Зрада чоловіка, що робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іксік, 23 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

А молоток уже викинули?
    Нині запостив мульт, і до цєї теми пасує:
    http://www.youtube.com/watch?v=irbFBgI0jhM

2. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Так.....
    -НЕОБХІДНО ....

Нема...Воно в тебе є -
    Повір Адріаночка, інколи великий копняк долі, дає великий поштовх у житті , у всьому ....повір.....п.с.-перевірено на власному житті.:kiss:

3. AilataN

AilataN жива

Ну та легко, а зустрічне питання- шо, тричі імпотент?))))):girl_haha:Знаєте той анекдот? Мій муж імпотент. Причому тричі. Як це? А так- він імпотент, щей прищемив собі пальці, ше й прикусив язика!.:girl_blush2:
    не все так просто- об"яву поставив і маєш спокій))). Знайдуться бажаючі перевірити, допомогти в разі чого)).:d25:

4. Piama

Piama New Member

В мене була ситуація: в чоловіка в машині (тобто в нашій машині) я знайшла чужу помаду. Я точно знаю, що чоловік мені не зраджує. Скандалу не було, але розмова була: -звідки взялась? -забула співробітниця, яку я вечором підвіз з роботи, вона підмальовувала губи. Я кажу муж мій коханий: середньостатистична жінка не буде підмальовувати губи їдучи до дому вечором з роботи, тобто вона це зробила,щоб тобі сподобатись, або щоб забути її спеціально, або... Інколи чоловік навіть не розуміє, що якась жінка підбиває до нього клинки.

5. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

а може вона своєму чоловікові хотіла сподобатися :)

6. zaderyshka

zaderyshka Member

7. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Ну не факт, що співробітницю підвозили ДОДОМУ ;)

8. AilataN

AilataN жива

Але полестили ви чоловіку!))):girl_wink:
    І тепер він пильненько приглянеться до тої кобітки, а може він дійсно щось пропустив:scratch_one-s_head::umbrage:

9. aknelitta

aknelitta New Member

в мене подруга постійно підмальовує губи - чи йде від мене додому (їдучи при цьому в машині своїй), чи виходимо з кафе і розходимось по машинах..... така у неї звичка

10. Piama

Piama New Member

Уточню ця жінка десь до 10 років старша від чоловіка, другий раз одружена і має двох дітей, тому впевнена, що лівих думок з його боку не було, але з її боку-це смішно і не гарно лишати помаду в чужій машині, для чого???

11. Sertce

Sertce Member

Можливо, в цеї жінки задзвонив телефон і вона "рилась" в сумці за телефоном і навіть не побачила, як та помада випала на сидіння...

12. AilataN

AilataN жива

Хм, ви думаєте це привід до спокою?)) Я б так не сказала.:sorry:

13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

середньостатистичний "сіній чулок" цілком ймовірно )))
    малюватись варто лише йдучи на роботу хіба? Малюються не для когось я для себе, особисто я виключно для себе, і незалежить куди чи звідки я йду.
    Знаєте, я думаю ваш чоловік чудово знає яка жінка забула ту помаду, бо ж напевно не щодень інших підвозить.
    Я би попросила віддати ту помаду їй зі словами що вона виронила її там, і все.
    Це знаєте нагадує мені історію з моїх дідом і бабусею, обом було під 80 років, і якось дід прийшов додому, десь тролейбусом їздив і в нього на плечі сочний відбиток чиїхось губ. Бабуся як то побачила - розійшлась мол ти такий старий куди тебе на молодух тягне..... А все було банально просто, дід їхав тролейбусом, народу було бітком набито, тролейбус дьорнуло, народ качнувся, і хтось випадково губами торкнувся об дідовий плащ :)

14. Dog

Dog New Member

Я думаю вона спецом залишила!!! Ну дико якось виходить, сіла ти в машину до співробітника і їдеш до дому і тут витягуєш помаду щоб підкрасити губи!!! Якось негарно і невдобно їх в машині малювати біля молодчого чоловіка на 10років!!! 100% сподобатись хотіла)))

15. Sertce

Sertce Member

Помада, то не натяк на зраду, от як би , не дай Боже, трусики лишила:girl_haha:

16. Hermi

Hermi Well-Known Member

не знаю, в мене звичка завжди перед виходом на вулиці малювати губи, особливо у вітряну погоду...
    і мені здається що помада просто випала. Тут нічого страшного немає...особисто я постійно гублю помади, наушники..навіть не замічаючи де...

17. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Нещодавно добігала за кобітою, яка, ідучи по вулиці, щось шукала в сумці, і в неї випав олівець для очей. Вона того навіть не помітила. Так що усе може бути.
    Але зі свого, на жаль, досвіду можу сказати, що якщо ти довіряв людині на всі 100%, і ця довіра була зраджена (не обовязково в плані сексуальної зради), відновити хоч якусь довіру відновити дуже важко. Навіть якщо сама себе переконала, простила, заспокоїлась, то все одно шарпаєшся на будь-яку дрібницю :-(

Останнє редагування: 31 Березень 2012
  18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

у мене колись знайомі так вирішили над своїм другом познущатися: знаючи про постійні ревнощі його дружини, просто підклали під сидіння жіночий бюстик.
    посміхнуло... Так, жінка, на 10 років старша за чоловіка, який її додому підвозить,має по дорозі квітчасту хустину на голову витягувати з сумки, а не помаду. Життя після 30 - не існує.

19. Яруська

Яруська Well-Known Member

А нащо їй того треба? Ви ж пишете, що заміжня і т.д., якби хотіла "використати за призначенням" вашого чоловіка, то помаду б не губила:girl_cool:гг

А чого "невдобно", трясе дуже в машині чи молодший на 10 років чоловік, помади може злякатись?
    :girl_haha:

А ще краще паранджу...
    Щось мене останнім часом дуже веселить ця тема.

20. oksumoron

oksumoron Active Member

і я щось так собі подумала, тоді вже краще і не сідати з ніякими молодшими до однієї машини, бо ще не відомо чим то закінчиться!
    чекати маршрутку та і по всьому, там можна і губи малювати, і хустку надіти, і навіть якщо залишиш білизну, то маршрутчика жінка хоч по голові не настукає!

Статус теми:
Закрита.