Зрада чоловіка, що робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іксік, 23 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

щиро за них рада, нє серйозно, просто впевнена, що це абсолютно рідкісні випадки.

а так щоб не бити ніяк? Не треба "пробувати" розлетиться-не розлетиться.

2. Vyruchalochka

Vyruchalochka Member

Зрада болить чи Ти дізнався от-от чи через кілька років, всеодно неприємно ,що Ти з тією людиною жив, ділив і радість, і журбу, а вона була весь той час нещирою. Мені легше, бо коли дізналась про зраду та людина уже нічого не значила в житті. Але й досі Його зневажаю за слабкість, за брехню.
    Шкода , що я не дєвушка з веслом, а то як би дала по плечах...

3. Furore

Furore New Member

Заїзжена аксіома: незаміжня жінка - це обов’язково чорна самотність, сльози в подушку і т.п. Я вважаю, що краще бути самій, ніж аби з ким. А знайти того самого, ой як непросто (як і йому). Це життя, хтось знаходить, а хтось - ні, і той хто не знайшов до 60-ти років, повірте мені, навчився з цим жити і по інакшому вже просто не вміє.

4. Sertce

Sertce Member

Оrmаn, я декілька раз прочитала ваш допис, але так і "не в'їxала в нього. Як це не бити, то не розіб'ється? Тобто, шоб не провокувати домашній скандал, то треба притворитись дурочкою і сидіти собі тиxенько. Муж xай собі гуляє, а дружина "ноль по фазі"? Лише тоді буде мир і тишина, і без розколів, і без склеювання.

5. Orman

Orman Модератор-бомба

ми ж не про незаміжніх говорили, а про "самодостатніх", що далеко не одне й те ж. Не перекручуйте.

а те що по-інакшому жити вже не вміє - це ще одна перешкода до власного щастя. Треба вчитись.

ну і "аксіоми" не на пустому місці з"явились...

ну значить "не судьба"

6. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Тут багато хто з дівчат писав, що не будуть руйнувати сім'ю та пробачать своїй половинці зраду у випадку, якщо це був одинокий випадок та чоловік жалкує про те, що сталось.
    В мене тоді виникає 2 питання. Перше, ви не вважаєте, що даєте своїм коханим такими от розмовами зелене світло на зраду? І друге питаннячко. Власне, якщо жінка вже готова пробачити зраду коханому, то по суті, і собі також? Тобто, вважєте, що теж маєте право оступитись один раз?

7. Sela

Sela New Member

я думаю, якщо жінка пробачила чоловікові, то має право на те саме...Але це вже кожному - своє

8. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Ні, не думаю, що це так.
    Якщо людина справді щиро жалкує про свій вчинок, і не хоче його повторювати, то і не повторить при найзеленішому світлі.
    І знов-таки ні. Не завжди ми пробачаємо іншим виключно тому, що таким чином хочемо собі дати кредит чи право на подібну поведінку.
    Просто є різні люди, різні ситуації, різні причини.
    Моя думка така - що у цій темі ніколи не буде однозначного алгоритму дій чи рецепту від зради. І у реальному житті також навряд чи.
    Головне - аби кожен зважено написав свою думку. Саме зважено, а не з метою довести її єдину правильність або ж аби лиш заперечити комусь. І, можливо, тоді кожна з нас почерпне для себе щось корисне.

9. Furore

Furore New Member

Ну, власне, одне не виключає іншого, я не перекручувала. І незаміжня, і розлучена можуть бути одинокими, але почуватися абсолютно повноцінними і щасливими, між іншим, іноді навіть набагато щасливішими від багатьох заміжніх. :girl_wink:
    Яка перешкода, якщо вона й так вже щаслива?
    Звичайно, суспільство допомогло. Завдання суспільства - досягти максимуму "ячеек общества", а не одинокі люди, нехай і щасливі. Рівень щастя в нашій країні якось дуже мало кого цікавить, чомусь...

10. Neverland

Neverland Well-Known Member

Бути щасливою, і здаватися щасливою то різні речі. А ще більш різні здаватися самій собі щасливою,і коли раптом одного вечора находить "просвітлення", що все життя жила не так, то нічого не можеш зробити вже, окрім як загнати то все всередину, аби життя було стерпним, бо думати про це нема сили. От такі в дійсності ті "самодостатні" люди. Сама така була колись, подруг мала.

11. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ви знаєте коли людям промивають мізґи довго і нудно вони починають вірити в те що не можна пробачати, а треба або прибити або порвати всі узи якнайшвидше.
    Не вигідно пробачати, це ж значить переступити через власну гордість і признати що інша людина недосконала і ми її такою приймаємо. Е ні! Такому не бути!!!
    Нікому не пробачаємо, гуляк вішаємо за яя аби іншим було неповадно... і взагалі, як він гуляє той і я буду. Падумаєш!

Доречі які популярні серіали в наш час, а чому доброму вони вчать?

