Зрада чоловіка, що робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іксік, 23 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

судячи з вашого допису виглядає мені на те що вас хочуть зробити у всьому винною, а чоловік і коханка просто жертви обставин. Такі вже вони хороші і благородні - і дитині подарунок, і вам право "на ліво". Не ведіться. Якщо йому так не вистачало вашого тепла і ласку, то чому він в першу чергу з вами про це не поговорив, а почав шукати на стороні? Він каже що не готовий до серйозної розмови, а ви готові були взнати про зраду? Вам пропонують знайти коханця, але чи вас питали чи ви цього хочете і чи вам це потрібно? чи вас питали чи ви згідні на такі free love стосунки?
    ваш чоловік відмінно влаштувався- вдома вірна дружина з комплексом вини, на стороні коханка для душі і тіла, а він, біднятко, не може вирішити що обрати. Та йому так просто зручно і тягнути цю сантабарбару він буде якомога довше, поки рішення не прийде зі сторони, а швидше за все вам або коханці ввірветься терпець.
    я не знаю що вам порадити, але очевидно що надвами чинять моральне насильство. В моєму розумінні зрада- це не секс на стороні, а моральне згвалтування, яке, судячи з вашогот допису з вами і вчинили. Можливо коли ви це усвідомите, тоді і зможете прийняти рішення що робити далі.

2. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Робити щось заради дитини- завідома програшне рішення імхо. Дитині краще те, що добре мамі.
    Треба робити заради себе.

---------- Додано в 12:44 ---------- Попередній допис був написаний в 12:42 ----------

100%.
    Який сценарій дитина бачитиме за норму?

3. Kayla

Kayla Well-Known Member

4. bobryha

bobryha Well-Known Member

Теж хороший варіант.

Доречі, я згадала дописи Наталки в одній з тем 4-ри річної давнини . і тоді були проблеми в стосунках. навіть швидше б це назвала проблеми в поведінці чоловіка. і мягко і гладко все не було , якби в це вам не хотілося вірити. Головне в цій ситуації не дозволяйте собі думати що це ви в чомусь винні. і правда що зберігаючи сім"ю лише заради дитини, ви тільки зробите гірше для неї... Діти ж все відчувають краще за нас дорослих. уявіть скільки комплексів може розвинутися в дівчинки, яка росте в сім"ї де відверто неповажають і принижують її матір

5. Vika

Vika Well-Known Member

а мене в цій розповіді здивувало те що в вас нема інтиму вже давно.
    про які почуття з його боку до вас можуть бути якщо він вас не хоче.

6. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

та інтиму може не бути з різних причин. В нашій сім'ї, наприклад, теж бували довгі (як на наш молодий вік пару місяців - то довго, я вважаю) перерви в тій справі, зі зрадами ніяк не повязані, і почуття в нас міцні весь цей час. Відсутність інтиму протягом деякого часу особисто мене напрягала би тільки у комплексі з іншими ознаками погіршення стосунків.

7. bobryha

8. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Як прочитала це просто жах! Так вам співчуваю уявляю як то боляче, то напевно кінець сімї, гіршого почути не можна від коханого.
    Це або фініш, він просто вважає вас не привабливою і думає що ви нікому не треба...,або тут хіба у вас хтось появиться і ви станете ще гарнішою(зміна іміджу не те до чого він привик), побачить що ви щаслива і без нього , і прокинеться чоловіча ревність...хоча це везіння 1 зі 100.

---------- Додано в 14:34 ---------- Попередній допис був написаний в 14:30 ----------

або поки вона не залетить і він вас не лише , бо там ж дитятко...Краще рішати ту справу швидше, бо за дитиною буде сумувати дуже, і завами теж , коли б почав жити просто з коханкою.А як їх буте вже троє, ваші шанси менші.

9. Люша

Люша Well-Known Member

Наталя, чоловік Ваш сам живе у блуді і Вас в цей блуд штовхає. Навіщо Вам це? Я завжди за збереження сім"ї - але сім"я це двоє, та діти. Якщо його це не влаштовує - навіщо тоді це все. Помилився, оступився - виниться - можна думати про прощення, а так... коли таке пропонує, як Вам... Не знаю, чи варто себе так не любити.

10. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Дочитала тему до кінця, що тут скажеш старший, має багато дітей, багато шлюбів...а ви думали що будете останьою? Я таким чоловікам не довіряю зразу... Як то кажуть "бачили очка з чим брали" Я вас не осуджую, бо любов то зла штука і козла полюбити можна. Думаю так будете мучитись поки в нього не настане нище пояса "пів 6", вже ніц не зможе хіба оглядатись та слюнки пускати в сторону інших бабів. Я б його передала як подарок коханці, най мучиться з ним сама , так років через 3!

11. ladybagira

ladybagira Well-Known Member

Наталко, Ви притихли... всі дають Вам поради, а Ви мовчите... можливо є якісь фактори та причини, про які ми не знаємо? трохи вище було питання про можливість самостійного життя без чоловіка, з батьками чи за власний кошт... розкажіть, що Вас стримує його покинути, бо він Вас, на жаль, уже покинув... він хіба живе з Вами в одній хаті...

