Зрада чоловіка, що робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іксік, 23 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. zaderyshka

zaderyshka Member

Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

А що буде, якщо помаду залишить однолітка, або...молодша співробітниця-коліжанка-знайома (потрібне підкреслити), то певно вже буде неспростовний доказ.
    Виходить, що я також невихована і маю неоднозначні мотиви до чоловіка який мене підвозить, бо я можу не тільки губи підмалювати в машині, але і зачесатись і навіть шубу-пальто-куртку-светр (потрібне знову підкреслюєм) розстібнути, якщо в салоні жарко.
    Народ, не ускладнюйте собі життя домислами. В мого чоловіка в хаті жила його подруга кілька місяців, ми вже зустрічались з ним. З іншого міста дівчина приїхала, роботу шукала, поселив її в іншій кімнаті. Часто навіть бувало, що зупинялись його знайомі, щоб не платити за готель. Чого після них тільки не було - порвані капрони в кутку, мило пахуче в ванні, про забуті косметику, футболки і майки взагалі мовчу. Якось мені навіть не закралась думка про зраду. Певно я легковажна?

2. Мія

Мія Well-Known Member

Ми в січні ходили на весілля ну і там чоловік моєї сусідки гарно собі випив і почав до мене приставати.. якось живіт йому мій око не мусолив і жінка яка на ті й же забаві з коліжанками по коридорах курила.. Прийшли додому, я кажу своєму, що чоловіки як вип"ють зразу на жінок кидаються, а він мені каже : "не тільки чоловіки а й жінки теж, бо його жінка на мене на вулиці на новий рік кидалася коли я гостей проважав - проблеми в них в сім"ї напевно"..
    Читаючи про помаду, думаю - який ж то ми мали один одному шкандаль влаштувати за те що обоє користуємося увагою протилежної статі. А якщо б додумували чорт знає що, то певно тільки на війну йти бити морди і виривати патла..))))))

3. kucia

kucia Загублений

я думаю, що залишина помада- це заставити вас нервуватися та ревнувати:girl_cray:........коханка мого чоловіка навмисно залишала парфуми, пудру, рукавички, лише для того щоб я дізналася про її існування. Нічого просто так не буває

4. AilataN

AilataN жива

Фсьо, тепер муж точно не відмажеться!:babruysk:

5. Женічка

Женічка Well-Known Member

так мені подобаються дописи такого роду :)

ну та певне :) все вони розуміють і відчувають. просто інколи чоловіки вміють прикидатись ох якими дурниками і вміло "випадати на мороз" в тій чи іншій ситуації.

от якраз ці всі пункти і додають їй плюсів в інтимному плані. Зріла, досвідчена жінка, яка має досвід і прекрасно знає, чого хоче в ліжку, і чого хоче і що подобається в тому ж таки ліжку її партнеру.

6. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Така ситуація цілком можлива. Мене часто по роботі возить водій підприємства. Так от колись зранку він приносить мені в кабінет мою пудру....правда вже побиту. Я була шокована, так як всю хату перерила у пошуках тої пудри. Коли я виходила з його машини напередодні, мені падала сумочка в низ під ноги. Я і не зауважила ,що пудра вилетіла....відповідно і побилась. Так от всяке буває....

7. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

ага, шо далі, то більше.
    діагноз про зраду по фотографіїпомаді - це особливо круто/
    прям сценарій мелодрами розписали, пора попкорном запасатися :girl_crazy:

8. Piama

Piama New Member

Подабаються в якому значенні? Я в свому чоловікові навіть більше впевнена ніж в собі :) І думаю, є багато таких жінок,які можуть однозночно сказати, що їхні чоловіки їм не зраджують, незважваючи на якісь компроментуючі ситуації в житті.

---------- Додано в 21:13 ---------- Попередній допис був написаний в 21:05 ----------

Як на мене, то вони переважно розуміють все по іншому ніж жінки, без придумувань, викрутасів, інтриг і т.д. І коли в нього в машині лишили помаду, то він не надумує собі чому і для чого, а якщо б відчував якийсь грішок-то сховав би цю помаду принаймі, щоб я не знайшла.

9. olerusya

olerusya sweet candy ;)

ну це добре :) думаю Вам взагалі не слід було писати цю історію сюди, бо так все роздули:8:... що мене, наприклад, вже б переконали що треба переживати(я дуже все близько приймаю до серця), еавіть якби з самого початку в мене була б така ж впевненість...
    моя думка щодо цієї історії - справді помада була загублена випадково, і це зовсім не причина для того щоб зараз собі псути здоровя нервами й переживаннями... наспраді кожна не дурна жінка відчуває свого чоловіка, то треба бути не знаю яким генієм брехні щоб дурити дружину...

10. Piama

Piama New Member

Так я з самого почату, коли писала цю історія, то вела до того, що бувають різні ситуації в житті, коли ніби пахне зрадою, а нею взагалі не пахне :)

11. zaderyshka

zaderyshka Member

А чому не прийшла і не сказала? А речі залишала просто. Взагалі, я завжди думала, що мета коханки залишитьсь непомітною для дружини і так само непомітно змусити чоловіка піти від дружини, типу "я тут ні до чого, він сам прийшов(пішов)". А така поведінка мені здається просто стервозним нахилом, потероризувати дружину. Сумніваюсь, що чоловік тоді дуже в захваті від дій коханки, бо переважно мужики бажають владнати все мирно-тихо і без істерик. Які мотиви можуть бути ще? Хто як вважає.

12. Piama

Piama New Member

Коли ми купляєм якусь нову гарну річ, то нам не цікаво сховати її в шафу, а навпаки цікаво показати її подругам, обсудити, повимахуватись. Думаю з цим так само, один з методів самоствердження.

13. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Ну але коли ви якусь річ крадете, то ж не будете нею хизуватися перед власником чи всіляко натякати, що вона у вас...

14. altari

altari New Member

я також була впевнена у своєму чоловіку...поки не зробила аналізів...і знайшли в мене вірус! Чоловік дивиться на мене косо...стверджує що то не він.А я ж то точно знаю що неспала з чужим мужчиною! І як мені тепер діяти? Чоловік як нівчому небувало ...а мені серце рветься...що ж я зробила нетак що він мене так "нагородив"?І основне він далі стверджує що то мій "косяк".

15. levandivka

levandivka З яйцями...

Стільки умов "у одному флаконі"...

Йой...
    Скільки разів? З нашими лаборантами...

Останнє редагування: 2 Квітень 2012
  16. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

От власне.

17. Люша

Люша Well-Known Member

18. Іруня

Іруня Well-Known Member

А я ще один плюс знайшла :). Те, що вона така "глибоко" одружена та ще й ї двома дітьми, гарантія для нього, що вона не буде пхатися в його сім"ю, не захоче його "відбити" від жінки ))).

19. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а який вірус? такий що передається виключно статевим шляхом?
    може у Вас цей вірус вже давніше був, а Ви не знали...?

20. Furore

Furore New Member

Знаєте, коли вона (коханка) очікує від свого коханця певний час якихсь певних дій, а їх немає, тоді застосовуються будь-які способи, в кого на що фантазія розвинута.

Ну і що з того? Суті діла це не міняє. Зрада вже відбулася. І не факт, що він таки не піде від дружини, навіть незважаючи на стервозні вчинки коханки. А істерити в цьому випадку буде дружина..

Статус теми:
Закрита.