Зрада чоловіка, що робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іксік, 23 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

ви не повірите, але мій сусід в свої 40 виглядає від сили на 26-27..так що все можливо..
    з оцих слів можу зробити висновок що плів байки що розлучений, що діти є, і часто їх провідує...а тому не кожен вечір з нею проводить

2. NataliSimX

NataliSimX New Member

Ця ніч була просто жхливою. Прокидалась щопівгодини з широкорозплющеними очима і думала., що то просто такий стришний сон приснився, але вранці було ще гірше, коли зрозуміла, що це така жорстока реальність.
    Було боляче чути його голос в трубці. Добре, що він за кордоном. І не побачить моїх сліз.
    В мене є план. Не помститися, а так провчити і дати зрозуміти, що ТАК НЕ МОЖНА.

3. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

не робіть таких речей. легше від того вам насправді не стане, а може навіть гірше. просто викресліть його зі свого життя.

4. NataliSimX

NataliSimX New Member

Легко сказати. Не можу Нічого ще не вирішила. Але коханкою однозначно, що не буду.

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

краще і не скажеш- так і є
    вік і зовнішіність- поняття оманливі. Тут велике значення має генетика. Моєму свекрові майже 80, а виглядає років на 15 молодше; один з колишніх моїх співробітників у 50 виглядає краще будь-якого 40-річного, от сусід у 50 ( батько малесеньких двох діток, до речі)- теж виглядає набагато молодшим. Але обман у віці- тут не ключове.Справа у іншому- жінка старша, з досвідом, відчула би , що не все так просто. І що вона далеко не одна у чоловіка ( бо це не просто мужик з гречки в гречку скакав, а мав постійну сім ю). Думаю, що його дружина здогадувалася про походеньки чоловіка, але мала ті чи інші причини дивитися на то "крізь пальці" ( не секрет, що так живе не одна сім я). Але молода дівчина ще не здатна була "відрізнити зерно від луски", тому жила з надією і "рожевими окулярами" на носі.Ну що ж, треба розглядати дану ситуацію як урок. Як ту сходинку життєвого досвіду, яка для чогось саме відповідній жінці дана була. І жити далі...Бо життя у 22- лише починається.

6. Smorodynka

Smorodynka Member

Ви ще молода, все життя попереду! Все у вас буде добре! Я знаю, що не будучи в такій ситуації, легко казати, що все буде добре. Але все ж таки, вам треба зібратися зі силами і молитися, щоб Бог допоміг вам це пережити.
    Як ви дізналися, що в нього є сім"я?

7. сніжна

усі плани реалізуйте на "холодну голову". Бо зараз вами керують зовсім інші почуття, тому дивіться, щоб глупств не наробити...

8. NataliSimX

NataliSimX New Member

Давно відчувала, що щось не те, а коли прямо йому сказала, що відчуваю недоговорювання, то він образився і сказав, що дуже мене любить і ображаю його такими словами.
    А вчора прийшла додому (другий місяць тимчасово живу на одній з його квартир) і до ноутбука, а там - його пошта відкрита (поспішав в далеку дорогу от і не подумав закрити все). Раніше вже мала такі можливості, але не мала такого бажання і чемнесенько все закривала. Але не вчора.........
    Знайшла БАГАТО цікавого. А саме скан-копії закорд.паспорта і анкети туриста, де все було гарненько розписано.
    В тому числі і прописка і номер домашній. І я згадала, що ми часто їздили туди, він просив почекати в машині... Подзвонила я на той номер, його син взяв трубку. Я відповіла, що помилилася.:girl_phone1:

Були там і броні в готелях на зимово-весняний період (він тоді у відрядження їздив:girl_yes2:) і ще купа всього.

9. Sertce

Sertce Member

Наталя, а як ви дізнались правду і які байки він вам плів? Дівчата праві, обдумайте все "тверезо" і якщо вважаєте, що "катюзі має бути по заслузі", то провчіть, щоб дЄдові відпала оxота "корчити" з себе молоденького казанову.

---------- Додано в 12:07 ---------- Попередній допис був написаний в 12:04 ----------

Поки писала, ви відповіли

Шкода, що не знайшли раніше! Цікаво скiльки в нього всього дітей по світі?

10. NataliSimX

NataliSimX New Member

Біда в тім, що я щиро його любила. Навіть грошей не брала, боялася, що подумає ніби я його використовую. Тепер смішно. Візьму по максимуму.

А може бути таке, що людина вказує недостовірну інформацію (маю на увазі не вік, тут все ясно, маю на увазі сімейний стан) з якоюсь корисною метою? Це анкета на візу в Америку.

11. сніжна

а ви не думали, що він це робив не просто так? Можливо. таким чином він вже давно давав вам натяки на те, щоб сказати правду. От у вічі не вистачало духу, але він давав усі карти в руки, щоб ви самі зрозуміли стан речей. Бо зазавичай такі чоловіки , які не хочуть , щоб відкрилася правда, ведуть себе дуже обережно. А тут- всі документи відкриті і т.п. Можливо, ви самі просто не хотіли бачити і відкривати для себе очевидні речі ( ось такий самозахист включався)

---------- Додано в 09:18 ---------- Попередній допис був написаний в 09:17 ----------

ось дивіться, ви знову шукаєте виправдання....

12. Sertce

Sertce Member

Та ні, тепер Наталя вже щось придумала, через це і запитує.

