Зрада чоловіка, що робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іксік, 23 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

Не варто зараз робити якихось радикальних дій, можливо вони зрозуміють, що це було "мімольотное влеченіе" і заживуть по-старому. Все таки одружувались вони по любові...
    В такій ситуації дуже важко щось радити.
    Звичайно найкраще було б повернутися у свої сім"ї і спробувати усе забути.

2. Smorodynka

Smorodynka Member

Я думаю, якщо в них справді любов і сильні почуття один до одного, то їм важко жити з іншим чоловіком/жінкою. Але напевно є певні причини, по яким їм важко кинути сім"ю. Це може бути і фінансова ситуація і діти і зрештою певні почуття до чоловіка /жінки, з якими вони перебувають в шлюбі. Вони живуть в одному місті? Як довго триває їх роман?

3. RamirZ

RamirZ New Member

Що кохання, як кашлю, не сховаєш, то всі знають… Отже, внаслідок такої «екскурсії в минуле» вони всерйоз ризикують втратити свої спокійні пристані – свої родини. А ще як, наприклад, жінка свого невірного пробачить та прийме, а чоловік свою невірну – ні.
    Хоча, знову ж таки, неможливо говорити, не знаючи. що там у цих всіх людей на душі. Досить часто щасливі, т.зв. «благополучні» сім’ї лише здаються такими, бо хтось із пари просто не дозрів до розриву, а нове (перше….чи ще яке) кохання – сильний стимул для змін.

4. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

вже кілька разів навертається мені на очі ця тема. і кожного разу одна і та сама відповідь на питання що робити? каструвати! без скальпеля і анестезії. і не важливо чи то моральна зрада. чи то просто для розрядки тіла. і немає тут поняття *він зрозумів що помилявся і більше так не буде*. зраду не вибачають....
    так, я в тому питанні дуже категорична.

5. altari

altari New Member

вже більше 6 місяців...

---------- Додано в 15:54 ---------- Попередній допис був написаний в 15:48 ----------

я також таке колись казала...але...знаю того мужчину і жінку особисто( дружу з сім"ями)...Діляться своїми переживаннями мені що вона ,що він.Судячи по їхніх словах--вони щасливі разом.Але є діти і сім"ї яких вони неможуть залишити.

6. Smorodynka

Smorodynka Member

Львів - невелике село :), в якому рано чи пізно знайдуться спільні знайомі і їхні сім"ї дізнаються про все, тоді й буде неприємна ситуація

7. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

От я не розумію - тим двом не болить що кохана людина ввечері вертається додому, до своєї законної половини, і ймовірно спить в одному ліжку, кохається? Як любляча людина може спокійно це сприймати і не хотіти змінити? Чи вони зі своїми чоловіком/жінкою вже сексом не займаються? Це було б дуже підозріло, не вірю що в чоловіка/жінки не закрались підозри що щось не так. Не вірю я що можна спокійно щовечора відпускати кохану людину до чужого ліжка і при цьому прагнути зберегти таку ситуацію якомога довше. Їм просто зручно, добре разом, певно в сімейному житті не вистачало якоїсь перчинки, смаку забороненої насолоди, але ІМХО, то не любов.

8. La asiano

La asiano New Member

Я також вважаю, що в любові немає місця зраді, бо тоді це не любов!

9. garnazirochka

garnazirochka New Member

Так, люблячі люди не зраждують.. Жити з людиною яку не кохаєш заради дітей - це не причина, діти ще ніколи нікого не утримували в сім'ї, скільки я знаю таких сімей у яких були спільні діти, які розпалися навіть без зради.. Мені здається, що причиною зради може бути бажання гострих відчуттів, які в сімейних відносинах частіше за все відсутні..
    Я б зради не змогла простити з кількох причин: 1.) немає гарантії, що чоловік через якийсь час після каяття не піде знову у пошуках гострих відчуттів. 2.) втрата довіри - будеш дивитися на нього і думати: чи зраджує він знову, чи ні, може зраджує і більш успішно маскується, ніж минулого разу? 3.) відчуття провини з боку чоловіка: він буде жити в сім'ї зі згадкою про свою провину перед жінкою і дітьми, або ж жінка буде вважати його винуватим. Такі відчуття сім'ю не укріплюють і сімейного щастя не приносять...

