб хмарки розійшлись і було сонечко!
Відповідь: Зруйнуй мрію а вдома море різних справ, які ніколи не закінчуються: прання, миття, прибирання, готування, краще в гості.... хочу масаж...........
Відповідь: Зруйнуй мрію Вам треба ще в синяках після нього ходити. Хочу мати гроші і не працювати на роботі.
Відповідь: Зруйнуй мрію і будуть дзвонити вночі і питати "це радіотаксі?". не будете висипатись! хочу поскоріше забрати в Жені шиншилку!!!!!!
Відповідь: Зруйнуй мрію Забудете тоді про все на світі, а навколо ще є хтось, хто потребує вашої уваги хочу мати власний будиночок
Відповідь: Зруйнуй мрію Та то далеко летіти,потім адаптовуватись до клімату, все дорого.... нема краще ніж Львів! Хочу щоб знову було тепленько і світило сонечко