Відповідь: Зруйнуй мрію Хочу бути вищою на 10 см __________________ а вас всі будуть дражнити драбина, а так делікатна кралечка...просто супер хочу нового чоловіка з машиною і величезною хатою
Відповідь: Зруйнуй мрію і тоді все в домі буде не по твоєму стояти, варитись, митись, тобі то тре... одні нерви хочу кавку!!!
Відповідь: Зруйнуй мрію шоби крала в тебе крупи і гроші на мнясо? ХОЧУУУУУУУУ ................на море))))
Відповідь: Зруйнуй мрію Потім новий чоловік захоче нову жінку, а Ви будете прибирати ту величезну хату Хочу удосконалити англійську
Відповідь: Зруйнуй мрію аааа. в туалет бігати.... згодом _______________________________ хочу щоб закрили розділ барахолка
Відповідь: Зруйнуй мрію НІКАДАААААААААААА а в щастя спитати чи воно хоче приходити(((( _______________ хочу шось сама не знаю кого)))
Відповідь: Зруйнуй мрію ти що там такий бруд... і КОРОВИ!! а тиж девочка городская!!! _____________________ хочу щоб КАТІ перемогла!
Відповідь: Зруйнуй мрію Там дуже брудно і смердить, там на вулицях пісяють Хочу зварити варення з груш
Відповідь: Зруйнуй мрію только труд делает из обезяны человека!!! (жарт) ___________________________ хочу грінку з фетою і помідором!
Відповідь: Зруйнуй мрію родила царица в ночь Коле сына, Толе дочь))))) закамасутрять ті там))) зуби від нього жовтіють нема - я з*їла)))))))
Відповідь: Зруйнуй мрію А ви думаєте чого я тут свій писок не показую??? Хочу конкурс "найгарніша форумлянка в паранжі"
Відповідь: Зруйнуй мрію туда путь одін - ілі чєрєз койку, ілі чєрєз Кольку ___________________ хочу подивитись накінець-то останнього гарріка