Останнє редагування: 7 Листопад 2011
  12. Neverland

Рівень щастя залеить від людини, і того наскільки вона зможе здолати стереотипи. І суспільство тут нідочого, а ні, все ж є його роль. Перед суспільством соромно бути іншою, перед собою соромно, бо в суспільстві живем. І якщо зараз модно бути самодостатньою бабаю з "яйцями", якій не треба мужика, то так і буде, всі ми гордо будем робити вигляд, що нам так добре, що ми досягли висот в кар"єрі, нащо ж нам все інше? Ми - самодостатні. І якщо прийнято, що зрада - це ганебно, то ми не будем пробачати, навіщо? Навіщо здаватися крихкою жінкою, якій потрібен чоловік, якщо це ганебно, краще бути самій, зато гордій :)

13. kraplynka

kraplynka реалістка

За вашою логікою виходить, що жінці треба все стерпіти, бо куди ж їй без чоловіка?
    Знаєте, є люди в яких логіка ще й так працює - чоловік алкоголік - ну то й що, буває гірше - он сусідку ще й б'є, чоловік альфонс - нічого, зате не п'є, не гуляє....

Останнє редагування: 7 Листопад 2011
  14. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ага, або якщо вона не пробачила, або розійшлась з чоловіком після його зради, то це тільки через власну гордість, або через загальноприйняті стереотипи.:girl_haha:
    Невже так важко припустити, що той чоловік може просто стати їй огидним після того як зрадив і жити з ним після такого може бути просто нестерпно, тому і покидає жінка його не бажаючи жити далі.

15. Neverland

Чому ж все? Що хоче терпіти - терпить, що ні - ні. Просто тут дуже тонка грань між отим хотіти і ні. Іноді ми кидаєм, а потім жалкуєм, але одразу ту думку "забивам", бо як же можна терпіти коло себе бабія? Це неприпустимо. Я так ввааю: якщо любим і хочем - прощаєм хоч 100 разів все, що можем і хочем простити, як ні - то неварто бути разом, якщо вся сім"я і любов грунтується лише на тому, щоб раптом не переступити десь межу.

---------- Додано в 18:42 ---------- Попередній допис був написаний в 18:39 ----------

Та може, але то все відносне. Якщо довго переконувати себе в чомусь, то зрештою мона в це повірити. Тут власне ідеться про те, що дійсно жінка хоче. Якщо це їй так неприпустимо з особистих міркувань, що вона готова пожертвувати всім, то нехай. Але іноді ми себе просто переконуєм, що все зле, що він бабій, що огидний, аби не було боляче. Цілком допускаю, що є випадки, коли жінка не хоче жити далі з таким чоловіком, але є і протилежні.

16. kraplynka

kraplynka реалістка

Знову за вашою логікою виходить, що якщо любиш, то можна взагалі щозавгодно дозволити. Мені здається, що якщо ти дозволяєш коханому постійно завдавати собі болю, то це вже не любов, а одержимість якась.

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

Межа межею, але цікаво чи може бути взаємна любов в такій сім"ї де чоловік зраджує дружину?
    Мені здається що ні. Кохати і зраджувати- це для мене речі цілком протилежні і несумісні. Ну, а жити з людиною, яка тебе не любить. Не знаю... не знаю... може хтось і може.:girl_in_dreams: Як тут вже хтось писав в самообмані, зато в великому щасті.

18. Neverland

Та я ж не кажу, що біль треба задвдавати. Просто якщо є зрада, то треба виявити причини, і шукати вихід. Якщо вихід знайдено, то чому тримати зло? Чому одразу пробачити = дати зелене світло на завдавання болю. Перепрошую, але якщо людина завдає біль навмисне в родині, то вже не родина. Якщо причина зради - якась помилки жінки-чоловіка, то можна знайти компроміс. Якщо причина - бабійство чоловіка вроджене, то теж - бачили очі, що купували, треба було думати перед створенням родини. Але в будь-якому випадку, жінка мое піти, як хоче, головне аби дійсно хотіла, а не думала що хоче. А ваш допис, про щозавгодно дозволити мені взагалі незрозумілий, просто якщо любим, намагаємось не робити неприємне, і це не грунтується на забороні не робити зле, а на бажанні робити добре. На заборонах далеко родина не заїде.

---------- Додано в 19:12 ---------- Попередній допис був написаний в 19:03 ----------

Взагалі думаю, що це можливо. За умови, що жінка не сприймає зраду, як щось жахливе :) Взагалі це поняття доволі розпливчасте, в різних культурах воно по різному сприймається, навіть в різних людей по різному. Мене особисто не задіває факт, що хтось не може зраду пробачити, мене задває інше, що люди думають, що ті хто пробачає чи навіть живе, знаючи про це - якісь безхребетні несамодостатні жінки, які живуть солодкою брехнею, або через гроші. І навіть не допукають, що хтось може думати про зраду не так, як заведено, що хтось може любити не так, як інші, просто тому, що так хоче, і що йому так добре))))

19. zaderyshka

zaderyshka Member

З суперечки в мене виникло питання чи вважаєте ви, що жінка, яка таки прощає свого чоловіка після його зради принижується? Вважаєте її меншовартісною?

20. Яруська

Яруська Well-Known Member

Дивне слово в цій темі- дозволити. Якщо вже є дозвіл, то немає зради і немає болю, чи як?
    На щастя, ніколи не переживала подібних емоцій але для мене зрада, це в першу чергу брехня. А брехня це крах, значить є страх, недовіра, незадоволення. І не важливо чи ті люди брешуть і йдуть "пагаваріть" чи переспати.

Статус теми:
Закрита.