Зрада чоловіка, що робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іксік, 23 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Just me

Just me Member

Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

Звідки таке принизливе ставлення до незаміжніх жінок? Що це за словосполучення таке? Чому воно має якийсь негативний відтінок?

2. marife

marife Member

Нічого особистого!!!!!!!!!!!!!! Я описала конкретно оду знайолму ситуаці. Я не вважаю нормальним три чи чотири покіління жити без чоловіків. Просто родити для себе. При цьому ходити і "жвиндіти" по всьому дворі і мабуть місті, що всі чоловіки козли, всі пияки і забіяки, навіщо їм догоджати, варити їсти і стірати.....і.т.д. Одним словом якісь вони " не с мира сэво".

3. Just me

Just me Member

Я теж знаю таку родину. Там зрештою вже всі озлоблені та ображені. Чоловіки їх не зраджують, просто не витримують, бо вони там трактовані як ганчірки. Вони їм назавжди винуваті. І так вже в четвертому поколінні моя подруга встигла розлучитися з чоловіком і думає про дитину "для себе". Що цікаво, хлопчики в їх родині не народжуються, тільки дівчатка. Але вживання безсенсовного словосполучення "стара діва" це не виправдовує.

4. marife

marife Member

Іё
    Прошу мене вибачити за це словополучення, не хочу нікого образити і зрештою від цього ніхто не застрахований. Просто це вже мабуть такий "законний жаргон". І в моїх сусідаї одні дівоньки народжувались. ))))) Як каже мій чоловік :" Якщо б було все ідеально, не цікаво б стало жити"

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ви не ображайтесь, але воно не безсенсовне, а передає саме те, що ця жіночка є - стара діва. Це за умови, якщо вона залишається невинною і в старості літ. Так сталось, що в жінок які не живуть статевим життям йде збій в гормонах і їхні поняття про навколишній світ дуже часто дивакуваті. Такі жінки дуже схильні до ліво-радикальних поглядів, а як відомо, і доведено вченими, що люди з такими поглядами мають відхилення в роботі мозку. Вони неадекватно оцінюють реальність. І я зовсім не хочу сказати, що всі старі діви чокнуті. Ні. Вони дорослі, розумні, освідченні особи, проте вони інакше аналізують повсякденні проблеми саме тому, що живуть самі.

Ви не ображайтесь. Якщо ви обрали не виходити заміж і жити для себе, то це ваш вибір і ми його поважаємо. Проте не треба ображатись на слова типу стара діва. Думаєте комусь приємно, що його називають мамінкін синочок? Скажете, так він... ну ось так само можна і про неї. Вось...

---------- Додано в 15:33 ---------- Попередній допис був написаний в 15:28 ----------

Ось вам приклад самодостатньої родини. Вони направду озлоблені, проте вважають, що всі довкола у всьому винні а вони найкраще все знають і нікого їм не треба, ну хіба використати для якихось своїх цілей.

6. Just me

Just me Member

:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy: Навряд чи хтось може залишитись невинним до старості літ, якщо народив дитину для себе (якраз таких форумлянка назвала "старими дівами"). Та й словосполученння дивакувате. Звідки оточення знає, невинна людина, чи ні? Якщо жінка з різних причин не має партнера, то це не значить, що вона невинна. А старими дівами називають усіх незаміжніх. Чомусь.

7. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

аж ніяк. Стара діва у моєму розумінні то жінка, котрій вже за 50, котра незаміжня і весь час бурчить що всі мужики козли і їм тіко одне від нас треба. при тому оте *тіко одне* вона не проти би і повторити, але нікому то не треба. і дітей вона може мати, і внуків...синдром старої дуви не в паспорті. то в голові...

8. Just me

Just me Member

Може, якось визначитесь, що таке стара діва, бо я не знаю як опонувати :girl_crazy: Комусь

комусь це

а ще комусь - жінка, яка
    так що з термінологією непорядок :)))

9. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ви дуже неуважно прочитали мій допис. Я писала про дочок тих, хто "народив для себе". Тому, щоб знати як "опонувати" треба перше уважно прочитати.

10. glasses

glasses Member

11. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Ви навели цитати різних людей. скільки людей, стільки думок, так що кожному доведеться опонувати окремо...се ля ві

12. NataliSimX

NataliSimX New Member

Сьогодні вся земля пішла з-під ніг....
    Йому не 37, а 47.:khomyak: мені 22
    І жінка є і нікуди не дівалась...
    І вони з дітьми живуть разом.
    а я?

13. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

А Ви познайомтеся з його сином :) Напевно, якраз по віку буде.

14. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

а що , настільки непомітно було? Щось не віриться.. Ну сумно, але хм.. Нє, ну я не буду коментувати. Бо я в темі як нарешті стати мамою вразилася вашим дописом, так якось було несподівано. То ніби почали дитинку планувати, я думала, нє, я була впевнена, що то ваш чоловік, законний. А тут...

15. Sertce

Sertce Member

Я в шоці. Тепер вже троxи розумію... Це на стільки майстерна гра була? " Актор"! Ви не здогадувались, що в нього сім'я? ?? Є такий тип чоловіків що зручно їм отак на два фронти жити. Наталю, може це й жорстоко, але може це й добре, що нема дитинки від такого г...на. Самі важко було б з дитям.

16. NataliSimX

NataliSimX New Member

нічого не розумію....

17. Gybka Bob

Gybka Bob Member

однозначно добре, що це виплило на чисту воду зараз, а не на 5-6 місяці вагітності!!! Ви собі уявляєте ваш стан у такому випадку!??
    NataliSimX, заспокійтесь, подякуйте Богу, що просвітив вас і тікайте від такого "батька"!
    Ви ще ДУЖЕ молода, і знайдете собі не те що 37-ми річного, а й ще молодшого, люблячого, чесного чоловіка!

18. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

А як же ви були разом? По "відрядженнях"? І як Ви дізналися?
    А планування дитини з його боку, то взагалі:khomyak:

19. Мія

Мія Well-Known Member

Криза середнього віку.. і розуміти нічого не треба, дайте собі спокій.

20. invisible

invisible Well-Known Member

Я чесно кажучи теж в шоці... Бачила ваші дописи в темці про планування, прочитала останній - і одразу сюди. В мене теж в голові не вкладається таке. Невже ніц не було помітно і невже людина настільки добре виглядає в свої майже 50??? Зрештою як би там не було, звичайно це все дуже боляче і неприємно. Але тікайте якнайшвидше від такої ницої людини! Вам лише 22, та ж це ще все життя попереду, перед вами купа можливостей! І цей час не вартує витрачати на таку людину.

Статус теми:
Закрита.