12. Наталка

Наталка Well-Known Member

Дякую всім хто намагався мене підтримати) так дійсно останній раз я тут була 4 роки тому коли в нас були проблеми із насильсьвом-міг підняти руку,проте ми це перемогли,я наївно думала що все буде добре надалі,любила,вірила,проте...тепер ситуація з коханкою просто мене добила,добила морально, я ще можу зрозуміти разову інтиржку але ж не тривалі відносини (майже рік), я жила і живу в суцільному обмані, незнаю мені дуже важко оскільки підтримки рідних у мене немає,знає лише про це все моя сестра порада якої розлучитись...я дала термін до Нового Року або він приймає якесь рішення або просто ми розходимось...проте як пережити ці дні...

13. ladybagira

ladybagira Well-Known Member

Ви все правильно робите, не мучте себе! я можу тільки уявити, як Вам зараз боляче, але залишаючи все як є, Ви тільки продовжите свої страждання.

У вас маленька донечка - цей факт вже має давати Вам силу.

14. Наталка

Наталка Well-Known Member

Звичайно що не все так гладко...ми живемо на зйомній квартирі,я працюю правда-проте є кредити....якщо я залишусь одна то це все буде на мені...

15. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Фу
    Ви мені вибачте але, то просто піпєц
    Тобто Ви маєте упуститись до його/їх рівня? А він потім Вам буде 100% тикати цим при кожній ліпшій нагоді. Борони Боже таке робити, навіть якщо Ви будете разом- таке не забувається, особливо чоловіками, збережіть свою гідність

Як жити з чим? Пробаченням чи подальшими зрадами?

16. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відволікаючими заняттями - походи в кафе з подругами, прогулянки з дитиною, походи в магазини аби порозглядати що цікавого є в продажі. Просто сказати собі, що баба з воза і кобилі вері вел. Ви почнете жити для себе і подумаєте чому ви саме такого чоловіка обираєте, то буде вам інакше. А ні, то знову буде те саме, хіба з іншим. Тіко, вам воно тре?

17. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

це дуже складна ситуація... Але, як на мене, чоловік вже давно все вирішив. От лиш він чудово знає, що ви готові йому проститі і хочете зберегти сім ю. Це йому повністю далі розв язує руки. І "час подумати" може тягнутися роками. Те, що він дає вам дозвіл на вільні стосунки- теж багато про що свідчить:
    - ви його не цікавите. Апріорі чоловік - "самець", який "мітить свою територію". І він буде бридитися потім йти на ту територію, яку вже хтось "помітив" окрім нього ( вибачайте, що грубе порівняння). Або людина чітко знає, що ви- цього не зробите ніколи. Таким чином, він знімає із себе відповідальність- він же вам дозволив, а те, що ви не хочете- це ваша справа;
    - чоловік намагається себе із ролі "винуватця" перевести у роль "жертви". Тому що тоді він буде виправданий у очах сторонніх.

Як на мене, то це психологічне насильство у особливій формі. І, враховуючи вік та "досвід" вашого чоловіка ( а у мене у самої чоловік такого віку, тому їх психологічний стан у цей період добре знаю), він уміло вами маніпулює. Чи готові ви і далі жити з комплексом жертви, у свої "двадцять з хвостиком"? У вас у цьому віці все життя ще попереду. Я розумію, що коли любищ, то переступити через почуття дуже важко. Але зробити це у 30 "з хвостиком" чи у "40- ще важче. А до того часу вже можна підійти із геть зламаною психікою.

18. bobryha

тоді це вже не найгірший варіант. а кредити на які суми ? чоловік має роботу з "білою" зарплатою щоб вимагати аліменти нормальні? і взагалі яке його фінансове становище?
    а стосовно піти жити до батьків- не вірю що вони вас не приймуть. ну як так, прийшла дочка, каже , чоловік пішов до іншої , ми розлучаємось. а батьки- роби шо хочеш, йди живи з дитиною на вокзал, бо хата для сестри... ну не вірю щоб нормальні адекватні батьки таке сказали.

19. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Наталко, беріть приклад з ваших попередниць: дитину під пашку і бувай здоров. Якщо ваші попередниці справилися і влаштували собі життя, то і у вас вийде. Ніхто не каже, що буде легко, але з ним буде повний завал. І це вже не любов до "цієї скотини", це залежність і страх. Ви боїтеся залишитися самі і з кредитами і боїтеся, що цей неадекват щось вам зробить, як спробуєте піти, може він ще й дитину погрожував забрати, не здивувалася б. АЛЕ подумайте добре, чи воно вам треба, бо така любов може і в гріб звести, на повному серйозі. Як почитала в "Чоловік - тиран", то трошки собі прибалділа з того, що ви так довго терпите таке моральне і фізичне насильство (а я то думала, що періодично терплю моральні знущання )) Будьте мудрі і не дайте себе і дитину принижувати. Після його останньої пропозиції взагалі не знаю, про яку сім"ю ви пишете, чесно кажучи. І дитина вам за таку сім"ю з таким татом не подякує.

20. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Нехай влаштують клуб покинутих жінок. І це не жарт. Часами починаючи за упокій можна закінчити в дуже доброму позитиві, при умові що не буде людина зациклюватись лишень на негативі. Поспілкується з його попередніми дружинами, поцікавиться більше про нього, можливо дізнається більше про себе.

Статус теми:
Закрита.