Відповідь: Зруйнуй мрію нащо вам ті 16??? хочете знову підліткові прищі і незрозумілі комплекси? хочу в Париж
Відповідь: Зруйнуй мрію Краще випийте води,навіщо зайві калорії,-посидіти на дієті корисніше. хочу потрапити у дитинство
Відповідь: Зруйнуй мрію на подорожі стільки грошей піде, краще прогуляйтеся Львовом хочу новий компутер
Відповідь: Зруйнуй мрію але на них треба знайти багааато ваз, вазочок, банок і баночок Хочу отримати премію
Відповідь: Зруйнуй мрію навіщо вам людина, яка постійно пилятиме нігті на робочому місці? ви і самі чудово справляєтесь хочу мати ролики!!!
Відповідь: Зруйнуй мрію і здались вам ті ролики, будете їхати колесико відвалиться, впадете і покалічитесь, навіть не думайте про них. А я так хочу на морееееееееееее
Відповідь: Зруйнуй мрію я в цій темі теж хотіла, а мені сказали, що там вже все зайняте, забагато наших хочу у відпустку
Відповідь: Зруйнуй мрію Розслабитесь у відпустці,а потім так тяжко знову на роботу..... хочу щоб літо не закінчувалось
Відповідь: Зруйнуй мрію якщо літо не закінчеться то комарі не вимерзнуть за зиму і жідять всіх. хочу щоб мене кохали...
Відповідь: Зруйнуй мрію Через то кохання недоспані ночі і одні переживання... Хочу жити окремо від свекрухи..........
Відповідь: Зруйнуй мрію Тю, зараз у вас на неї виробився імунітет. А так приїде раптово- і прєдінфарктний стан:xaxa:. Хочу подорожувати в часі
Відповідь: Зруйнуй мрію Втратите відчуття ЩО, ДЕ, і КОЛИ,.. буде каша в голові! Хочу навчитись плавати!
Відповідь: Зруйнуй мрію Тю, хіба забули казку про "двое из ларца,одинаковы с лица"- які все робили, і самі їли? Приємна робота теж буде робитися без вашої участі Хочу, щоб дитина була здорова,і її нічого не боліло