Зрада чоловіка, що робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іксік, 23 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

класно ви пишете... правильно...:clapping:

• Подобається Подобається x 3
  2. bast3t

bast3t Well-Known Member

Квіточка, берите свою подругу и идёмте на кофе :clapping::xaxa:

• Подобається Подобається x 4
  3. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

:clapping:ой дякую, моїй подрузі б з вами поговорити, а то вона вже зовсім затуркана:8:... та й я не проти послухати мудрих жінок:).... але сьогодні в моєї сестрички 18 тому вечір зайнятий:)... а подруга замість посиденьок до бабки зібралася:xaxa:..

4. bast3t

bast3t Well-Known Member

не надо к бабке, она ничем ей не поможет - лишняя трата денег, ей поддержка нужна, да слово хорошее, как будет время пишите в ПП, у меня всегда есть свободное время, подругу жалко :sad:

• Подобається Подобається x 6
  5. Яруська

Яруська Well-Known Member

Гнати такого треба, поганою мітлою...Та й взагалі, це якось бридко весь час пробачати:bad:

6. Tasia

Tasia Well-Known Member

Ця тема все не зникає і не зникає з найбільш відвідуваних.. і я все більш дивуюся: ну ЯК, ЯК можна давати якісь загальні поради, невже ті, хто питають, справді чекають якоїсь панацеї? Треба ОКРЕМО розглядати кожний КОНКРЕТНИЙ випадок, і не незнайомим людям (які безперечно мають лише свій, обмежений своїм життям досвід), а САМІЙ ПАРІ. При наявності непереборних проблем - з психологом, психотерапевтом і т.п., тобто людиною, яка об"єктивно, без жалю і зайвих співчуттів може щось розглянути в стосунках пари. А радитися на основі двох-трьох дописів, ще і часто невнятних (бо людину почуття душать, і вона повноцінно описати не в стані) - це думаю, скоріше, шкідливо...
    Все, звичайно, моя дуже особиста думка :) Особисто я ніколи б не наважилася дати пораду хоч одній жінці в такому питанні, хіба комусь з близьких родичів, і то не певна...

• Подобається Подобається x 5
  7. bast3t

bast3t Well-Known Member

а ще краще відвідувати того психолога за кордоном, людину яка цікавиться вашою проблемою, а не вашими грошами :xaxa:

8. Tasia

Tasia Well-Known Member

Це недоречне зауваження. У Львові багато безкоштовних центрів психологічної/психотерапевтичної допомоги, в тому числі психотерапії пар.

9. bast3t

bast3t Well-Known Member

не буду с вами спорить, но последствия бесплатной медицины я уже прошла, спасибо, больше не хочу...
    а советы давать могут все, только вот своей головой надо думать подходят они вам или нет, мои близкие знакомые парой ходили проблемы решать к психологу, из 2-х пар - 2-е и разошлись, хотя там проблемы не такие уж и страшные были, а переросли ойёйёй куда :confused:

• Подобається Подобається x 7
  10. Tasia

Tasia Well-Known Member

Я теж не буду захищати ані платну, ані безплатну психотерапію, тим більше що я до цієї галузі ніякого професійного відношення не маю. Єдине, що вважаю вартим додати по темі, це те, що ні один психолог/психотерапевт не вважає за потрібне ЄДИНИМ вирішенням зберегти родину, деколи родина сама приходить до необхідності розпаду, і це є кращим для конкретно цих людей і цих стосунків. Але такі питання значно виходять за рамки даного обговорення...

• Подобається Подобається x 5
  11. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Мої батьки зле жили між собою - а дотягнули "сім'ю заради дітей" аж до мого 15-річчя. З моменту, як мені виповнилося 10 років я хотіла, щоб мої батьки розлучилися. Навіть дуже хотіла, щоб мама вийшла другий раз заміж, ну тобто в своїй ще тоді дитячій уяві хотіла щоб мама була щасливою. З власного досвіду (а їх у мене два - розлучені батьки і чоловік, в котрого я - друга дружина), що зради бувають різні, але якщо вони вплинули на стосунки між жінкою і чоловік (горщик тріснув, а кожен тріснутий горщик клей не клей, а все ж десь тече...), то користі для дітей від життя в такій сім'ї ніякого.
    Мама може запізно розлучилась, чи просто більше нікого не зустріла, а батько має іншу жінку і живе з нею нормально далеко не перший рік, і нам, дітям, легше з ним бачитись час від часу.

