Відповідь: Зруйнуй мрію а вдома купа хатніх справ- готувати, мити, прати- краще піти погуляти! хочу, щоб чоловікові дали зарплату....
Відповідь: Зруйнуй мрію Та потратите, потім будете без грошей сидіти і шкодувати. Вам того треба? Хочу квартиру.
Відповідь: Зруйнуй мрію Комунальні посуги дорогі та й сусіди погані можуть попастися... Хочу у відпустку...
Відповідь: Зруйнуй мрію Та не знати в яку Африку попадете, ще пропадите як Бурмака. Сидіть дома. Хочу кави.
Відповідь: Зруйнуй мрію Від кави тиск піднімається та стаєте імпульсивною. Для чого. Хочу зеленого чаю.
Відповідь: Зруйнуй мрію Зелений чай виводить з організму мікроелементи, такі як залізо, натрій, калій, кальцій, фосфор і сірка та близько 30 органічних кислот. Воно Вам треба) Хочу гарний манікюр
Відповідь: Зруйнуй мрію Але ж там так жарко, згорите на сонці буде все пекти і плечі облазити Хочу знайти ювеліра і зробити іменний медальйон
Відповідь: Зруйнуй мрію ай та кохання-то страждання, воно Вам треба, переживати, думати, не спати? Хочу щоб на моє день народження через 3 тижні була дуже класна погода і я отримала багато файних подарунків
Відповідь: Зруйнуй мрію Та туди ж квитки дорогі, та ще й клоуни страшнючі Хочу дужжжжже будиночок від Хаггіс для малюка
Відповідь: Зруйнуй мрію Як залізе туди, то ні їсти, ні спати не захоче виходити. Нерви? Хочу в Америку
Відповідь: Зруйнуй мрію Та нашо Вам та Америка, там крім фаст фудів і негрів прмставучих ніц нема Хочу гарно засмагнути
Відповідь: Зруйнуй мрію Буде Вам надоїдати зранку до вечора своїм співом. Воно Вам треба? Хочу на природу.