10. RamirZ

RamirZ New Member

До garnazirochka:
    В якомусь ідеальному світі Ви напевне праві, люблячі не зраджують. Але в світі людей все складніше. Перечитайте кілька сторінок з цієї теми, наприклад, і Ви побачите, що в деяких пар і після здрад(и) буває щасливе сімейне життя. На щастя, люди вміють змінюватися не тільки в гірший бік.

11. Made in USSR

де, кажете, можна купити рожеві окуляри?

12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Не рожеві окуляри купувати треба. Вистачити мати любов, серце і людину, яка хоче заради вас змінитися.

13. Made in USSR

знаєте, я мабуть ще не доросла до того, щоб підставляти іншу щоку отримавши удар. як можна продовжувати жити з людиною, яка тебе зрадила і робити вигляд що все добре??? я не зможу довіряти тому, хто зрадив не тільки мені, але і собі, бо ж обітницю давали обидвоє. і перед Богом, і перед людьми. то як потім довіряти і жити далі з тим, хто спочатку обіцяє одне, а потім робить інше...для мене це недопустимо

14. Liliyah Romanova

Так, як ви написали, не можна.
    А способи є. Інші. Дієві.
    Почати треба з того, що "ніхто не без гріха". І якщо є любов, то вона дасть відповідь на всі питання. А якщо її легко можна перекреслити, значить, її ніколи не було. Тої справжньої.

15. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Щиро бажаю аби ніколи й не знала.
    Життя складається не лише з емоцій і не лише підліткових за зрілістю.
    В житті є побут, є речі які жінка сама просто не подужає на собі волочити в силу різних обставин і тоді залишається лише оте "продовжувати жити з людиною", Тимчасово, але залишається.
    З опалу завжди можна наробити багато дурниць. Певні тому і кажуть сім раз міряти... а поки поміряєш і мудрі рішення в голову можуть завітати.

16. Made in USSR

отут то і вся суть...якщо чоловік так легко перекреслює ту любов, котра була між обома, то чи варто потім відновлювати її? для мене, кохання то щось дуже ніжне і вимагає до себе обережного поводження...як крильця метелика, не можна чіпати бо не полетить, а якщо і полетить, то літатиме недовго.
    дехто може сказати: ти не була в такій ситуації. не тобі судити. так. не була. і молю Бога щоб ніколи не побувати. наразі в мене така позиція: зрадам не місце у подружжі. і це стосується як чоловіків, так і жінок.

---------- Додано в 21:15 ---------- Попередній допис був написаний в 21:12 ----------

ну то кажи що справа в грошах, побуті, але аж ніяк не в почуттях...

17. soyka

soyka New Member

Я теж зради не відчула, але спілкувалася з деякими жінками, які точно знають, що чоловік погулють і вони закривають очі на це. Спочатку боліло, а потім переболіло, навчилися з тим жити, особливо коли це матеріально вигідно. Як терпіти,то хоч знати за що. Хто не витримував, той розлучався. Були такі екземпляри,що направилися і більше не зраджували. Тут все індивідуально, наскільки в кого терпіння вистарчить.

18. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

зрадам взагалі не місце у стосунках. Незалежно від того чи то вже подружжя чи тільки збирається ним бути.
    Зрада - це насамперед психологічні комплекси сторони, що зраджує, відчуття неповноцінності у зраджуваних стосунках, ... є купа причин і ще більша купа банальних "відмазок".
    Питання втому як навчитись жити після зради і чи взагалі можливо після неї навчитись жити. Вижити, так... але чи довго буде слугувати збитий і навіть майстерно склеїний глек? Питання на скільки сторонам хватить мудрості і поваги не кидати його знову.

Може я зістарілась до такої степені, що вже не розумію тих почуттів. Але любов - це вчинки, це повага, це мудрість (нічого спільного з метеликами і іншими закоханостями).
    Якщо у стосунках було місце зраді,значить чогось тим стосункам бракувало з обох сторін. Колись читала книгу "Психологія зради". І там було багато розумностей понаписувано. Зрада завжди має причину. Просто почати людям легше наробити імпульсивних вчинків ніж шукати причину.

19. Liliyah Romanova

А звідки така впевненість, що легко?
    То закоханість. Таке щось не витримає випробувань життя. Жодних. Про зраду взагалі мовчу.

20. Made in USSR

от от...кажу за себе...мені здається, що яким би ідеальним чоловік не був, як би він не усвідомлював своєї провини, все одно той біль буде постійно. я знаю себе, я би сама себе з*їла тими думками.

Статус теми:
Закрита.