Зрада чоловіка, що робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іксік, 23 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Roxie

Roxie Галицька панянка

Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

та може справді ніц нема.. я коли була вагітна - якась така ревнива була.. мене можна було на кожному кроці будь-яким словом образити.. тепер моє почутя гумору повернулось - вже легше ))) якщо помітили, що він щось приховує спробуйте все зясувати.. якщо каже, що Вам то здається і ніц нема - то не переймайтесь і не діставайте його допитами... на душі дуже обідно, коли чоловік щось приховує, а ще коли то підкріплюється смсками в туалеті, перерваними розмовами по моб на півслова і т.д., але постарайтесь вірити йому.. і постарайтесь більше часу приділяти собі - теж будьте таємничі, завжди виглядайте так, ніби йдете на побачення.. будьте усміхнені..

2. tiana

tiana Well-Known Member

Roxie, Ви точнісінько описали і те що відбувалось зі мною, може то дійсно декрет.. гормони і т.д.:) я перепробувала все щоб розрішити ситуацію, допогло те що почала шукати чим я можу образити, що сама роблю не так, стараюсь відноситись до чоловіка не як до людини, яка тільки й шукає чим би то мене образити:)) і воно здається помагає. Десь читала в неті: щоб стосунки були хорошими, то на один негатиний момент має припадати п"ять позитивних.

3. Roxie

Roxie Галицька панянка

мабуть то в кого як, але в мене підвищена "подозрительность" справді була повязана з вагітністю і тепер, коли вже після пологів пройшло 1,5 роки я чітко то розумію.. чоловік часто любить показувати мені гарних дівчат і каже яка йому подобається, як йому подобається коли жінки одягаються і т.д., то в період вагітності такі розмови були табу - я постійно ображалась, мені себе постійно було шкода, здавалось що на кожному кроці мене як не обманюють, то насміхаються... на такі його фрази реагувала як бик на червоне.. взагалі я рідко плачу, а тоді довести мене до сліз було раз плюнути.. він довго мене заспокоював і казав, що я для нього найкраща і т.д.

ну але то коли жінка вагітна то можна зрозуміти такий стан.. інша справа - коли не вагітна і починає щось підозрювати.. знаючи що чоловік - мисливець, його увагу треба переключити на себе.. щоб не думав, що ціль досягнута )) використати його слабкість на свою користь..

4. tiana

tiana Well-Known Member

нє в мене під час вагітності такого не було,а в перший рік дитини, я і розумію чому так поводжусь і відчуваю, а нічого з тим зробити не можу. Ну плюс ясно що диму без вогню нема, просто якби та сама ситуація в інший період, то можливо реагувала б зовсім по-іншому. Дуже помогло що поговорили з ним "по душам"

5. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

В нас з чоловіком повна довіра. Та чомусь останнім часом в мене трапляються напади безглуздих ревнощів.
    нещодавно такий прикол: лягає рано ввечері спати, а перед сном каже мені: "завтра ми з колегами йдемо на футбол на Арену Львів. Початок о 21.00, так що ви собі завтра лягайте спати, мене не чекайте"
    Це не перший "корпоративчик" в нього на роботі, але щось цього разу мене як водою облили. Аж заснути не могла.
    На другий день прийшла до мене подружка. Вона нічого про той футбол не знала, але побачила мене і каже: "Що, думаєш, твій чоловік пішов *****ти свою начальницю?" Видно, в мене на лиці все було написано. А Аничка мене присоромила, що не можна так підозріло ставитись до людини, з якою живеш душа в душу. Бо багато разів обзивати свинею - так і зарохкає...
    А вчора дізналась, що в пятницю в чоловіка 10-річчя випуску з універу, зустріч випускників. І щось знову заїло. Видно, характер у мене жахливий, і треба навчитись бути менш підозрілою.

6. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Я вже 13 років ревную до пива з друзями.
    Не підозрюю в зраді - ні, а тупо ревную до пива з друзями.
    Спершу просто дратувалася, дзвонила, пиляла - робила якраз все те, чого кардинально не можна. При чому, довго навіть не усвідомлювала, що спричиняє це роздратування.
    А от коли почала ходити на форумівки, і побачила чоловікове ставлення: "розважайся, я лише дзвоню, щоб знати, що в Тебе все в порядку", стало соромно.
    Так що вже кілька років посилено працюю над собою в тому напрямку :)

7. olerusya

olerusya sweet candy ;)

то точно:girl_yes2:
    ревнива людина може в кожному кроці, слові чи жесті чоловіка вбачати зраду, завжди знайде з чого б то роздути ревнощі...
    я сама деколи буваю така. але останній рік, на щастя :girl_in_dreams:, попустило. аж сама собі дивуюсь що я така спокійна. хоча з іншого боку знаю чого - просто згодом почала відчувати чоловіка дуже добре, бачити найменші зміни в його поведінці... крім того, щоб там хто не казав, але інтуіція в жінок є, і я б на неї очі не закривала ;), тому коли мене десь глибоко щось зачіпає, я стараюсь повністю ту ситуацію провірити, просто розмовою з чоловіком ніби ні про що, але те що мене цікавить я витягну непомітно :d23:, і мені стає легше.

я вважаю що зраджуючи, чоловік не зможе ставитись до своєї жінки абсолютно так само, як тоді коли він любив тільки її :), якби він не маскувався, але зміни очевидно що будуть, тому якщо чоловік такий як і завжди, але останнім часом в нього трохи побільшало корпоративів чи зустрічей, то нема чого переживати. треба порадіти за нього що має друзів, знайомих з ким можна кудись вийти, гарно провести час... тоді і в нього настрій буде кращий:)

8. cjomcjomka

він поміняв роботу, а там колектив такий "двіжовий"
    а от я втримуюсь, і роблю лише 1 дзвінок - близько 23.00, щоб дізнатись, чи мій коханий нормально добереться додому
    до останнього часу вміла. а тут щось "накрило"

9. RamirZ

RamirZ New Member

cjomcjomka, можливо, Вам просто хочеться більше уваги від чоловіка? Так спробуйте домовитися із ним про якийсь "світський вихід" або ж про вечерю для двох.

10. natorella

natorella Well-Known Member

ооооооооооо, встрєтіл старого друга - це улюблений привід розіграти в голові сценку а-ля
    добре шо в чоловіка начальник і я його добре знаю)))

11. Ука

Наталь, без сценок в голові. От просто мене дратує, що він отам розважається, а я тут...
    То нічого, що я два дні перед тим з форумівки в 2й ночі на таксі приїхала, а він спеціально для цього швидше втік з роботи, дітей нагодував, і уроки зробили, і спати вчасно лягли, і сидить за компом доробляє те, що не встиг в офісі.

12. natorella

ну я просто ще не можу сама десь піти без дитини бодай однієї, тому в мене завжди сценки в голові
    но мій муж дуже злиться, коли я починаю дзвінки - аддееееееети???

13. Orman

Orman Модератор-бомба

14. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

15. cjomcjomka

:) наразі того не треба :)
    ух, заканало! А уяви начальницю - колишню однокласницю 90-60-90 і *фсю такую дєлавую і красівую*...

16. AilataN

AilataN жива

А чому не треба?
    Просто цікаво)

17. cjomcjomka

18. natorella

юль, то для тебе нема
    попробуй когось попросити на годину -другу шоб з малими посиділи і сходіть тупо на піцу-суші
    чоловік тобі не скаже, але може й потребує тет-а-тету

19. Ука

а навіть як і не усвідомлюєте обоє потреби, то будете приємно здивовані тим, що "виявляється, воно нам було треба"

20. Lilimania

Lilimania New Member

Не розумію такого...
    В мене ж навпаки, одразу ж після народження доці (ну десь через 3-5 місяців) стало катастрофічно не вистачати "інтимів"з чоловіком, мається на увазі побути тільки вдвох, попити вино і т. д. Часто влаштовуємо таке вдома, коли мала вже спить, але для мене це не то, хочеться десь в ресторані, нічному клюбі під якусь гарну музику, джаз, свічки... (але на жаль малу немає з ким залишити).

Статус теми:
Закрита.