Зрада чоловіка, що робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іксік, 23 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. bora

bora Well-Known Member

Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

А для чого таке визначати? Яка мета????
    Хочете то взнати, щоб розлучитись? Ну то заплатіть якимось студікам ну чи там детективам приватним нехай послідкують за ним - фотки зроблять і подасте на тій підставі в суд.
    Іншої причини я таким займатись не бачу. Люди які борються за кохання, міцну сім"ю - доказів зради не шукають.
    Інша річ якщо ставлення чоловіка змінилось.. Але це вже зовсім інше питання. І воно не означає що треба відразу у зраді підозрювати, бо таким чином Ви посприяєте розвалу сім"ї. Все ІМХО.

• Подобається Подобається x 13
  2. Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

хм... не такі я пости очікувала в такій темі побачити.
    дякую всім за відповіді

3. bora

bora Well-Known Member

Так форум.. А по замовчуванню це означає, що цій сім"ї добра бажають, а не того. щоб підтвердилось..
    Але кажу Вам як особа яку безпідставно підозрювали:) Не кожен може (хоче) з такими потім жити.

• Подобається Подобається x 5
  4. Яруська

Яруська Well-Known Member

Пробувала, неодноразово...нічого цікавого не знайшла:xaxa:
    А якщо серйозно, то я теж мабуть радикальна....є довіра- є сім"я, нема- все, кінець передачі...
    П.С. тим більше в моїй ситуації, почати тільки себе накручувати, то можна мозгами з"їхати...

• Подобається Подобається x 2
  5. Галченя

Галченя Well-Known Member

Щойно переглянула чудовий фільм про зраду під назвою "Секс і місіс Ікс".
    Це коротенька характеристика, щоб пригадали який саме я маю на увазі, бо фільм старенький.
    Я навіть просльозилась поки зачаровано дивилась:).
    Мабуть всім зрадженим варта його переглянути, щоб переоцінити життя, стосунки з коханим (чи колишнім коханим), повірити в свої сили, щоб бути впевненою в своїх душевних чарах:y:.
    Я не могла раніше відповісти нічого конкретного на питання
    , а зараз переконана - варта жити для себе. І тоді ще не відомо, хто в кінцевому результаті буде шкодувати більше. Якщо зрадник - це "все ваше життя", то можна пробачити (після тонни його вибачень і розкаювань), а якщо серце підказує, що він не потрібний вам - то відпустіть і забудьте!

• Подобається Подобається x 7
  6. Lozanna

Lozanna Well-Known Member

Не знаю, вірете ви в гороскопи чи ні. Я і про себе не може всказати визначено (може десь в них і є правда...)
    Я наткнулась на сторіночку, в якій описується як у якого знака зодіака виражаються симптоми при зраді. Як на мене, то про близнюків та терезів виражено досить характерно і правдиво.:tanksmile:
    http://horo.mail.ru/article.html?id=139

• Подобається Подобається x 3
  7. Яруська

Класний гороскопчик...
    Про Овна я десь так і думала:xaxa:

8. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

після побаченого: складеного гороскопу для Люкса і Львівської хвилі, - навіть не знаю чи є якісь гороскопи, які справді якось складаються, а не так пальцем в небо за чашкою кави з друзями:xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 2
  9. Wikk

Wikk Member

У нього є до Вас почуття??
    Можливо йому захотілось змінити свій звичайний день, я вважаю що тут нічого смертельного немає, у кожного буває))
    У мого друга траплялось, що він зустрічався на стороні з жінкою,щоб зрозуміти на скільки йому краще чи гірше зі своєю коханою=)))
    Все буде добре

10. Mokka

Mokka Well-Known Member

Аналогічно. Навіть, якби я і простила його, завжди картина того, як я взнала про зраду стоятиме мені перед очима.

11. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Для жінки найпотрібінша в шлюбі риса характеру, на мій погляд - це терпіння. Тим більше, якщо є діти. Дайте йому час. А потім поговоріть з ним від душі. Думаю, що все налагодиться.

12. bora

bora Well-Known Member

А на мій погляд - відчуття міри;) Воно не заперечує першого, але змінює акценти - змушує задуматись - де межа, і для чого все це.., чи є в житті сім"ї і ще щось крім терпіння...
    А про нещасливих дітей в нещасливих батьків написано вдоста..

• Подобається Подобається x 12
  13. Snowflake

Snowflake Active Member

Подружжя - це міст, який потрібно щоденно відбудовувати, найкраще з обох сторін водночас.

• Подобається Подобається x 1
  14. Яруська

Для початку, нема чого той міст розвалювати:xaxa:
    Бо вже як щось розбилось, то склеїти ох як нелегко, тай все одно шов лишиться:confused:

• Подобається Подобається x 6
  15. Руденька

Руденька Active Member

А як вам ситуація, коли хлопець зустрічається довгий час з дівчиною, у них хороші стосунки, ніколи не сваряться, і він тим часом спілкується, фліртує з іншими дівчатами (дійсно тільки фліртує) і говорить їм, що ще не зустрів своєї половинки (чи то дійсно так вважає, чи то щоб дівчата велись)?

16. levandivka

levandivka З яйцями...

Нам?
    -Супер!
    Нічого спішити. :cool:

• Подобається Подобається x 3
  17. Halina

Halina Well-Known Member

Тут все зрозуміло. Він ще дійсно не зустрів своєї половинки, тої від якої в захваті, тої яка б наповнила його життя змістом. А та дівчина з якою він зустрічається, це запасний варіант, якщо нічого кращого не буде то вона і буде його половинкою. Сумно...проте така реальність. Дівчата теж так роблять.

18. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Маю нагоду спостерігати стосунки однієї пари . Дуже приємні, милі симпатичні молоді хлопець та дівчина. Він до неї "кицю", вона до нього - "котику", причому щиро (нещирість я добре відчуваю і бачу). Родичі їх вже одружили. І от недавно мій чоловік розповідає, що той хлопець після пива підсів за сусідній столик до незнайомих дівчат, потім з однією із них переспав. Секс на одну ніч. Та пара ще не одружена. То що це було з його боку - зрада? Намагання перед весіллям нагулятися? І чи любить він свою дівчину? Я не можу ніяк це "вкурити"... Іноді буває дуже важко зрозуміти людину, її мотиви та поведінку :sad:

19. Halina

Halina Well-Known Member

Це спрацювала його півсвідомість. У них може і щирі стосунки. Та чогось напевно не вистачає, не так щоб явно, а на півсвідомості. От і спрацювало. Він тепер може і жаліє, сам нічого не розуміє. Та є те що є!
    Потрібно робити висновки!

20. levandivka

levandivka З яйцями...

Вже пояснено. Тут.

Щоб кокийсь висновок зліпився - поясніть, шо то є, півсвідомість?
    Півняча?
    Недоробрена?

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.