Відповідь: Зруйнуй мрію Йой, нашо вам того шуму! Оглохнути ж можна! Хочу щоб чоловік перестав бавитися в Травіан.
Відповідь: Зруйнуй мрію най ся бавит, це краще, аніж десь гулятиме, не знати де а я хочу мати купу грошей!
Відповідь: Зруйнуй мрію Ага, а потім будете ночами не спати і думати, де б то їх так заникати, шоби ніхто не вкрав )) Хочу Принца на Білому Коні
Відповідь: Зруйнуй мрію Так, буде Принц на Білому Коні, але він скупий, ревнивий і йому 92 роки Хочу багато вільного часу
Відповідь: Зруйнуй мрію п"ять хвилин у роті,а потім все життя на бедрах! краще яблучко!!! хочу власне помешкання!!! і то вже!
Відповідь: Зруйнуй мрію вже не получицца...там же ще ремонт тре робити, меблі перевозити.... ХОЧУ замшеві чобітки на каблуку
Відповідь: Зруйнуй мрію бррр холодно, слякоть,...тре чоботи нові ХОЧУ авто( до тих чоьїбітків замшевих)
Відповідь: Зруйнуй мрію замша не така довговічна, як шкіра, купіть краще шкіряні) хочу навчитись літати))
Відповідь: Зруйнуй мрію ви вже велика, нащо вам мама? Хоча всі хочуть маму... Хочу щоб на роботі все було люкс