Зрада чоловіка, що робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іксік, 23 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Roxie

Roxie Галицька панянка

Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

Прочитала попередні дописи і зрозуміла, що ми теж неправильні. Ніколи не вилоговуюсь з джімейлу чи вконтакту, пароль на скайпі теж збережений, відповідно чоловік може читати мою пошту. Деколи відкриє, а я прошу прочитати хто що мені написав. Мої подружки свої секрети на пошту не шлють, відповідно нічого зайвого ні про кого чоловік не дізнається. А "особистішого" життя, ніж моє з чоловіком в мене нема, тому ніц страшного в тому нема, щоб він прочитав чи мої листи, чи смски, чи вконтакт.. Мені нема чого приховувати. Відповідно і я можу прочитати його пошту, вконтакт чи смс.. Але я не вважаю, що в мене власницька натура.. Це наше спільне життя, а не окремо його і окремо моє. То моя думка.
    Щодо гаманця, то він завжди коли бере звідти гроші повідомляє "Взяв стільки-то бо не маю", і я так.

2. AilataN

AilataN жива

Ситуація- ви спитали, а у відповідь дикий крик -ні, не мооожна!!
    І одразу сумнівииии.... агааа...

3. levandivka

levandivka З яйцями...

А навіщо? :)
    Свого бракує?

Кашильок-кашильок... Какой кашильок..? (Костя Саприкін, Кірпіч, вор карманнік)
    У мене один (більше таких нема) приятель від того потерпає. Бац! А гаманець порожненький...

4. Dog

Dog New Member

Я до чоловіка лажу в кишені і в кошильок , коли мені треба ! і він до мене , і не бачу в цьому нічого поганого!!! і в телефоні смс можу прочитати , але не тому що не довіряю , а тому що цікаво що йому написали ))) любопитна я))))

5. Vitusja

Vitusja Well-Known Member

Я думаю, що більшість чоловіків, які насправді мають "грішки", ті всі СМС, майли і т. д. обов'язково повидаляють. А якщо оте "цілую" для нього нічого не означає, то він і не боятиметься, що ви це прочитаєте.

6. Serena Qween

Serena Qween New Member

як що чоловык сказав що любить іншу жінку-кіна не буде! як що ви будете продовжувати жити разом,з часом ви перетворитесь на співмешканців,а не на сімю!
    ще от згадалась одна цитата: "Коханій людині можна пробачити все! Питання у тому чи після цього вона залишиться коханою?!" можливо вам варто "розбігтись" на час і тоді ви зможете побачити до кого коханий ваш чоловік побіжить...і для себе зрозуміете що для вас краще. можливо, час вам допоможе забути,а можливо тільки загострить ті всі не приємні моменти.

7. Provizor

Provizor Well-Known Member

хто має бажання мучити себе і чоловіка, буде це робити і без приводів.

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

я також того не розумію. Ніколи не перевіряла чоловікові телефони, пошту, інтернет-мережі, гаманець... Це- його особиста власність та особистий простір. Якось у нас то не прийнято "влазити не на свою територію". Сімейні відносини базуються ж на довірі. А інакше як жити з людиною, якій не довіряєш?

9. sunset

sunset Active Member

10. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Ржу... уявила цей процес - мужчину (лося 2 метрового) опустити у ванну і спостерігають куди придатки поплили... А не пишуть, як його туди донести? От що він буде говорити, я собі можу уявити...
    А якщо хлоп з пива, то що має бути? Теоретично одне потоне, одне нє, бо інших варіантів нема ги-ги

11. Люша

Люша Well-Known Member

і ми не правильні - моя кишеня, це його кишеня. Його телефон - мій телефон. Ми нічого там не шукаємо))) це смішно - захоче сховати - сховає. Комп'ютер у нас один, паролі пам'ятає браузер. Іноді чоловік, помиляючись. може з моєї сторінки наставити якійсь красуні п'ятірок у всім відомій соцмережі, а я з його сторінки прокоментувати фото дитини чию маму він у очі не бачив - потім смішно.

а з цим я не згідна взагалі - люди дуже різні, і чому не припустити, що чоловік чи жінка помилилися один раз, покаялись, зрозуміли - та більше ніколи не підуть хибним шляхом? чи я занадто оптимістка?

12. Олька

Олька Well-Known Member

Не всі на жаль "розумні". Мій наприклад не знав, виявляється,що ті смс, які відсилає ВІН зберігаються в тел. Після того, як я позавчора поповняла йому рахунок і з цікавості влізла і знайшла "цікаві" тепер буде знати точно, але вже напевно не зі мною(((( От так я довіряла йому як собі, він був мені другом, тепер маю сильне розчарування і тепер вже точно нікому більше не повірю.

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

На мою думку тут може бути по-різному.

