Зрада чоловіка, що робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іксік, 23 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Левицька

Левицька New Member

Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

а хіба це не
    ?
    Бачила приклади і коли дружина доводила чоловіка до зради, і коли все робила для чоловіка, закривала очі, прощала, пропонувала поговорити, допомогти, робила каву в ліжко... а він продовжував зраджувати, бо йому цікаво і приємно, при чому, розповідав, що в нього ідеальна дружина і він від неї ніколи не піде, бо таких ідеальних немає...

2. jalla

jalla Прогрес року 2013

Позиція-позицією, але шлюб це щось більше.
    Я вже колись тут писала, що проблеми, які вдбуваються в середині сім"ї потрібно вирішувати в ці й ж середині, а не іти на лЄво, бо в мене там в шлюбі щось не так. Хіба таким чином проблеми вирішаться?
    Бідненький...:umbrage:)))

3. RamirZ

RamirZ New Member

То ясно. що життя – ланцюг причин та наслідків (що спричиняють наступні події та наслідки). Звичайно, дуже зручно спробувати відшукати першопричину – хто почав цю війну - і зробити його цілковито винним, але то теж шлях внікуди. Можеш – пробачай і спробуй щось змінити, не ламаючи партнера, не можеш – розривай стосунки, бо святих серед нас немає, звичайні люди.

4. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Йой, якимось сексизмом попахує... І взагалі дуже зручне таке твердження :), як вже вище написали...

5. levandivka

levandivka З яйцями...

Писав, що варто уточнювати, кому "потрібно".
    Зрозуміло, що жінці воно виявилося не надто потрібно, раз недогледіла.
    Зрозуміло, що мужеві теж виявилося не надто потрібно, знайшов інший вихід.
    То КОМУ?

Спробуймо логічно оцінити. :)
    Проблема яка? "бракувало чогось"?
    Зрада цей брак заповнила/задовольнила?
    То вирішується таким чином? :)

Тут стверджують зворотнє:
    А внятніше можете?

6. Provizor

Provizor Well-Known Member

Підхід до вирішення проблем у чоловіка і жінки дуууже відрізняються. Жіночий варіант :girl_mad: або:girl_cray: чи:ireful:. Навіть:girl_feminist:і:babruysk:
    у чоловіків:gamer::drinks::kiss3: або :banned:

7. truskaffka

Ну я мала на увазі, що писати "помилки ЖІНКИ заставляють зраджувати і йти" та ще й загалом, а не в конкретному випадку - це якось неправильно, Вам не видається?
    А чоловіки всі такі білі і пухнасті :)... - такі "господарі дому і сім"ї" і раптом стають жертвами "недогляду" жінки :girl_crazy:

В такому разі зрада жінки - то недогляд чоловіка?

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

Заповнила? Може, якщо бракувало від дружини саме ніжності, ласки, задоволення інтимних бажань. Ну, припускаю що чоловік від недостачі того всього в сім"ї, пішов шукати на строну. Хоча...;) і тут важко таке уявити і все ж...

А цікаво від яких проблем ще можна втікати кохаючись з іншою жінкою/жінками. Щось мені не в"яжеться це все.
    Ну, розумію пішов з колєгами виговорився:drinks:, чи пішов до мами плакатись:sad:,хоч то і не правильно, але я ще таке можу припустити. Але іти вирішувати сімейні проблеми до іншої жінки в ліжко... ну... не в"яжеться мені таке.

9. sciongirl

sciongirl New Member

Сьогодні читала один журнал, і по цій темі вичитала таке:

..."Для чоловіків секс на стороні - це як обід не удома, а в ресторані, просто задоволення. Якби жінки тільки могли собі уявити, наскільки легко чоловіки відносяться до сексу! Але вони цього представити не можуть, оскільки секс для жінки - це не просто фізіологічне задоволення, а завжди (ну або в більшості випадків) відносини. "...

10. Яруська

Яруська Well-Known Member

А то так і є. І чесно не розумію, що поганого в здоровому сексизмі?

11. truskaffka

В здоровому - ніц :) Як-не-як, у нас зовсім не випадково є такі слова як "матріархат" чи "патріархат" - але сказати, що винні тільки ікс-ікс-хромосомні - то якось неправильно. Бо не буває абстрактних ситуацій, кожна - особлива і я згідна, що в проблемах між двома завжди винні двоє.

12. robik

robik Member

На мою думку, виходячи з власного гіркого досвіду, гуляють чи підгулюють через те, що бракує отого "я - герой". Для жінки за прожиті роки ВІН стає передбачуваним, ВОНА вже знає сильні і слабкі сторони (і дурь, і боягузтво, і т.д). А коханка, разова чи постійна бачить тільки ту обгортку, яку він їй показує, з нею він крутий перець, бо у стосунках "коханських" немає ні проблеми з дітьми, ні побутових, які фактично пожирають сімейне життя.
    Так, можна до хрипоти говорити "дати чоловікові любов, ласку", "випускати з хати з повним шлунком і порожніми причандалами", але... В усіх різний погляд на життя, і всі по різному з тих слизьких ситуацій виходять. Комусь підходять/допомагають розмови, а комусь тяжка пательня. Хтось мириться з тим і живе далі, хтось не може і кроку ступити з тим "багажем".
    Але ніхто від такого не застрахований. Ніхто.

