Зрада чоловіка, що робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іксік, 23 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

ніхто так не думає, але погодьтесь: планувати дитину коли тобі 50, а їй 20 при тому знаючи що нормальної сім*ї не буде як мінімум безвідповідально.
    ніхто не каже що в 50 вже пора до землі звикати. треба продовжувати жити, але жити так, щоб не псувати життя іншим...

2. invisible

invisible Well-Known Member

Ніц я близько не писала про дєда чи що в 50 життя закінчується :) Причому я наголосила, що нікого не хочу образити і то є ІМХО. Просто особисто я того не розумію та й годі. Є раціональна різниця в віці, але як на мене така різниця це занадто, коли дружині до прикладу ще 35, а чоловікові 60 (я вже мовчу про те, що людина свій вік тупо приховала!). Соррі, мені зараз під 30, і я не уявляю як могла б зустрічатися з ровесником свого тата... А в 60 ще й малих дітей на ноги піднімати... Хм...
    З іншого боку погоджуюся, що і в 30 років можна стати "морально старим" і що біологічний вік не завжди показник "молодості духу".... Все відносно...

3. Мія

Мія Well-Known Member

Вік жінки та чоловіка і відповідно їх психологічний стан - речі дуже різні. Тому жінка не може порівнювати свої бажання і припущення щодо 50річного віку з чоловічими. Зрозуміти це важко бо фізіологія в нас різна. Тим не менше при всіх казусах ситуації яку зараз обговорюють думаю що чоловік насправді може любити обох жінок. Першу як жінку своїх дітей і людину з якою прожив пів життя (тому власне і не лишає її) А другу так романтично по молодому безтурботно... Так звичайно по відношенню до обох з них це не справедливо і сумно, але тільки їм вирішувати чи миритися з цим фактом, чи шукати собі когось іншого.

4. Левицька

Левицька New Member

Знаю декілька ситуацій, коли всі про все в курсі, але роблять вигляд, ніби нічого не знають. Я не можу осягнути мотивів дружин... Ніби розумом розумію, але прийняти не можу.

5. NataliSimX

NataliSimX New Member

Не уявляю, як буду тримати це в собі, коли віе прийде додому.
    Я й по тел. сьогодні не змогла говорити з ним. Враження, що дзвонить інша людина. І так чекаю, шо все-таки це все виявиться неправдою.
    Боже, будь ласка...

---------- Додано в 14:44 ---------- Попередній допис був написаний в 14:43 ----------

Аналогічно.

6. Made in USSR

льохко! він заробляє гроші, купує їй все що та захоче, щоквартал відпочинок у теплих краях, щороку нова шуба, щотижня СПА. вона може мати паралельно ще одного такого самого як він (або молодшого, тут діло смаку) у статусі *для душі*. знаю кілька таких пар. обом так зручно і жодних претензій.

7. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Ой, сумніваюся я, що зможете до 5-го серпня дочекатись...

8. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А якої реакції ви очікуєте?
    З власного досвіду. Якщо людина здатна на таку брехню, то вона знову щось нове придумає. Типу живе, але не хоче жити з сім"єю, от-от розлучиться і тд і тп.
    Чи ви очікуєте, що він щось змінить заради вас? Залишиться з вами?
    Не тратьте свого часу та здоров"я.

9. NataliSimX

NataliSimX New Member

І я знаю. Та для себе цього категорично не хочу.
    Як дружина так може? Для цього, мабуть, треба бути або достатньо сильною, або черствою, або .... і не знаю.