Якщо в мужчини в генах присутня та сама бл...ска жилка, яку він старанно замаскував одруженням, то є велика ймовірність того що "скуштувавши булочку" , тобто вступивши в інтимні стосунки з іншою жінкою загориться той самий азарт і він почне регулярно зраджувати, зрозумівши, що можна і дружину мати і крім неї утішатися іншими гарними дівчатами. Жизнь удалась!!!:i-m_so_happy:

Якщо ж мужчина, як то кажуть, оступився, біс поплутав, то напевно все таки ймовірно, що після зради він буде з огидою згадувати той випадок і з угризіннями совісті типу "як я міг".:sorry: Повторить, чи не повторить зраду, залежно від ситуації, але дійсно є велика ймовірність що ні.
    Хоча я мало розумію як всього отакого порядного закоханого в власну дружину сім"янина може отой біс сплутати, але напевно все таки може, раз про це пишуть і говорять. В житті всяко різно буває.

14. Люша

Люша Well-Known Member

я мала на увазі саме випадок коли "біс попутав" + дома не все гаразд було. Саме випадок коли винні у зраді обидві сторони, і коли дійсно хочуть зберегти шлюб, і кохання ще живе - от тоді мені здається, при умові старань і чоловіка і жінки - зради більше не буде. (ну і при умові відсутності тої жилки звичайно).

15. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Може, може. Як чоловіка так і жінку. Воно буває, коли людина дозволяє обставинам подолати себе, і коли замість того, що вирішити питання з жінкою які його мучать він втікає в зраду або пляшку.

Дуже рідко зрада це спорт, хоча вірю, що й таке існує. Он скільки знаю знайомих мого мужа, то дуже рідко є, що в них в голові закладено - мусить бути коханка. Переважно люблять своїх жінок, хоча не розуміють і мають важкі відносини, але люблять і роблять все для родини.

16. Roxie

Roxie Галицька панянка

Мені здається, що тут якраз і є "прийнято" чи "не прийнято". Яку традицію кожна сімя собі заведе - так воно і буде. Тому для декого то є норма, а для іншого - дикість.

Декому здається, що якщо чоловік/дружина прочитає лист чи смс - то так ніби "вкраде" частинку особистого простору, порушить границі, чи як там говорять.. Я не відчуваю себе "обділеною", коли чоловік прочитає щось з мого особистого. Я знаю, що совість в мене чиста і мені нема що приховувати.

17. zaderyshka

zaderyshka Member

То точно. Але суть в тому, що дехто робить це з довіри, а хтось з бажання контролювати і "підловити". Якби я на кожні "обнімашки і цьомки" від чужих дівок до свого чоловіка реагувала скандалами, то певно б заміж за нього взагалі не пішла, бо зрада на кожному кроці виділась-би. Чоловік мій прекрасно знає, що по-перше я дуже тактильна, в мене манера така обніматись і цілуватись зі знайомими, просто прихилитись до когось. По-друге, в повідомленнях до друзів-хлопців я теж пишу часом щось типу "цьом-цьом, па-па". Він теж такий самий, ну, любить він на прощання чи при зустрічі обняти когось, що тут зробиш. В нас та сама ситуація з акаунтами, хоч в кожного свій ноут, але я знаю пароль до пошти, до контакту, фейсбуку, але в нас не прийнято передивлятись.

18. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

і ми теж неправильні :)
    Коли чоловік десь бігає, то можу йому пошту перевірити і ще й задзвонити, що щось прийшло.
    А з іншого боку, щоб "цілую, папа" стало причиною скандалу?

чогось я в цьому житті не розумію...

---------- Додано в 00:50 ---------- Попередній допис був написаний в 00:43 ----------

вбийте мене, не розумію я сімейні стосунки, в яких одна половина потай тратить гроші, а інша робить нички. Дорослі люди ж, мають усвідомлювати свою відповідальність, в тому числі з матеріальне благополуччя сім'ї? А з іншого боку, якщо є гроші і бажання щось придбати, то чому ні?

19. levandivka

levandivka З яйцями...

Тут все простіше: виявити у іншому кінці міста, що гаманець зовсім порожній (поки спав, а дружина на роботу пішла) - не надто приємно.
    Потім пішки додому йти?

Мдя...
    Без "булочки" - невдаха..? Мууууучицця..?
    :)

Аха...
    Заходить жінка у ванну, а там буйки плавають... Відірве? [​IMG]

Провізор!
    Ви так не жартуйте!
    Після Вашого допису Водоканал отримав десятки скарг на знижений тиск. Враження, що всі кинулися проводити лабораторні роботи. [​IMG]
    Ви ж не попередили народ, що результат тесту залежить від купи факторів...

20. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

ну, мабуть, не вперше? слабо перед виходом перевірити, що є в гаманці, раз знає, що дружина має таку звичку?
    це я з позиції такої самої дружини :girl_spruce_up:

Статус теми:
Закрита.