Але знаю і інші приклади. Один добрий знайомий: сім'я, двоє дітей, дууууууже "полігамний" - чуть не кожн, яка трапляється на шляху, "треба попробувати", а жінка і діти то святе. Я б таке "святе" не терпіла, а тій жінці підходить. Одружені вже дуже довго, діти точно знають! - от яке в них бачення їхньої майбутньої сім'ї, як думаєте? це дві дівчинки, може вони вже сприймають таку ситуацію як норму?:confused:

Моє бачення таке. Якщо зрада не вплинула на гармонію в сім'ї (не змінила стосунки і відношення одне до одного) то мабуть на таку зраду я б особисто закрила очі, а якщо це б щось змінило і впливало якось на дітей, думаю що ні.

Але кожен випадок індивідуальний, як зрада, флірт, ситуація і т.д.:) Нема рецепту як бути!

• Подобається Подобається x 10
  12. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

на вашу думку, Є?чоловіки, що скажуть "та то моя слабкість, то мене переклинило і пішов на ліво"??? напевне 99.9% звинувачують жінок, бо тоді вони, чоловіки, лише жертви обставин (а що ж їм, білим і пухнастим, залишається при таких поганих дружинах...)

Своїй подрузі ви можете допомогти лище порадою не замикатися вдома, не копатися в собі і не думати "чому саме зі мною". Кличте її з дітками гуляти почастіше, хваліть яка вона хороша мама/господиня і приваблива як жінка, щоб у неї не було заниженої самооцінки і комплексів.

На попередніх сторінках хтось (здається Бора) дуже гарно написала про українських жінок, і загальнонаціонаьний комплекс "щоб не сталось - винна жінка"

Останнє редагування: 27 Березень 2009
    • Подобається Подобається x 15
  13. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

ото точно - то особливості нашої ментальності, хто винен невістка, так її ж вдома не було, а он плащ висить...:confused:

жоден чоловік не скаже, що він винен сам, і думка, що можуть бути винні двоє теж їм в голову не приходить...

• Подобається Подобається x 3
  14. katrinka

katrinka Well-Known Member

... і справді найважливіше в таких ситуаціях не поради, а підтримка, щоб не замикатись в собі і не картати за чужі поступки. розібратись в собі здорово оцінити ситуацію, бо в сім"ї завжди винні двоє, більшою чи меншою мірою щоправда. якщо вона все життя терпить нічого не змінюючи, винна в тому що терпить, якщо хлопнула дверима нічого не вияснивши, винна бо не прийняла ніяких мір у збереженні сім"ї, це саме стосується і чоловіка. є багато проблем, які легко вирішуються, в тому числі і зрада, але потрібно хача б спробувати їх вирішити. а є такі випадки, в яких кращим варіантом є розлучення: який сенс боротися за людину, для якої ти ніхто і ніщо, чужа. і у всіх випадках є шанс бути щасливими разом чи окремо....

Останнє редагування: 27 Березень 2009
    • Подобається Подобається x 4
  15. Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

дівчата допоможіть!

ЯК ВИЗНАЧИТИ КОЛИ ЧОЛОВІК ЗРАДЖУЄ? ПО ЯКИХ ДЕТАЛЯХ?

16. bast3t

bast3t Well-Known Member

я не знаю как у остальных, но я сразу это чувствую, в некоторых случаях мужчина начинает "неадекватно" себя вести: прятать мобильник, если раньше он говорил по телефону при вас, то сейчас он выходит в другую комнату или отходим от вас на расстояние, дарит цветы, становится мягким и пушистым, ходит с чувством вины, стал задерживаться на работе (много примеров есть). Но не переусердствуйте, все эти признаки не означают, что он вам изменил, слушайте своё сердце и оно всегда вам подскажет :)

• Подобається Подобається x 1
  17. Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

А ЩЕ ПО ЯКИХ ПРИЗНАКАХ МОЖНА ВИЗНАЧИТИ?

дівчата...ви колись пробували оглядати машину вашого чоловіка? без його пристуності..
    багато цікавого знайдете...

Дівоньки - підкажіть мені як ще можна переконатися, у зраді, це важливо.

У кого які думки?

18. Siania

Siania Love Life

не обовязково він стає білим і пухнастим, він навпаки може бути дуже холодним і віддалятись від вас, уникати інтиму, бути роздратованим...

• Подобається Подобається x 2
  19. Дана

Дана Well-Known Member

А воно вам треба? Навіщо? Якщо закралася така думка, значить вже є якась проблема, от і старайтеся знайти і вирішити ту проблему, а доказ зради - він вас сам знайде, сам на очі попадеться, не треба за ним ганяти, жити треба спокійо,і не шукати докази зради, а проблеми вирішувати по мірі їх надходження. То моя власна думка.

• Подобається Подобається x 11
  20. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Може я надто радикальна, якщо б мій чоловік мене зрадив, то це б було останнє, що він зробив в нашому подружньому житті. Я б подала на розлучення.
    Я не вірю, що зрадник зміниться, то з тої серії, "горбатого могила виправить".

• Подобається Подобається x 8
Статус теми:
Закрита.