Зрада чоловіка, що робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іксік, 23 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

Якщо жінка не вірить у те, що є чоловіки, які не гуляють, то вона такого ніколи й не знайде.

2. Just me

Just me Member

Якщо жінка не вірить у те, що є чоловіки, які не гуляють, то вона нікого й не шукає :) Це ж логічно )))

3. Liliyah Romanova

Справді? Такі жінки не виходять заміж? Бо з того, що бачу, то виходять, а потім усе життя переконують "а я ж казала! отак і є!" Але деякі дійсно просто використовують чоловіка як заплідник і живуть собі далі заради дитини, бо "тільки дитина одна тебе ніколи не зрадить".

4. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

мене більше дивує інший варіант: вона знала що він гуляє і до весілля, але все одно йшла за нього бо думала що зуміє його змінити. а потім та ж особа буде жалітись що всі мужики гуляки і нема в світі правди і кохання...

5. Sertce

Sertce Member

До Лілі.
    Саме так. Якшо має бути якийсь ідіот, що буде все життя мучити, то краще родити маля, виростити його, вивести в люди і тішитись внуками. А що xодити старою дівою, без дітей? А на старість як? В дім престарілиx? Якби було шось толкове, а не пияк, ідіот, гультій, то чого? Навряд чи толкового чоловіка якась жінка вижене. А якшо вона вирішила родити дитину для себе, ростити її сама, то вже певне не від солодкого заміжжя і золотого мужа.

6. Liliyah Romanova

Sеrtce, а чому має бути саме "ідіот, що буде все життя мучити"?
    То ся називає "по вірі вашій дасться вам"...
    А щодо старої діви й без дітей. Не знаю, перше чоловіка використати, потому дитину використовувати. Як на мене, перше треба у собі щось змінити, а вже тоді забивати дірки комплексів чимось чи кимось, а то і сама нещасна, і інших теж нещасними роблю.

7. Just me

Just me Member

А тим, хто ніколи не мав родини то на старість як, Sertce?

8. Sertce

Sertce Member

Чого ідіот? Бо пишу зараз саме про ідіотів, а не про нормальниx. Бо ( не можу цитувати, бо пишу з телефону) з нормальними обично живуть, а мотлоx відгонять. Якщо жити з ідіотом то краще жити самі з дитиною. З чого ви взяли, шо якшо жінка сама виxовує дитя то вона бідака нещасна і дитина її така сама? А якщо батько є в сім'ї, але при..урок, то таке дитя щасливе? Так вже краще?

9. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

щось Ви, Sertce, якісь категоричні. Так наче є лише чорне і біле,а кольорового і тіней - нема.

10. Liliyah Romanova

Я тільки роблю висновки з ваших слів.
    Якщо без дитини - то в дім престарілих. Якщо дитину для себе (і без чоловіка) - значить не від солодкого життя.

11. Siania

Siania Love Life

Тут є тема про мати-одиночку, і ніхто не каже що жінка і дитина нещасні.
    По-моєму Ви використовуєте лише свій життєвий досвід.
    Для чого одружуватись з ідіотом, а тим більше свідомо одружуватись лише заради дитини, якої ще й нема в ближчих планах? :connie_pull-pigtail

12. Sertce

Sertce Member

В чиїx планаx?

13. Siania

Siania Love Life

Свідоме одруження лише заради дитини, байдуже з ким, як на мене дуже безглузде.

14. Liliyah Romanova

А народження дитини як мета і без одруження має глузд?
    Я знаю саме такі випадки, де жінка просто використала чоловіка, аби народити дитину. Ще й іншим так радила робити. Бо з дитиною така файно, а хлопа обійти треба, до його звичок підстосовуватися... І то все при дитині говорилося завжди. :dntknw:

15. Siania

Siania Love Life

Звісно що ні. Це дуже егоїстично.

16. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ех, тільки найчастіше, діти, яких "народила для себе" дуже страждають...Знаєте чому, бо часто стають маминими синками і старими дівами, бо мама все життя каже: "та я ж все життя тільки й для тебе жила, тільки тебе й ростила, все життя тобі віддала і.т.д." і так при кожному намаганні "дитини" почати самостійне життя чи зробити якийсь крок в сторону де мама вже не буде центром навколо якого має обертатися життя "дитини".

Останнє редагування: 19 Червень 2012
  17. resnichka

resnichka New Member

Я вважаю, що якби він дійсно кохав іншу і відчував, що вона теж небайдужа до нього - то пішов би і ніщо і ніхто його не втримали. Тепер йому слід начуватись і лізти геть з шкірі, щоб доказати Вам, що він заслуговує на прощення та Ваше кохання. Це не тільки Вам жити з його зрадою, але і йому з цим жити. Його теж можуть бентежити думки: "а якщо вона захоче помститися і теж мене зрадить..." Відшукувати кохання ви повинні удвох, якщо є таке бажання, бо "один у полі не воїн"

18. kozhuk

kozhuk New Member

Ніколи мені, видно, не збагнути такий спосіб "помститися". І так душа болить, так ще в багно й тіло занурити. Хіба що це тільки привід...

19. resnichka

resnichka New Member

Я теж не мстилась, просто виставила його за двері, викинула зі свого життя і почала нове - не пошкодувала. Але розумію, як це важко... я відчувала себе приниженною, розтоптаною і мене ще вдарили по лиці, за те, що я раніше повернулась і не попередила:girl_feminist:

20. marife

marife Member

Повністю з Вами погоджуюсь. Маю живий приклад в сусідів. Там ще від бабці, чи навіть пра бабці "старі дєви". Все ж таки сімя це чудово

Статус теми:
Закрита.