Зрада чоловіка, що робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іксік, 23 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. zaderyshka

zaderyshka Member

Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

тут теж не все так просто. Якщо чоловік приватний підприємець чи має час на додатковий заробіток, то можна і не знати повністю яку ж суму він заробляє.
    Якщо людини хоче обманути і реально планує як це зробити, убезпечивши себе від викриття, то часто брехню не так легко розпізнати, хоч би що там говорили про інтуїцію та логіку.

2. Provizor

Provizor Well-Known Member

Знаєте, що мене завжди дивує? Як думка, знання в голові може перевернути все! Стільки років щастя, руйнується від знання, що не вона єдина була щаслива... Якось ми люди так влаштовані, що серце і голова погано взаємодіють. Серце кохає, а розум боїться лишитись в дурнях...

3. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

4. pyzurj

pyzurj New Member

я б напевне пробачила зраду. Ви кажете, як можна жити спокійно після того , коли Ви дізнались про зраду... важко буде. але це все з часом. якщо направду є почуття, відчуття впевненості з тою людиною - то,як банально не звучало б - вони візьмуть гору.
    З часом все налагодиться, внормується і ввійде в звичний ритм. Головне знати - що *це* справді Ваше.
    ІМХО.

5. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Де та впевненність візьметься, якщо ви знаєте що вас вже колись зрадили. Впевненність є спочатку, а не після того. Як можна бути впевненним?

6. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

то правда. стосунки будуються перш за все на довірі.
    але я думаю, що людині можна спробувати подарувати другий шанс заслужити довіру знову. то не є легко, зважитись на таке, але люди все ж таки змінюються.

7. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Якщо коротко - дулі дві.

8. levandivka

levandivka З яйцями...

Три! [​IMG]

9. Panna Land

Panna Land Well-Known Member

Зрада - це як розбита ваза, навіть якщо склеїш її, всеодно залишиться тріщина...Банальне порівняння, але це правда.

10. osvita

osvita New Member

дуже давно я перевірила поштову скриньку свого хлопця..і прочитала такі слова як Дякую.Цілую..па-па..зідзвонимося..і вкладений файл по-роботі...скандал був ужасний...я є людина власна, тому...після цього я довго йому не довіряла, та й все одно до кінця мене сумніву мучили ну і ще деколи собі про то думаю...то ж здається не зрада, а повідомлення, і то на душі осад був довго...тому..яка б любов не була, але не приємно що ТЕБЕ проміняли на якусь куріцу....

11. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

ОЙ, не знаю.... "куріца" чи розкішна жар-птиця, а біль від того навряд чи меншає...

12. levandivka

levandivka З яйцями...

К. Новікова казала:
    Какой же нужно быть дурой, чтобы все время казаться умной, и какой же надо быть умной, чтобы иногда быть дурой...

13. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

А якщо не на куріцу - приємно?

14. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

а з чого власне скандал?
    через те, що в його пошту без дозволу залізли?

15. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я не розумію людей які це роблять. Що це за оправдання, що я власна. Вважаю це дуже низьким - відкривати і читати чужі листи.

Нехай краще, як онто левандівка сказав - буду часами здаватись дурою.

В нас з чоловіком було всіляко, проте я ніколи його пошту чи телефон не перевіряла.

16. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Підтримую на 200%. Як би не було цікаво чи які би сумніви не мучили - ніколи такого собі не дозволяла, коли жили з чоловіком разом, навіть в кишені, без його згоди і знання про це, не лазила перед пранням його штанів.
    А щодо теми, то правильно казали вже вище - хто зрадив, раз, то буде і другий, і третій, але людина завжди має право вибору, чи жити з цим, чи ні. І не можна сказати, що існує якась категорична відповідь, як краще. Все залежить від кожної людини, від особистості. І бувають різні ситуації і обставини, і вже в залежності від обставин, людина реагує на події відповідно.

17. zaderyshka

zaderyshka Member

Та я сама знайомим хлопцям таке пишу, з якими підтримую відносини дружні. І мужу моєму пишуть таке, і мені. Там ж не написано було "Дякую за секс, пупся". Всім притаманна така властивість почуття власності, але варто фільтрувати його від параної і усвідомлювати те, що близька людина не є підконтрольним об'єктом.

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Моєї сестри чоловік одного разу свому другові по телефону на автоматі сказав- ну все, цілую, па-па. :D То що , вважати його людиною нетрадиційної орієнтації :girl_crazy:

19. sunset

sunset Active Member

хто іщет- тот найдет...
    хто недовіряє коханому, той буде у всіх нюансах життєвих шукати щось недобре! хай то перевірка мейлу чи телефону, або погляд в бік іншої чи зайва усмішка знайомій, а дзвінок на незнайомий номер прирівнюватиметься до зради...

я нехочу принижувати себе і свого коханого, та і загалом- я за правду і довіру,- хочеш подивитись мій телефон чи мейл- прошу, запитай чи можна,
    і вперед

немає чого приховувати, а якщо буде- то цю проблему потрібно буде вирішувати
    а не скандалити за віртуальні Дякую та Цьом па-па

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

Напевно ми з чоловіком якісь не правильні, бо і кишені я його вивертаю перед пранням і його не питаю і він в мої може заглянути при необхідності. І в гаманці одне одному лазимо і ніхто нікого не питає. Ну, наприклад чоловік вранці збирається на роботу і йому потрібні ті ж 2 грн на маршрутку, то що йому мене будити, питати чи можна відкрити мій кошильок?)) Ні, бере собі сам, інколи всі дрібні в мене повитягує, а потім дзвонить з роботи і каже "подивись в гаманець, бо я там тобі трохи почистив", поскільки знає що я можу вхопити не подивившись і погнати за покупками. Так само можу зробити я. Тай геть не розумію чому такою тайною мають бути покриті ті гаманці, чи кишені, якщо є довіра.
    З соц. мережами щось схоже. Наприклад ніхто ніколи не виходить зі своєї сторінки, тому набравши ті ж однокласники я після нього автоматично попадаю на його сторінку, так само і він на мою. Ми про це ніколи не говоримо, бо нема про що. Якщо ніхто не виходить, знадчить обом так добре. Чоловік інколи говорить від кого мені повідомлення прийшло, може він їх і читає, але для мене це не важливо. Хоче читати, най читає, мені все рівно. Чесно, злочину якогось я в цьому не бачу.

Статус теми:
Закрита.