Зрада чоловіка, що робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іксік, 23 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. kraplynka

kraplynka реалістка

Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

А народна мудрість говорить навпаки. Чи ви вважаєте це не мудрістю, а дурістю? Я вважаю, що стосунки, збудовані на брехні аж ніяк не назовеш щасливими. Адже брехня має властивість рано чи пізно "вилазити" нагору.
    Щодо тези "якщо один зрадив - винні обоє". Я з цим також не згодна - звичайно, ніхто не ідеал, тому все можна знайти причину, щоб розлучитися, проте бувають сторонні чинники - в сім'ї може бути все гаразд, поки хтось зі сторони не вирішить показати, що з ним (з нею) може бути ще краще.

---------- Додано в 21:32 ---------- Попередній допис був написаний в 21:22 ----------

Тоді як можете стверджувати що пробачили б? Яким би по вашому мало б бути виправдання чи вагома причина, щоб пробачити отак просто, бо це один раз? Як на мене такі твердження - це ознака заниженої самооцінки, адже, як на мене єдиний випадок, коли жінка зможе пробачити чоловіку зраду - це якщо знайде якусь конкретну причину того у собі.

Останнє редагування: 4 Листопад 2011
  2. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

нічого собі, а чоловіки ще й телепати??? Як він може знати за що з ним не говорять/роблять на зло?
    Ніхто не каже, що треба включати "д...", треба розібратись в ситуації...

Може, ще скажете, що чоловіки зраджують дружинам, бо в них занижена самооцінка???
    Невже, кожен, хто визнає свої помилки - має занижену самооцінку?

3. Holly

Holly Moderator

... і прости нам провини наші, як і ми прощаєм винуватцям нашим... Чули такі слова?
    навіть не хочу коментувати

4. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А я прокоментую. Як на мене здатні пробачати тільки сильні люди з адекватною самооцінкою.
    Розкидання фразами про ніколи, нізащо, та я така(чи я такий),ух...то не ознака сили і мудрості.

5. Sertce

Sertce Member

Пробачити раз, другий, сотий може жінка, яка боїться лишитись сама, без грошей, з дітьми... А та, яка сильна, самодостатня- та не дасть себе обплювати. Для такої жінки самотність нижча, а ніж власна гордість.

6. Holly

Holly Moderator

ну да, ну да.
    По вашому виходить жінка тримає чоловіка лише для грошей???

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

Так само можна і сказати про розкидання фразами типу: жила б далі і після зради, чи краще жити в самобмані, але поруч з ним... я тут тоже сили мудрості ніякої не бачу.
    Насправді, дівчата, кожен коментує по своєму і що саме можна називати ознаками сили мудрості кожен вирішує виходячи із свого власного бачення ситуації і своїх відчуттів . Для мене сила мудрості зрадженої жінки в тому, аби знайти в собі силу і почати нове життя без тієї людини, яка зрадила. У декого в тому щоб знайти причину зради в собі, точніше частину причини і жити надалі як ні вчому не бувало. В кожного своє...

8. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Про сотий раз мова не йде. Ніхто не каже стати вдома шматою до витирання ніг. Зрадити можуть обоє. Пробачити можуть обоє. Але тільки тоді, коли стосунки дійсно важливі для обох і вони готові за них боротись.
    Маю дуже наочний приклад отакї гордості жінки, яка переступила через все, лишилась сама з дитиною, хоч при бажанні все могло бути по іншому. Зате гордість не постраждала

9. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Ой, ну дурниці!!!
    По перше говоримо про першу і на даний момент єдину зраду.
    По друге є така штука як кохання, яке не має жодного відношення до грошей.

10. Holly

Holly Moderator

і друзі не насміхаються, нє? І чоловік козел, лишив саму з дітьми

11. jalla

jalla Прогрес року 2013

Є, але коли чоловік зраджує дружину регулярно і вона про це знаючи продовжує з ним жити, то мало віриться що через кохання. Ну, бо то вже не знаю хто зможе кохати чоловіка, якщо він на твоїх очах перетворився в бабія. Тому й підкрадається враження, що там ще інші причини спільного перебування можуть бути.

12. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

думаю тут більшість дівчат бере до уваги одиничний випадок зради. Раз проштрафився і жаліє.

13. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

То все дуже тяжка і неоднозначна тема. Я ніколи не кажу зробитися грушею для биття чи шматою. Часом буває, що треба тікати, а не розмови вести. Правда тут є нюанс, бо бачили очі, що купували. І треба дуже серйозно думати, вибираючи собі пару.
    Але коли є СПІЛЬНЕ бажання, краще зберегти те що маєш, а не рубати згоряча стосунки і сім"ю. То найлегше фукнути і розвернутись, бо гордість. Але інколи і послухати треба, правда?

14. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Є різні випадки. Є справді жінки, яких любов засліплює і справді невідомо на що перетворює. Рідко, але є такі. Є такі, в яких стандартне "а що люди скажуть? а куда я з трьома дітьми піду?" і т.п. Є надмірно релігійно фанатичні, які не бачать жодної раціональності, а будуть будь що терпіти і пробачати, бо то є шлюб і так має бути і так треба.
    Але вищеописане - то нездорові варіанти.
    Як і людина, для того, аби одужати від хвороби, мусить пройти через багато різних і не завжди приємних процедур, так і сім"я, для того, аби одужати від зради, мусить пройти через ряд не менш неприємних оздоровчих операцій - розмов начистоту, а не мовчанки, відновлення довіри і т.д. Але як і люди не завжди одужують або ж отримують хронічні форми хвороб, так і сім"ї.
    Тому найкраще - не хворіти:)

15. Orman

Orman Модератор-бомба

мало хто що говорить, а роблять що?
    я плакаль
    про самодостатню - то нащо їй взагалі хто-небудь і коли-небудь раз вона така самодостатня? Спитаєте ту самодостатню в 60-70 чи дуже добре їй такій.

Це якісь дурниці про самодостатність - Адам в Раю мав все, але жінку попросив ...

от того і виходять зради, розлучення і т.п. - бо всі такі самодостатні - нема кого в попу копнути ...

16. Яруська

Яруська Well-Known Member

От почитала тему ще раз.... А давайте для початку розберемось, що є зрада? Обман, фізична, моральна чи тупо секс? Що? Бо в кожному варіанті є свої причини.

17. kraplynka

kraplynka реалістка

Гаразд, прощення - простити це одна річ, а от змогти з тою людиною продовжувати спільне життя - це вже інша річ.
    Не перекручуйте моїх слів, будь-ласка. Є люди, які через занижену самооцінку шукають причину усього в собі, відповідно оточуючі це добре знають, і деякі вміють тим гарно користуватися. Якщо в людини крайній випадок неповаги до себе, то як її може поважати чоловік? Іноді це теж може стати причиною зради.
    За стосунки може варто було боротися до зради? А не наламати дров, а тоді намагатися ті дрова посклеювати до купи. Може варто задуматися, чи взагалі є за що боротися?
    Знаєте, цитувати Біблію, говорити про високі матерії, і взагалі давати комусь поради дуже легко і благородно. Проте, коли доходить до конкретної ситуації в житті - часто все виявляється не так легко і просто. Колись, коли люди жили маленькими поселення кожен один одного знав як облупленого. А сьогодення диктує нові умови - коли наче дуже близька і рідна людина може такого наробити... що огого. Це я до того, що прощати треба, але от чи жити з тою людиною і що від неї ще чекати - оце вже інша річ.

18. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Отаке от пише вікіпедія
    :eek:

---------- Додано в 22:01 ---------- Попередній допис був написаний в 21:58 ----------

Не мала на меті перекручувати ваші слова.
    Мала на увазі, що рівень самооцінки до усвідомлення причин зради немає відношення.

19. Furore

Furore New Member

Знаю таких - вони щасливі, принаймні виглядають такими. :girl_cool:

20. Sertce

Sertce Member

Я ще й знаю такиx жінок, в якиx чоловіки раз, чи не раз "стрибнули в гречку", вони сім'ю зберегли, "простили провини їxні", але озлобленність, агресія, підозра , постійне контролювання другої половинки так і відчувається і в розмові , і в поведінці.
    Те, шо розбилося, можна склеїти( і то міцно, і то навічно), але рубець лишається і трошки сильніше вдар- знов все розлетиться на куски...

Статус теми:
Закрита.