Зрада чоловіка, що робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іксік, 23 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. AilataN

AilataN жива

Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

Тобто у нього зав"язалась переписка як наслідок охолодження в стосунках?

Якщо жінка підозрює чоловіка в зраді то як діє? заховається в шкаралупу і насторожено вичікує, тим самим ще більш охолоджуючи і відштовхуючи. чи йде на "абордаж" скандалячи, чи мило перетягує увагу на себе, збільшуючи позитивну увагу до чоловіка?
    Думаю, що поведінка жінки може як і підштовхнути розвиток подій, так і змінусувати якесь захоплення чоловіка, яке, можливо, мало місце, ( а , можливо і витвір фантазії).

2. maty

maty Well-Known Member

Відповідь: Хорошим дружинам не зраджують?

Питання в тому , яку дружину вважати хорошою ?

3. AilataN

AilataN жива

+100, теж хотіла запитати?
    Спочатку треба опреділитись, що ж це за дружина- хороша.

Тільки давайте без "коханка в ліжку, господині на кухні, подружка на пиві". Це теж непогано, але вже з оскоминою.

4. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

А що є стандарт?
    В кожного своя уява про ідеальну чи ХОРОШУ дружину. І кожен знайде причину, щоб дорікнути і сказати:" От якби вона/він не те і не се ,то я б ні-ні".

А спочатку всі хороші. Питання в тому, як той початок довести до кінця(хорошого)?

5. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Не думаю, при зраді оного з партнерів варто обвинувачувати когось одного. Завжди винуваті двоє. Хоч жертвою себе завжди рахує зраджений.
    Знаю одну сімейну історію, де чоловік зрадив дружіні і пішов до молодої. Жертва ніби дружина. Але, на мою думку, зробила вона чимало помилок, хоч їхній сімейний стаж був близько 20 років.
    Чоловік успішний бізнесмен з прагненням саморозвитку, а дружина десь застрягла в минулому. За собою не доглядала, чоловіка не підтримувала, хоч він і не раз їй пропонував і роботу кращу і авто, взагалі дав їй можливість буди домогосподаркою і насолоджуватись життям. Їй було добре там де вона вважала за потрібне. І тепер є результат - він з молодою жінкою, мають дитинку. Чоловік змінився, став більш турботливим, романтичним.
    Зі своїх поглядів, бачу, що з колишньою дружиною він якось зчерствів.

6. AilataN

AilataN жива

Можливо він так само зчерствіє і з теперешньою дружиною?))))
    Попереду слідуючих 20 років))).
    Ещьо нє ізвєстно, кому повєзло)))

7. NataliaFed

Це результат тільки на основі першого шлюбу але не результат теперішнього.
    Не факт, що колись не зчерствіє і до другої

То я не в підтримку першої жінки, бо вона зраджена, а в "захист" другої, бо вона не застрахована від такої ж участі.

Ой, мене випередили)

8. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Для мене сидіти в дома і бути домогосподаркою-це явно не насолоджуватись життям( Хоча якби мала свою машину, купа лишніх грошей і няню або прибиральницю можливо була б іншої думки.
    Хто хоче піти піде і від ідеально дружини(суто моя думка).
    Бачила розвиток подій одної сімї. Дівчина красуня, гарно виглядає, пильнує себе, готує прибирає, пильнує 2 дітей....А чоловік бє і гуляє йде з дому. Але надалі разом бо вона його дико кохає-ось таке буває

9. хельга

Все може бути, я не ствержую, що тепер він стане ідеальним чоловіком. В жітті всяке стається.

Але сімейні стосунки треба будувати все життя, а не заспокоюватись на етапі: вже є обручка, та....ми вже 20 років разом, а кому він/вона в 40 років потрібен, та у нас вже діти дорослі...

---------- Додано в 14:58 ---------- Попередній допис був написаний в 14:51 ----------

І таку ситуацію знаю.
    Це зе раз доказує "чужая семья - потемки".

Часто ми знаєму ситуацію тільки з одного боку. Але якщо копнути глибше - кожен винуватий в проблемах в стосунках.

10. Dominika

Dominika Well-Known Member

Дозвольте з Вами не погодитись. Є така категорія чоловіків, які мають "велику охоту" до інтимних пригод і ніщо їх не здатне спинити - ні дружина, ні діти. Чи буде дружина такого мужчини винною у тому, що в нього "зашкварчало" в одному місці? Думаю, що ні.

11. Lesja

Lesja Well-Known Member

Я не думаю, що завжди є проблема в саморозвитку дружини, в мене швидше навпаки -постійно спонукала чоловіка до якогось розвитку, руху вперед, якось так надоїла його інфантильність...одним словом його то дістало і він пішов жити до батьків, і сказав, щоб я знайшла собі супермена...а за той місяць він собі знайшов 19 річну дівчинку, яка дивиласть на нього з відкритим ротом.. і вважала ідеалом.

12. NataliaFed

Може трохи не в тему але вчора по СТБ йшла передачка "Врятуйте наші стосунки" так там був чоловік з категорії
    От, то він так дружині і сказав "Хочу " (вибачайте)

Про яку хорошу дружину можна говорити в ткому випадку

13. zaderyshka

zaderyshka Member

Абстрагуючись від категорії мужики-кобелі, які, як вважають, мусять зраджувати . На мій погляд більшість зраджених жінок вважає себе хорошою дружиною. Якщо муж зрадив, то значить для нього так не є. Для оточуючих жінка теж може бути гарною дружиною, а от для чоловіка нє. То не є виправдання зради, просто для кожного хороша і ідеальна, то індивідуальні речі і вважати, якщо прати кожні два дні, годувати як на забій і витворяти чудеса акробатики в ліжку, то чоловік 100% не зрадить, то трохи помилково.

14. хельга

Ну а чого така біла і пухнаста жінка вийшла заміж за такого... Певний період він був чемний чоловік, а потів раз... і дах понесло.

15. NataliaFed

Знову скажу про себе, бо згадала і сміюся, мені на запитання "Чому?" сказав, що люблю до смерті, всьо мене влаштовує але-ДУРАК, понесло і т.д

16. хельга

Ну то конкретна ситуація була, де жінка застопорила.Звичайно що і чоловік може стояти на місці, а жінка розвиватись і тут виникають непорозуміння. Але тема якраз про хорошу/погану дружину.

17. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

+1000 Далеко не завжди у всьому винні двоє, а дружина значить сама десь не догледіла, просто для середньостатистичного мужчини зрада це не щось надзвичайне, це складова буднів, і йдеться при цьому не про кобелів, а таки про середньостатистичних мужчин... От коли вони відчувають наслідки, тоді можуть і задуматись, а так....:sad:

18. AilataN

AilataN жива

NataliaFed
    І як ви , розійшлись? Давно?

19. tiana

tiana Well-Known Member

якщо люди не підходять один одному, то це питання рано чи пізно стане ребром.

20. NataliaFed

Давненько- 7 років тому. Розійшлись- спокійно)

Статус теми:
Закрита.