10. Мія

Мія Well-Known Member

в мене коліжанка переживала кризу середнього віку свого чоловіка, то я спостерігала за цим всім дуже з близька.. там була не одна, при чому кожну з них він дійсно любив хоч і не довго.. а жінка терпіла і пробувала себе змінювати щоб стати цікавою для чоловіка (він від неї нічого не приховував) . В кінці кінців він знайшов собі особливу і оголосив що без неї вмре.. жінка була поставлена перед фактом, що тепер він їй вже не належить. Їй стало дуже легко. Вона зайнялась тим що їй було цікаво і вже не думала ні про чоловіка ні про його життя. А чоловіку через пів року перемакітрилося і він повернувся душею до дому. Але жінка втратила його на завжди. Вони живуть разом, мають дорослих дітей, але вже інші. Вона незалежна від нього і тепер він завойовує її увагу, а вона любить його.. але як людину нічого більше.
    Більшість чоловіків повертаються до своїх жінок після того як доведуть собі що вони "можуть", питання в тому чи потрібно жінкам по двох сторонах барикад вдаватися в ці випробування?
    Знаю іншу пару. Чоловік 60 дівчина 20.. чарівна така дівчина. Він лишив сім"ю забрав те дівчисько і рванули двоє в глухе село. Живуть ніби щасливо. Дівчись тішиться що має свою хату господарку і так далі.. і чоловік тішиться що маю юну дівчинку.. любов це класно, але є майбутнє (чи нема?!).. вкліпають дітей і воно молоденьке буде тягнути тих дітей нехай він і поряд буде, старий і хворий.. і все своє життя змарнити - перспективне життя здорової людини?! Є такі аргументи - я не знайду більше такого кохання - повірте - брехня. Знайдеться! 20 років - це прекрасний вік яким треба радіти і насолоджуватися з молодими людьми, бо потім це все буде втрачено назавжди.

11. Made in USSR

Ви про себе думайте, а не про неї...чи хочете зробити її негативним персонажем?

12. NataliSimX

NataliSimX New Member

Ні, я вже писала, що мені її по-людськи шкода.

13. Мія

Мія Well-Known Member

для цього треба прожити пів життя з людиною від якої народилися діти щоб зрозуміти.. бо в 20 в голові одна романтика

14. NataliSimX

NataliSimX New Member

тут мушу не погодитися. Є різні двадцятилітні, так само як і сорока-, п'ятдесяти- і т.д.

15. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ага, дуже:) Думаю, вам зараз шкода тільки себе, якщо
    І пофіг, що в нього жінка і двоє діток. А ще дітей дуже шкода, правда?

16. NataliSimX

NataliSimX New Member

Вибачте, ви неуважно читаєте, або я не до кінця зрозуміло та чітко висловила свою думку. Мала не увазі, що якщо все-таки він розлучений, то мене вік вже не відштовхне, бо справді люблю. Про образу, звичайно, мовчу.
    Та, якщо живе щасливо з дружиною, то жодного спілкування не хочу. Ось.

17. Левицька

Левицька New Member

от я не можу усвідомити, як так жити... вже ніколи не буде, як було, на емоційному рівні. Як таке можна забути. Про шуби-діаманти мовчу, бо це вже не любов, а розрахунок, тут все просто, ніхто нікому нічого не винен, всі задоволені.
    А от знаю ще одну ситуацію, де в чоловіка коханки (не криза середнього віку, він молодший), дружина терпить, бо любить і навпаки каже, що відчуває, коли в нього кохання (саме почуття, а не просто секс), бо тоді він щасливий і спокійний, бо інакше з нею майже не говорить, а коли говорить - то ображає... Що за мазохізм? І таких чимало. Останнім часом просто масово в моєму оточенні... Що це за любов така, коли жінки втрачають геть почуття власної гідності і залишки самоповаги.

18. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А якщо нещасливо? Якщо скаже, що то не життя, не люблю її і т.д. і т.п. Наталю, я зовсім не підтримую вашого прагнення продовжувати стосунки, навіть якщо виявиться, що з дружиною не живе (хоча ви самі розумієте, що це будуть байки). Там вже стільки брехні...воно вам треба? Швидше за все, в результаті, ви залишитеся біля розбитого корита...нажаль...

19. NataliSimX

NataliSimX New Member

Маю на увазі сам факт їхнього спільного життя.

20. robik

robik Member

Наталю, а Вам треба ті поради і чужі думки? Ви ж для себе вирішили, що хочете бути з ним, бо любите. І не причина дружина, діти, побут. Для Вас важливо Ви і тільки Ваші плани на майбутнє. Ви хочете обдуритися, от і все. Скільки вже переписано історій, а граблів все одно для всіх вистачає. Тільки дурні власні ілюзії "зі мною буде зовсім інакше" кидають в омут.
    Не порада, скоріше прохання. Не беріть чужого, хай які там в сім"ї стосунки - він чужий чоловік, і це не ваша справа, як вони живуть. Гаючи час на чужого, можете пропустити повз свого.

Статус теми:
Закрита.