13. resnichka

resnichka New Member

Перечитую останні сторінки теми і згадую себе... в мене також була схожа ситуація у житті. Наталля, не тіште себе марними надіями, викресліть з серця і спогадів такого поганця, бо буде ще важче. Ваша довіра до нього вже дуже підірвана, повірте мені, чоловіки просто так не забувають вимкнути ноут... побачив,що зайшов занадто далеко і вирішив розплющити Вам очі. Якщо Ви мрієте про нормальну сім"ю - то це не Ваш варіант; подумайте, як Ви будете пояснювати дитині де папа і чому він постійно у відрядженнях? Та ще й люди випадково зустрівши його з іншою сім"єю будуть Вам розказувати...

14. NataliSimX

NataliSimX New Member

Це дійсно про нього!

Думала, але це не так. Він просто закрив ноутбук, як зазвичай закриває свій (без "виход"), його зразу вирубується і коли включаєш, то все чисто і починаєш заново.
    А позавчора я залишила свій, а його спакувала в сумку, щоб забрав:girl_angel:.

не хочу вірити в це. Розумієте?:girl_cray::cesored:

---------- Додано в 12:50 ---------- Попередній допис був написаний в 12:36 ----------

"з оцих слів можу зробити висновок що плів байки що розлучений, що діти є, і часто їх провідує...а тому не кожен вечір з нею проводить"

Розказував, що син є 12р і донечка 2,5р. Що син живе з ним, а про донечку йому боляче говорити, то я й не лізла з допитами.
    І ще один "нюанс".
    В мене трапмлася халепа і я шукала нову кв. (орендую сама) і він сказав, що мені не потрібно, мовляв ще чуть-чуть і ми я переїду до нього. Але "в нього попросилалася пожити його похресниця", бо в неї проблеми з чоловіком (їй 19...). Я вперше виясняла з ним відносини таким тоном, як тоді. Не розумію, як то вже рік вона в нього при тому, що батьки у Львові і тд. Він їй повністю допомагає. А їй так добре. В нього в домі прибиральниця, куховарка і ще там хтось. :cesored:

А тепер розумію, що то не похресниця, а жінка....)

15. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Наталя, блін! Ви шо голови на плечах не маєте? ЯК можна ПЛАНУВАТИ ДИТИНУ з якимось чоловіком і навіть не глянути в паспорт?????? Я вже не кажу про оформлення стосунків. Я під столом. А потім - скатіна, сволоч, козел....Та ж вам не 2, а 22...Нє, то вище всякого мого розуміння.
    Я вас прошу, тільки давайте не будемо все звалювати знову на чоловіків, те, що він гав--к, то і так ясно. Але жінки в нас теж не курки безмозглі, а то зроблять дитину, а потім: "а він шо одружений?????". Грррррр, то повний абзац.

16. Just me

Just me Member

Перед тим, як давати "корисні" поради, краще 10 раз подумати, а замість написати - піти попити чаю...
    Не треба нікому мстити, бо я так підозріваю, помста зачепить дружину. Мало того, що має брехливого чоловіка, так ще і буде невинно страждати. По-друге, у Вас що, нема Бога в серці? Де Біблія вчить помсти? Де? Людина показує свою справжню суть не в ситуаціях, коли все добре, а коли світ валиться, от тоді її "Я" виходить на поверхню. То що, помста личить?
    І як ремарка: помилково вважати людину в 47 списаною, як тут багато хто так робить. Це людина в розквіті сил. Різниця у віці тут ні до чого. Підлими і брехливими бувають і в 25, і в 40, і в 70.

Згодна з Лідочкою: Ви що, не знаєте, коли людина починає планувати дітей? Чи ви думали, що він як дізнається, що вагітні, то зразу вам руку і серце запропонує? Він хоч знав в теорії, що ви дитину плануєте, чи то одноосібне рішення, "сюрприз" йому готували? Їй Богу, дитсадок та й годі.

17. resnichka

resnichka New Member

То може в нього цілий гарем, всі молоденьки, привабливі і сповнені надій...

18. NataliSimX

NataliSimX New Member

Якщо це виявиться єдиною його брехнею, то я, мабуть, буду з ним.

Ні, жодним чином. Вона тут ні при чому. Вона, навіть, більша жертва, ніж я. Шкода її.

Я дочекаюся 5 серпня. Це в нього Д народження (як він збрехав, бо насправді 29 травня, близнюк:n:) І щось цікаве придумаю. Підемо в ресторан, подарую там йому одеколон "Саша":kiss: і буду дивитися за реакцією)
    Та до того часу взнаю, яка в нього насправді сімейна ситуація.

19. invisible

invisible Well-Known Member

Цілком зрозуміло, що ви хочете знайти якісь виправдання, зачіпки, не хочете повірити в правду, але ж чи варто? Не хочу звичайно нікого образити, але навіть якби відкинути фактор обману, дружини і дітей, хіба такі стосунки мають майбутнє??? Ну як можна будувати щось з чоловіком який старше вас на 25 років? Добре, зараз він ще молодий, сповнений сил і чудово виглядає. Але вік візьме своє... Треба ж мислити тверезо. Через років 10 вам буде лише 30 з хвостиком - ви будете ще зовсім молода жінка, повна сил (життєвих і сексуальних), а йому вже під 60 - фактично пенсіонер. Я звісно не проти різниці в віці, ну але ж максимум 10-15 років, не 25 же!!! ЦЕ ІМХО звичайно, різне в житті буває, але для себе б такого ніколи не сприйняла і тікала б від таких стосунків чимдуху подалі...

---------- Додано в 13:12 ---------- Попередній допис був написаний в 13:09 ----------

Звичайно це суто ваше рішення і ніхто не має права вам вказувати, але я цього не розумію.... Соррі...

20. Orman

Orman Модератор-бомба

ню-ню ... вам точно не 15?

Статус теми:
Закрита.