Відповідь: Зруйнуй мрію Порвете, заляпаєте і будете мати поганий настрій. Треба вам тої сукні? Хочу зірку з неба )
Відповідь: Зруйнуй мрію і де тримати будеш? воно тобі треба кусок космічної каменюки? хочу погуляти парком!
Відповідь: Зруйнуй мрію В парку можуть ховатися маньяки і збоченці. Не псуйте собі настрій і побережіть здоров"я! хочу яскраву повітряну кульку
Відповідь: Зруйнуй мрію Зірветесь, впадете, колінка поб*єте практично вірш ))) Хочу, щоб за мене хтось зробив всю роботу на городі.
Відповідь: Зруйнуй мрію Хтось зробить погано,потім переробляти за кимось Хочу, щоб вже на кінець закінчилась будова, ремонти і т.д(
Відповідь: Зруйнуй мрію а потім почнуться генеральні прибирання... хочу щб завтра була класна погода!
Відповідь: Зруйнуй мрію находишся, нозі будуть боліти, сиди краще під дощ в хаті хочу щоб мене не боліло горло
Відповідь: Зруйнуй мрію Але тоді ж ніхто не пожаліє, чайку не зробить... так шо лежіть, відпочивайте і користуйтесь ситуацією ) Хочу руду, веселу собаку!
Відповідь: Зруйнуй мрію воно Вам нащо? За такі гроші можна простенький купити і десь зїздити відпочити на пару днів. А потратите на айфон, а потім ще і вкрадуть...і грошей шкода буде і відпочинку не буде! Хочу піцу!
Відповідь: Зруйнуй мрію Нашо вам та піца. шкідлива, та ще й купа зайвих калорій, які потім "гарно" будуть звисати складочками хочу соковижималку щоб смачнющі фреші робити
Відповідь: Зруйнуй мрію нащо воно вам, будете багато в туалет бігати, воно вам тре7 хочу щоб на мій день народження була гарна погода
Відповідь: Зруйнуй мрію а як буде спекотно, краще трошки хмарно - приємніше буде хочу високу зарплату)
Відповідь: Зруйнуй мрію Друзі почнуть заздрити. З"явиться багато ворогів. А головне - злодії почнуть за вами активно стежити. З дому вийти буде страшно! Та ну! Краще живіть собі спокійно з маленькою зарплатою! хочу в театр...
Відповідь: Зруйнуй мрію та ну, нашо вам той театр. краще книжку почитайте чи фільм подивіться хочу молодої картопельки з кропом і сметанкою
Відповідь: Зруйнуй мрію життя буде дуже нудним, як не будете мати страху перед змінами Хочу відіспатися 24 години
Відповідь: Зруйнуй мрію проспати все в своєму житті? скільки цікавого може за цей час відбутись! хочу зрозуміти що від мене чекають оточуючі
Відповідь: Зруйнуй мрію і шо тоді? кухня, диван і телевізор...воно вам треба краще завжди бути в курсі подій і новин. Хочу повернутися на танці.