Відповідь: Зруйнуй мрію Ой, а там медузи-бррр, всяка зараза плаває, нема де розлягтися-купа людей, а ще в столовій на сніданок або молочне або яєшня Хочу мати стільки грошей, щоб купити то, і то, і ось це, а ще в тому магазині те)))
Відповідь: Зруйнуй мрію ага, а потім будете боятись щоб не обікрали хочу щоб можна було на дискотеку і коктейлі алкогольні пити
Відповідь: Зруйнуй мрію а потім відвідати найкращі апартаменти медвитверезнику....... хочу щоб всі були щасливі
Відповідь: Зруйнуй мрію але тоді не зможете насолоджуватися процесом " чоловік миє посуд" Хочу, щоб та передвиборча реклама закінчилася
Відповідь: Зруйнуй мрію а що то за процес такий? Будете мати багато роботи Хочу багато часу на вишивання
Відповідь: Зруйнуй мрію Це процес, принаймі у мене, дуже смішний. Чоловік забагато додає плину для миття у вся кухня і бульбашках.доводиться часто перемивати і чоловіка обов язково тре похвалити
Відповідь: Зруйнуй мрію але тоді доведеться не досипати і недоїдати і недогуляти і недопрацьовувати (на роботі) і ще багато недо.... Хочу щоб чоловік знайшов роботу
Відповідь: Зруйнуй мрію Хочу щоб чоловік знайшов роботу але тоді меньше часу буде приділяти сімї ! хочу свята, краси для душі та очей
Відповідь: Зруйнуй мрію Не завжди що хочуть очі-можна для душі Хочу щоб ці вибори змінили наше життя на краще
Відповідь: Зруйнуй мрію ...а там ті самі граблі ---------- Додано в 17:18 ---------- Попередній допис був написаний в 17:17 ---------- Хочу на роботу!!!