Відповідь: Зруйнуй мрію Йой, та робота без вас зробиться погано - прийдеться все переробляти САМІЙ! Хочу бути організованою!
Відповідь: Зруйнуй мрію Та нашо вам того? Прийдеться за все відповідати, простіше сказати "воно само!" Хочу перемогти в конкурсі вишиванок
Відповідь: Зруйнуй мрію якщо дитина ніколи не хворітиме, вона не набуде імунітету хочу гарний букет з квітів
Відповідь: Зруйнуй мрію Шкода квітів!!! Зрізавши їх для букету, їм вкоротять життя, а так ними довше можна буде милуватись! Хочу знову у відпустку!!!
Відповідь: Зруйнуй мрію та шо ви? то ж аварії, і вот бензин постійно дорожчає. хочу шоб більше не було потрібно ходити до лікарів.
Відповідь: Зруйнуй мрію яке тепле ліжечко, на вулиці жара, ліжечко гаряче, а додому завжди встигнете, а коли бабцьою будете то тільки того і будете хотіти, насолоджуйтесь молодим життям хочу в відпустку на тепле чисте море
Відповідь: Зруйнуй мрію Є ризик проспати цікаві моменти в житті Хочу (зараз і негайно) щоб не пліткували і не злорадствували
Відповідь: Зруйнуй мрію зате так ви знатимете що про вас думають оточуючі (хай хоч це і неприємно) хочу навчитися водити танк!!!!
Відповідь: Зруйнуй мрію в танку жарко і нема чим дихати, а ше треба носити дурачку шапку - танкиста, и ше собаку за собою волокти хочу поїхати на карнавал
Відповідь: Зруйнуй мрію В тих палочках теж повно хімії,краще з"їсти краба хочу міцно заснути,хоч з годинку
Відповідь: Зруйнуй мрію Проспитесь, а потім вночі буде безсоння, будете ходити лунатиком Хочу сісти спокійно почитата книжку...
Відповідь: Зруйнуй мрію годинку, не поможе, краще 7-8, дочекайтесь вечора і підіть швидше спати хочу кавусю з молоком
Відповідь: Зруйнуй мрію і мати потім проблему з довжиною штанів.... ХОЧУ домогосподарку __________________
Відповідь: Зруйнуй мрію А прийденься нові штани купляти, бо всі будуть закороткі, то купа каси... Хочу нарешті забрати свої права з ДАЇ, дійсно, дуже-дуже хочу....