Зрада чоловіка, що робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іксік, 23 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Halina

Halina Well-Known Member

Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

Це коли людина живе і все так класно, все так добре. І от десь там закрадується думка, що ще б і це попробувати. І ця думка навіть в голос не промовляється. Вона сидить у півсвідомості. І коли обставини сприятливі, то вона і спрацьовує....

2. levandivka

levandivka З яйцями...

Халіно!
    Те що "навіть в голос не промовляється" - підсвідомість. :)
    (бо є ще, кажуть, і надсвідомість)

ЗІ: глянув Вікі:
    :D:D:D

• Подобається Подобається x 2
  3. Lilusik

Lilusik Well-Known Member

4. Сюзанна

Сюзанна Active Member

Не берите близко к сердцу. Главное, что муж по-прежнему любит вас. Временное любовное увлечение это его проблемы, за которые ему придется когда-то отвечать. Я дважды изменяла мужу и он меня простил. Даже в данное время не гарантирую, что не поддамся соблазну...

5. Memi

Memi New Member

:girl_tender::girl_yes:

6. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

7. notiko

notiko New Member

Коханки міняються , А ДРУЖИНА залишається одна -це раз! По-друге:якщо є любов і є що рятувати-ТО ВОНО ВАРТЕ ТОГО!!!! А ящо немає любові-тоді "ЩО рятувати?" -"Діти-скажете ви? " Так погоджуся-це аргумент, але діти це ЩЕ ОДНА ПРИЧИНА УСЕ НАЛАГОДИТИ І СПРОБУВАТИ ПЕРЕЖИТИ ЦЕ(ТАК Би МОВИТИ КОВТНУТИ усю ту гидоту). Але, якщо далі немеє любові -ТО НЕМАЄ ЧОГО ЖИТИ РАЗОМ!!!! І діти тут уже не аргумент. ЯКЩО Є ПОЧУТТЯ-ТО ВИ ОБОВЯЗКОВО ПЕРЕЖИВЕТЕ ЦЕЙ НЕЛЕГКИЙ ПЕРІОД-І БУДЕТЕ ЛЮБИТИ ОДИН ОДНОГО ЩЕ БІЛЬШЕ!!!!! Я В ЦЕ ВІРЮ!

8. Viktorina

Viktorina New Member

Тут вже багато про те якраз і писалося, діти то виростають, відходять від нас в своє життя, а наше життя минається ,саме золота пора поки діти виростають,і що життя варте без любові.А якщо роки пройшли і діти виросли, ти промучився з нелюбою тобі людиною ,то кому ти потім потрібний будеш? То краще діти нехай ростуть і не бачать тої невзгоди між батьками, а ви живіть з коханою людиною ,тоді і дітям вашим буде краще.

9. Housewife

Housewife New Member

хм..цікавий аргумент..
    Зразу видно, що мудра жінка пише :girl_crazy:
    Скажіть мені, яка нормальна, поважаюча себе жінка погодиться на таку "любов"???
    А якщо чекати зак такий "любвіобільний" чоловік перебіситься, то коли тоді жити?

10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я розумію що період нелегкий і з ваших слів виходить що його треба просто пересидіти в кущах але по-суті ніц не робити. Він походить, погуляє, зрозуміє що теплий борщ щодня краще за теплу «зупу» :girl_crazy: коханки і повернеться в лоно сім’ї.

11. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ой, та ж не сприймайте все так дослівно!!! Мається на увазі, що кожен може зробити помилку, ну буває, була якась інтрига чи захоплення, чи ще щось. Тобто, як кажуть "сталося" - як це сталося один раз в житті, то, мені здається, треба і варто пробачити, звичайно якщо є почуття у обох. Але як то є такий спосіб життя у чоловіка - коханки, то звичайно, що ніхто не каже терпіти. То хіба треба щоб жінка мазохісткою була. Просто життя є життя і в ньому всяке буває, ми мусимо вміти давати людині другий шанс, бо ж ніхто не знає де спіткнеться....

12. Housewife

Housewife New Member

Як авторка даного допису написала, так я і розумію.
    Мова велася не про
    а про систематичні зради ( тут і не потрібно особливо між рядків вичитувати і додумуватися хто що мав на увазі). Для мене неприйнятно сидіти і тішити себе такими аргументами!

Останнє редагування: 24 Серпень 2010
  13. Лідочка

Ну, хто як хоче так і сприймає подібні вислови. Особисто я ТАК розумію цей вислів, зрештою для когось склянка напівпорожня, а для когось напівповна. До речі, для мене теж неприйнятні систематичні зради, з обох сторін.
    А скажіть будь ласка, ви заміжня, і якщо так то скільки часу? (як не хочете то не відповідайте:))

14. Housewife

Housewife New Member

Не бачу в цьому ніякого секрету. Я заміжня. П"ятий рік вже йде..
    А з чого цікавість?
    Типу - "молода і недосвідчена ( читай не сильно мудра ) ;)"

15. Лідочка

Та ні, не мені таке думати, сама тільки 3 роки заміжня. Просто думала, що ви ще не заміжня. Просто коли тільки вийшла заміж, то казала, що ніколи не пробачу зради - не залежно якої, постійної, випадкової, помилкової.....і т.д. А зараз тріііішечки поміняла свою думку, може помилку я б пробачила, але не певна.....

16. Housewife

Housewife New Member

Та в молодості всі ми схильні драматизувати, максималізму повні груди.. Погоджуюсь, що з життєвим досвідом стаєш більш терплячішою до деяких речей. Проте є ситуації, ставлення до яких не може змінити час.. ІМХО

17. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я он і на старошті трохи максималістка. Не у всьому але є певні речі які для мене дуже важливі, наприклад, щодо деяких повадок чоловіка і якщо сказав що зав’язав - то він краще ней зав’яже. :girl_crazy:

18. Housewife

Housewife New Member

ой, та це не максималізм, це просто вредність :girl_crazy:
    Моя мама колись про себе казала : "Дитинко, ти мені не дивуйся, на старості дурні звички загострюються" :girl_crazy:
    По собі бачу, що так воно і є )) А до старості ще далеко. "Ой, цо то бенде, цо то бенде = ))))"

19. marianast

marianast Well-Known Member

Любов не прощає зради. І не забуває. Можна прийняти зрадника назад і прожити з ним досить не погано ще сто років, народити і виховати дітей, дочекатись внуків. Але без любові. Бо зрада і любов несумісні!!! Якщо була зрада- то любов перепутали із закоханістю. Бо : "Любов довготерпить, любов милосердствує, не заздрить, любов не величається, не надимається, не поводиться нечемно, не шукає свого, не рветься до гніву, не думає лихого, не радіє з неправди, але тішиться правдою, усе зносить, вірить у все, сподівається всього, усе терпить! Ніколи любов не перестає!" Перше послання святого апостола Павла до коринфян, 13 розділ. Мені страшно читати пости, де про зраду пишуть як про банальну буденність. Для чого тоді будувати сім"ю заздалегідь прирікаючи її на фіаско?

20. Orman

Orman Модератор-бомба

і що ж вона перестає після того як довідалися про зраду?

ваша цитата з Біблії якраз ілюструє те, що коли є любов - можливо все. Пробачити, прийняти і забути.
    звичайно, що це не буденність і слава Богу. І з такими уявленнями краще не заводити сім"ю. Але ви щось все в купу змішали.

Статус теми:
Закрита.