Відповідь: Зруйнуй мрію на роботі можна переробитися, а це шкідливо для жінки Хочу бути схожою на Анжеліну Джолі
Відповідь: Зруйнуй мрію краще хотіть, щоб Анжеліна Джолі хотіла бути схожою на вас!) хочу кави з веееееееееликою чорною чоколядою!
Відповідь: Зруйнуй мрію матюки перетворюють тебе на москаля (с)незнаюхто осінь теж по-своєму хороша) хочу щоб торрент швидше кіна вантажив
Відповідь: Зруйнуй мрію поки будеш митися змерзнеш,краще вдіта сиди хочу зранку чим швидше йти на двір
Відповідь: Зруйнуй мрію тоді тра на Кульпар. Там скучно не буває. Ну лади... не генієм бути хочу, а суперовим фотографом, модельєром, письменником і художником...
Відповідь: Зруйнуй мрію То була моя мрія!!!!!http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=43784&page=27Не чіпай!!!! Хочу бути лисою блондинкою!
Відповідь: Зруйнуй мрію значить будемо там двоє на Кульпарі... а згодом і форумівки влаштовуатимемо. ти будеш лисою і про твій блондинізм ніхто не здогадається (а я не розкажу чесно-чесно) Хочу шоб мені нині подарували хоч одну квіточку.
Відповідь: Зруйнуй мрію Їй одній буде сумно... на Кульпарі!!!:8::xaxa::dance::D:radist: Хочу спати! І піду! Пізно вже!!
Відповідь: Зруйнуй мрію Нашо тобі то спання. Кошмари насняться (про Кульпар і про тебе лису) Воно тобі треба? Хочу ... им шоб такого захтіти..... Хочу хотіти чогось незвичайного (о чи не Кульпар за такими бажаннями плаче?)