Зрада чоловіка, що робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іксік, 23 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Женічка

Женічка Well-Known Member

Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

була свідком куди плачевнішої ситуації.
    моя подруга у магазині виявила (вже стоячи на касі), що муженьок витягнув останню десятку з її гаманця на пиво. добре, що ми разом були і я їй позичила. а, можливо, навпаки зле, що я поруч і стала свідком тої ситуації.

2. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Жінці можна, вона ж на хліб:girl_yes::girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:, а він на ПИВО! От зараза, а не чоловік!

3. Женічка

Женічка Well-Known Member

4. tanchyk

Я також беру в чоловіка в кармані гроші, але голосно говорю: "я взяла в тебе пару гривень!" і швиденько виходжу з квартири!
    І в телефон люблю полазити, ну не можу нічого з собою зробити. Але і йому не забороняю лазити в мій телефон, або пошту.

---------- Додано в 12:03 ---------- Попередній допис був написаний в 12:01 ----------

та я не саме про цю ситуацію, це був жарт!

5. Roxie

Roxie Галицька панянка

багато неправильних.. цікаво з точки зору психології - що значить отака безцеремонність щодо чоловікової/дружининої пошти/моб/соцмереж?.. Чи це ознака довіри, цікавості чи контролю. В моєму випадку це робиться суто з цікавості.. Ну от я є така цікавська і ніц з тим не зроблю..

6. Donner

Donner Member

7. tanchyk

Я собі уявляю, який би чоловік був, якби цього не робив. Я б сама його не захотіла: брудного і смердючого. Так виходиь усі мужичи сво... гулящі, бо миються.

8. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

ееее, а з жінкою можна місяць ходити в брудних? То я до нього застосую метод випробування водою - притоплю нафіг, разом з брудними трусами...
    Захоче зрадити - обов,язково зрадить, а руки і шию вимиє, смски постирає, А для того, щоб не було зради - має бути спокій і мир в домі, ситий чоловік в випрасуваній сорочці і доглянута жінка.
    Кажуть, що чоловік, як виходить з дому має бути з повним шлунком і порожніми яйцями. Згодна на всі 100%...

9. zaderyshka

zaderyshka Member

нууу, мужики до коханок не по хавчик і не за праскою ходять:girl_wink:
    сумніваюсь, ща зраджують тільки ті, в кого жінка не готує і не прасує шмотки.

10. Roxie

Roxie Галицька панянка

правильно, ходять по спокій і мир ))) якщо є спокій і мир в домі то й їсти собі чоловік сам нагріє і сорочку попрасує. Ну звичайно що не кожен день, і не кожен чоловік, але більшість то зроблять )) Головне - щоб жінка знайшла підхід, і вміла попросити )))

11. levandivka

levandivka З яйцями...

Але, як жінка за...тойво, ні погодувати, ні доглянути, ні приголубити не ладна - пряма дорога або в магазин (гараж/футбол/клюб), або до файної дівчИни.

По те, чого бракує...

Наспівуючи:
    Одну любив я за карі очі,
    Другу любив за красоту.
    А тая третя сумна ходила,
    Лишилась в серці моєму.

12. Samhayne

Дочитуй все ;), я там ще про те, в якому вигляді чоловік має з дому виходити.
    Просто коханка ніколи не буде питати чого в магазин не сходив, чого кран в ванні поломаний, а в туалеті бачок не працює. В неї все завжди добре, і нічого не болить...
    В тому то й різниця, що дружина/чоловік, це та людина до якої ми йдемо в радості і в горі, а до коханки йдуть, в основному, тільки в радості.

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ходять за тим, чого вдома не вистачає. Якщо вдома весь час білі солодки булочки,то йдуть за квашеною капустою. І навпаки- якщо весь час все кисле, то потягне і на пиріжки...Тому бути дружиною- це справді мистецтво і щоденна праця: щоб баланс був збережений

14. Roxie

Roxie Галицька панянка

і я б ще додала - тільки по радість.. якщо її вдома нема.

15. zaderyshka

zaderyshka Member

Рівноцінно як не буде питати чи випрати сорочку і чи зашити штани. Я Вас дочитала взагалі-то.
    А про "порожні" яйця, то вже наступна теза. :girl_wink:

16. Samhayne

17. sciongirl

sciongirl New Member

Прошу не сваріться, не вартує ця справа тих втрачених на завжди нервів, Краще розповім історію, котра навела мене на думку що життя буває таке складне та й таке паскудне... Знаю одну сім'ю, чоловік жінка вже досить дорослі діти. Чоловік досить поважна людина, жінка красуня до всіх привітна, добра мама та гарна господиня. Саме страшне я випадково дізналась що він ходить до сусідки. Сусідка: стара, страшна, беззуба, п'є а може ще шось по "крепше". В неї чоловіків було перебуло і цей туди ж... Питання: Яку таку чоловічу особливу потребу може задовольнити така жінка?

18. Samhayne

Йой, та хто ж свариться?
    Слухати й не перебивати? Дати виспатись?

До мене прошу, на "Ти", й не морочте собі голову...

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ага , так-так!!! Дуже часто ходять ті, які мають і випрасувані сорочки і їсти досхочу. А от якраз в такому випадку жінка настільки вся в домашніх клопотах, що забуває, що вона жінка. А свої почуття треба освіжати якось. На ліво ходять за новими відчуттями, а не за сорочками, чи їжею....

20. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Може, втомився від тої "поважності" і зразковості... А, може, просто випити з кимось хотілося, а там "втягнувся"...
    Напевно, ідеальність дружини зовсім не є гарантією, що чоловік не зрадить. Бо таки значною мірою це залежить і від нього.

Статус теми:
Закрита.