13. levandivka

levandivka З яйцями...

1. Заголовок теми - "зрада чоловіка...".
    2. Жертвою стає не "чоловік", а сім'я (з ним включно).

О! Тут все зрозуміли правильно. Але троха оффтопом тут буде.
    Ви це серйозно запитуєте? :)
    Треба пояснювати, що дає чоловікові комфортний секс? (якого дружина не потрафила)

Які проблеми? Ви про що?
    Спроби "в'язати" сюди світову кризу і танення криги на Антарктиді мають такий самий шанс "не зв'язатися".
    Риба шукає де глибше, людина - де краще. (с)
    І чоловік - людина. Шукатиме, де краще, якщо...(далі по тексту, описаному тут 100 разів)
    Дай Бог, щоб це "краще" знайшлося у "вирішенні сімейних проблем". Але то тяжкий, шлях. Є купа простіших.

А є не надто згідні?
    Але в цій конкретній темі обговорюються (мали б обговорюватися) помилки, які доводять до чоловічої зради.
    Для текстів, жи всі "Вони" - казлИ, є інша тема, є "Жилетки для сліз", є "спільні молитви"...
    Нє? :)

А від якого застрахований?
    Чесно, шукав у дописі "а що ж сказати хотіла? - не знайшов... [​IMG]

14. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Просто треба зуміти поставити не своє "я" на перше місце в такі моменти, а "ти". То й друга сторона те саме зробить.
    Помилки в житті різні бувають. Якщо є любов, то все можливо. Інакше то була не любов, бо любов у собі гордості й нічого негативного не має. Гимн любові знають усі. Отака любов уміє простити й полагодити. І то так полагодити, що навіть тріщинки позгладжує.
    Якщо жінка прощає й обоє беруться за відбудовування сім'ї, значить, у них є за що боротися. Знаю реальні живі приклади. І в усіх тих прикладах були виключно молоді люди, до 30-ти років. І що цікаво, їхньому прикладу сім'ї й любові після перенесеного розвалу чи майже розвалу можуть багато людей позаздрити, бо дійсно вони сплелися в одне ціле з неймовірною силою.

Останнє редагування: 4 Квітень 2012
  15. jalla

jalla Прогрес року 2013

Запитувала напівсерйозно.
    Але чи тільки від не комфортого сексу чоловіки ідуть на лівак? Тут в список входить і пиляння дружини, і нехтування займатися собою, і ще купа пунктів, які обговорювались в даній темі. "Не комфортний секс"- це лиш одна з причин.
    Зауважте що ніхто за межі сімейних проблем не виходив. Світова криза і тому подібне тут наскільки я зрозуміла не обговорюються.:)

Мені сподобався допис від robik. Читала декілька разів, гарно, розумно написано, якраз в "точку".

16. RamirZ

RamirZ New Member

А мені якраз дається, що той «гіркий власний досвід» robik саме й виник завдяки подібному розумінню причин зради.

Теза перша: вона ЙОГО знає=любить (а якщо без «=», то хіба це сім'я?)
    Теза друга: але ставиться зверхньо, зневажливо (оте про «дур, боягузтво»)? Чи самі ми завжди є взірцем Жінки, Людини?

17. Левицька

Левицька New Member

18. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Кожен бореться зі стресом по-своєму. Хтось у собі закривається, хтось шукає когось іншого до розмови, хтось починає пиячити й уникати перебування вдома, старається бути там поменше. Варіянтів безліч насправді, зовсім не 3 чи 4.
    І добре говорити, якщо є з ким. А якщо жінка сварлива? Чоловіки не люблять ні сліз, ні істерик. І зневаги теж не люблять. Зрештою, навряд чи й жінки зневагу люблять. Ну, і тут ще треба враховувати, що в кожного "мова любові" своя. То ще треба навчитися читати. Для одних виявом любові є щось геть інше, ніж для інших. Якщо про це не говорити й не знати, виходить суцільне роздвоєння й розходження в різні боки. Не всі вміють побачити корінь проблеми й про нього поговорити. Зазвичай боряться з наслідками, а то мало допомагає.
    До речі, все прощати, закривати очі - це не боротьба. Як то кажуть, якщо шматку постелено, то чого ноги не повитирати?
    Усе починається з розмов, як правило. Розмов і втішання, а від того, що такі розмови дають відчути свого роду єдність, настає відповідний наслідок.
    І то який! Аби жінка зрадила, треба набагато більше причин і передумов. І не кожна жінка після зради (своєї) й захоче вертатися, хоч би чоловік і чекав. Жіноча зрада, як і помста, дуже добре продумана й невідворотна. Якщо жінка вирішить піти, ніяке "я тебе буду чекати" її не зупинить.

19. RamirZ

RamirZ New Member

До Левицька:

Це особисте? В оффтопі? А ДО початку стосунків Ви не говорили одне з одним про ВЗАЄМНО-комфортні умови співжиття?
    І ще одна замальовка: люблячі, сповнені добра і щирого розуміння очі дружини чоловікові, як правило, набагато приємніші і потрібніші в родинному житті, ніж її подвиги по вдосконаленню фігури тощо. І за це Вам пробачать навіть не вигуляного песика, я не кажу вже про недозбирані шкарпетки. ;)

20. Левицька

Левицька New Member

Статус теми:
Закрита.