Відповідь: Зруйнуй мрію нащо воно вам. ноги будуть боліти та ще й гроші за це платити хочу щоб не боліло горло...
Відповідь: Зруйнуй мрію та ну, тоді доведеться кудись ходити, і шось робити...посидіть вдома то так класно. Хочу на море...
Відповідь: Зруйнуй мрію ще спечетесь на сонці, воно вам треба, та й ще купу грошей витратите... Хочу похудати до моря.
Відповідь: Зруйнуй мрію і перетворитись на скелет?доброї людини має бути багато! хочу покататись на велосипеді!
Відповідь: Зруйнуй мрію така спека і так важко, а прийдеться звикати до нового місця, нових людей. Хочу в аквапарк
Відповідь: Зруйнуй мрію шумно там зараз, купа народу, ні скупатись, ні відпочити! хочу повернути час назад!
Відповідь: Зруйнуй мрію Нашо воно вам треба, знову ті самі проблеми, преживання...! Хочу завтрашнього дня пошвидше...
Відповідь: Зруйнуй мрію нашо отого, купа роботи, потім кухню всю вимивати від муки, ще й поправишся Хочу бути здоровою..
Відповідь: Зруйнуй мрію Трошки посидьте вдома, відпочиньте...нехай хтось Вас потішить....неспішіть) Хочу на нову квартиру..
Відповідь: Зруйнуй мрію не спішіть, звикати треба буде та ще й ремонти-порядки робити.... хочу еклерів....
Відповідь: Зруйнуй мрію потім важко позбутися приторного солодкого смаку..... хочу свіжого повітря після коротенької грози...
Відповідь: Зруйнуй мрію Та на що вам то море здалося, як воно тепер таке забруднене, ліпше на річку підіть Хочу в Карпати
Відповідь: Зруйнуй мрію в Карпатах комарі...та й всюди комарі... зла я сьогодні хочу щоб комарів не існувало!
Відповідь: Зруйнуй мрію ціни на путівки бачили? згорите на сонці, купа некультурних туристів...купа сміття...зайдете в море, а там взагалі не зрозуміло що плаває...краще вдома посидіть! хочу сходити в оперу!