Зрада чоловіка, що робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іксік, 23 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sertce

Sertce Member

Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

Ні, Пупсик, авторку не знаю я особисто( чи може й десь бачились колись, земля ж кругла), але як почати отак вибачати від щирого серця, то це може "увійти в привичку. " Xотіла б я побути на місці того мужика, якому все вибачають від щирого серця і стирають всі неприємні спогади. То ж, певно, класно, нагулявся, а вдома троxи покричать "для годиться" і вибачать від щирого серця. Це моя точка зору, припиняю дискусію.

2. Holly

Holly Moderator

Звідки така впевненість, що якщо раз зрадив, то буде другий, третій
    дивні у вас бажання
    ну як в сім"ї прийнято всі сварки вирішувати криком, то я навіть не здивуюсь, якщо чоловік/жінка буде зраджувати

3. Furore

Furore New Member

:girl_haha:
    До чого тут всі сварки? Йдеться про зраду. Я б навіть не кричала... зразу б прибила... :girl_cool:

4. Holly

Holly Moderator

а ви вважаєте нормальним вирішувати сімейні непорузіміння сварками і бійками???:shok::shok::shok:

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

6. Holly

Holly Moderator

найлегший варіант вирішити непорозуміння
    і
    а ще грати в мовчанку з чоловіком/дружиною, ігнорувати, зробити на зло.
    набагато важче сісти і спокійно поговорити, колись змовчати, колись першому сказати "вибач". Багатьом це не дано, бо що ж люди скажуть, та всі ж друзі будуть насміхатись

7. zaderyshka

zaderyshka Member

а друзям не обов'язково знати про проблеми в хаті.
    Та й навіть якщо часом голосно сваритись, це не є прямим доказом, що хтось з пари от-от зрадить чи вже це робив. Так само як і тихий-чемний чоловік не завжди вірний.

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

Та чому важче, хто сказав що важче.
    Дуже гарні поради даєте, але до чого тут вони, не розумію.
    Якщо ви маєте на увазі так вирішувати проблему зради, то знаєте не кожен так може. Тай не відомо чи та спокійна врівноважена розмова щось вирішить. Якщо тріщина в сім"ї пішла, то тут розмовами напевно вже ніц не спасеш...
    Чому? Про кого це ви?

9. ylisovych

ylisovych миється в бані

ні, краще просто вдавати ду...у що нічого не сталося, і всім буде добре...чоловік буде далі займатися своїми "справами"....
    звичайно що краще
    ,тоді буде знати, за що...
    якщо раз зрадив вибачити можна і треба(бо з ким не буває), а якщо регулярно, то втовкти мало...
    а скажіть Holly, що би ви зробили, якщо б був один раз, а якщо декілька?Бачу ви дуже захищаєте мужчин, таке враження що пережили зраду і знаєте, надіюся я помиляюся

---------- Додано в 20:02 ---------- Попередній допис був написаний в 20:00 ----------

так, але є друзі, які ходять разом, один йде до жінки, а другий до коханки....тому й насміхаються...

10. jalla

jalla Прогрес року 2013

Угу, от мій чоловік любитель покричати. Будь що і вже маєш повну хату крику. І що я роблю? А кажу:" ти ведеш себе як баба базарна))" і виходжу з кімнати. Я вже привикла що він такий є, тому нічого не залишилось як пристосуватися. Але люблю таким яким є. Кожна ж людина має якісь недоліки. Але бачу якщо всі недоліки зібрати до купи, то можна намалювати собі причину зради і вийти сухим з води.

11. Holly

Holly Moderator

а до того, що вже писалось раніше. Але певно, через емоції ви того не читали. Зрада стається не одним днем. Для цього щось мусить бути не так в сім"ї. І якщо зрада сталась, то вині обоє, неважливо хто зрадив чоловік чи дружина.
    Про багатьох знайомих. Сама поширена помилка - гра в мовчанку. Не раз чула від знайомих жінок, що не говорять з чоловіком по 3-4 дні, а то і більше. То не правильно. Проблема задавнюється, додаються інші образи. І через декілька днів набагато важче заговорити, ніж одразу.

---------- Додано в 20:10 ---------- Попередній допис був написаний в 20:07 ----------

вияснила причину і пробачила б
    якщо б це повторювалось систематично вибачила б, але чи залишились разом - не знаю
    я захищаю "один шанс" неважливо хто зрадив, жінка чи чоловік
    чоловік мене не зраджував, ну або я про те не знаю:)

---------- Додано в 20:11 ---------- Попередній допис був написаний в 20:10 ----------

то до д...пи таких друзів, які не скажуть "...що ти робиш, в тебе є чоловік/дружина/діти"

---------- Додано в 20:13 ---------- Попередній допис був написаний в 20:11 ----------

І, до речі, друзі, сусіди, родичі будуть ЗАВЖДИ говорити. Незалежно. чи добре ви живете, чи погано ;)

12. jalla

jalla Прогрес року 2013

Добре що ви знаєте чіткі рецепти як запобігти зраду чоловіка.
    Але чи є гарантія?

13. zaderyshka

zaderyshka Member

особисто я думаю, що профілактики не існує. Всі живем з вірою, що той мужчина, який поряд дійсно є тим, яким ми його собі уявляєм.

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ну, не всі так можуть, не всі...
    Доречі, я тоже колись так казала, що якщо є любов, то закрию очі і все таке подібне, але в той момент коли дізналась, що мене зрадили (правда то був наречений, а не чоловік, я вже писала), всі почуття вмить переламались і переросли в таку огиду, що я не могла глянути ні на нього, ні йому в очі. Коли розмовляли, мене трясло (в прямому значенні слова) від самого його голосу і в очі йому я так і не глянула. Не змогла... Гидко було.

---------- Додано в 21:23 ---------- Попередній допис був написаний в 21:22 ----------

Тому я зараз добре знаю про що пишу.

15. Holly

Holly Moderator

дівчата, прощення і "залишитись разом" то різні речі ;)

---------- Додано в 20:28 ---------- Попередній допис був написаний в 20:26 ----------

ну так я і не писала, робіть як я кажу і зради не буде. Просто це один з пунктів. аби вберегти шлюб від зради

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

Різні, бо я цю людину давним-давно пробачила і навіть вдячна йому за те що відкрив мені очі завчасу. З того часу пройшло 10 років і за цей час він змінив дві дружини. Причина напевно і так зрозуміла. )) Тому я протів того аби звинувачувати у зраді обидвох.
    Є випадки коли чоловік просто шукає різноманіття і вини дружини в тому аж ніяк нема.

17. Bobas

Bobas New Member

Ага, або зробити чик-чик)) і пустити по світу. :girl_haha: А якщо серйозно- тьхю-тьхю, але якщо буде зраджувати- нехай я то не знаю.. Бо мстя буде серйозна... :girl_cool:

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

А пагаваріть, вияснити причину, яка стосується обидвох?
    Якщо чоловік зрадив, знадчить винні двоє.
    Принаймі так багато дівчат тут пишуть, хоч я не погоджуюсь.

19. Bobas

Bobas New Member

навіть побила би посуд об його голову, я в душу італійка...
    Хай пишуть, я також не погоджуюсь. Я менше вважаю, а більше пильную дитя, його, дім, затишок у домі і, звичайно, себе.. щоб не замухришкою ходити. Щоб мене пильнував))) щоб мене не вкрали)))

20. zaderyshka

zaderyshka Member

Статус теми:
Закрита.