Відповідь: Зруйнуй мрію Комарів годувати? Нєєє, сидіть на місці, а то вони вже геть озвіріли. Хочу гарний особняк
Відповідь: Зруйнуй мрію а подвіря з комарами не хочете?до хати будуть залітати постійно хочу вареників))))
Відповідь: Зруйнуй мрію і самому треба буде ліпити, і ще скільки нахлєбніків прийде щоб поїсти..вот півдня і стратите щоб наліпити, а потім ще прибрати...і то треба? хочу заміж!
Відповідь: Зруйнуй мрію нащо вам то заміжжя, чоловік буде нервувати, напрягати, туди не йди, то не роби, в хаті сиди, прибирай, вари, пери і т. д, воно вам тре? Хочу сина або дочку!
Відповідь: Зруйнуй мрію недоспані ночі, купа іграшок, купа проблем...не буде часу на себе, все з дітками і дітками... хочу на обід!
Відповідь: Зруйнуй мрію нащо воно вам здалось, ще поправитись, лишні кілограми, воно вам тре? хочу гарну сукню!
Відповідь: Зруйнуй мрію мені якраз то треба і так шафи битком набиті, скоро квартира перетвориться на гардероб!де жити то будете? краще щось корисніше купіть (фрукти, або поїдьте на відпочинок) хочу загоріти!
Відповідь: Зруйнуй мрію Загар нинче не в моді Тай то для шкіри шкодить, пришвидшує старіння... тай взагалі кругом озонові дири, шкідливий ультрафіолет... А я хочу нову роботу.
Відповідь: Зруйнуй мрію пахати як кінь? в нас новачків не люблять..відчуєте дідівщину...та і ще з новими людьми спрацюватись треба! хочу знайти потрібну інформацію для роботи!
Відповідь: Зруйнуй мрію Менше знаєте - краще спите! Не треба ніякої інформації, потім будете голову сушити, що з тим всім робити! А я от хочу мультиварку!
Відповідь: Зруйнуй мрію ага і потім прийдеться постійно щось новеньке готувати, надоїсть, а потім тільки місце займатиме хочу моря, пальми і кудись на безлюдний острів
Відповідь: Зруйнуй мрію і де гроші на те гарно взяти? а потім впасти в депресію через трудові будні?не, краще потрішечки, щоб не було великого контрасту між роботою і відпочинком хочу отримати свою зарплату!
Відповідь: Зруйнуй мрію розтратите усі гроші, тай швидше підете у відпустку, швидше вийдете на роботу, а так завжди знаєте що у вас відпустка попереду.... хочу нових подій, цікавих вражень
Відповідь: Зруйнуй мрію А події бувають всякими, дивіться щоб потім не треба було за валеряночкою гнати ))) будете потім під тими враженнями ходити неадекватні))) Хочу вилікувати свою застуду і щоб мій Масік від мене не підхопив ту заразку
Відповідь: Зруйнуй мрію а як підхопить то буде мати імунітет! зараз насолоджуйтесь коли за вами доглядають, піклуються. Та і якихось противних запахів не чуєте хочу скупатись в морі!
Відповідь: Зруйнуй мрію соковитого, ви добре подумали. Обхляпаєтесь і будете як поросятко а ще і плями не відперуться... Хочу організувати веселий конкурс і щоб всі запамятали що Україна це не лише "водка і Чорнобиль"