Відповідь: Зруйнуй мрію купу грошей будете викилати на утримання того будинку і басейну, лише на нього будете робити, навіть сили плавати не лишиться хочу їздити на роботу на своїй новій машині (хочу її мати, взагалі-то)!
Відповідь: Зруйнуй мрію О, а скільки грошей піде на її утримання, ходіть пішки - так здоровіше Хочу дощику
Відповідь: Зруйнуй мрію вона "накачані" антибіотиками, фе... хочу свій будиночок на морі, ну, хоча би свій власний номер в готелі а хоч би в Болгарії.
Відповідь: Зруйнуй мрію значить пити )) а ми не приїдемо і не поставимо тобі тарілку, отак! хочу спати
Відповідь: Зруйнуй мрію спать - тільки час витрачати .скільки корисного можна зробити хочу щоб кіно можно було подивитись по телевізору
Відповідь: Зруйнуй мрію нема тобі шо робити, фільми дивитись. Йшла би краще їсти зварила Хочу м*яса !!!
Відповідь: Зруйнуй мрію гості хворі, приїдуть, дітям твоїм передадуть інфекцію, потім лікувати дооовго і нудно хочу в гості!!!
Відповідь: Зруйнуй мрію O_darochkaа потім гору посуду мити, ноги гудуть, голова теж) Nitriotka, потім голова гуде, живіт болить хочу масажику
Відповідь: Зруйнуй мрію але приємно гуде)) телефон, то облучення нашо воно Вам хочу в Бразилію на карнавал
Відповідь: Зруйнуй мрію завербують в плем*я якесь, ще додому не вернетесь нуішо шо в Бразилії племенами не живуть хочу манікюр