Зрада чоловіка, що робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іксік, 23 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

Ага. Я щоразу як бачу нове повідомлення в цю тему так і хочеться відповісти... Забити, заразу! :girl_haha: Шютка!

2. Peppy

Peppy New Member

Є в мене знайома, яка ногами-руками вперлася, що буде жити з двома дітьми (немовля і 2 рочки) сама у Львові, поки чоловік буде нести службу в Хмельницькому, бо, бачте, їй там скучно і хата маленька. І так вони живуть: він приїжджає раз-два в місяць, вона вже 3 роки тут. Разом вони в загальній сумі 35-40 днів в рік! коли довше, ніж 3 дня поряд, то сваряться через ...пульт від телевізора, через "Ти на моїх (!) дітей не кричи! На своїх солдат будеш кричати" , ну ї т.д. Він молодий (30 чи що?), розумний, красівий! Вона тут, теж молода (25 чи що?), з двома дітьми сама в чотирьох стінах! Постійні крики на дітей (я її розумію- постійне гі-га-га!), бо нема авіть з ким залишити, щоб вибігти в магазин! І чоловіка пиляє постійно. Як на мене, і вся його сімя в цьому переконана, він міг би мати когось там, далеко. І в цьому кокретно винна була б вона! Я не розумію таких "подвигів"! ЇЇ ніхто не змушував тепер нити, як їй тяжко і як матеріально накладно!

3. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

ага, а потім напише/скаже комусь, що чоловік - скотина остання, знайшов коханкуі взагалі чужий став....
    Як на мене, жінка має бути біля чоловіка, навіть якщо його на Полюс, той що "Северний" відпавлять.
    А на рахунокзради скажу, що винні обоє, як не крути. Люди, які справді хочуть вияснити причину зради (не на допиті, а скажімо розібратись із психологом чому виникла така ситуація) зазвичай доходять до висновку, що винні обоє, один не додав любові, уваги, турботи, інший знайшов настороні те чого бракувало.

Останнє редагування: 1 Листопад 2011
  4. ylisovych

ylisovych миється в бані

сама буде винна. та я сумніваюся, що він там так чесно служить і нікуди не ходить.....

5. oksumoron

oksumoron Active Member

думаю в нього скоро знайдеться якась молода жінка готова його підтримувати там далеко!
    жінці ж двома дітьми думаю набагато важче знайти собі опору!
    крім того направду вже через деякий час вони і не зможуть згадати чому колись вирішили одружитись!

6. kraplynka

kraplynka реалістка

Як на мене все залежить від того наскільки жінказможе забути про скоєне. От і все. Чи не будуть потім мучити сумніви - а може повториться? І чи не розслабить це чоловіка - а може знов все пробачить? Зрештою, все залежить від ситуації - чому таке сталося взагалі? Якщо причину не з'ясувати - тоді, як на мене, нічого не склеїться точно...У мене є подоуга яка настільки сліпо закохана, що взагалі тверезо не оцінює вчинки свого коханого - то на нього оточення так погано впливає, в душі він добрий - так каже. Така все простить - бо їй лиш би він поряд. А от тверезо мисляча людина навряд чи так просто все забуде і житиме як ніби нічого не було.

---------- Додано в 19:40 ---------- Попередній допис був написаний в 19:00 ----------

На днях чоловік сестри моєї подруги залицявся у барі до іншої моєї подруги ( він мене не впізнав). Мабуть, це не вперше у його житті. А та жінка з ним у шлюбі вже років з 10. Невже жінка нічого не помічає? Мені здається, що якщо таке стається, то має бути серйозна проблема у шлюбі, або чоловіка щось конкретно не влаштувало у жінці. Вибач, то була моя помилка - не аргумент, і тут простим пробачаю і поїхали далі не обійдеться. Хіба що жінка дуже боїться залишитися самій. Цікаво почути думку тих, хто зберіг шлюб після такої ситуації - як у них складаються стосунки?

---------- Додано в 20:13 ---------- Попередній допис був написаний в 19:40 ----------

Щодо ситуації з kolyshnja. Я звичайно, знаю ситуацію, коли після сварки хочеться пошвидше все забути і помиритися, бо кохаєш, і хочеш аби між вами все було добре і гарно як до сварки :) Проте, це ж не побутова сварка була. Ви ж близькі люди, чому ж чоловік одразу вдав, що не знає про які презервативи ви говорите, і чому він посоромився сказати про лікування одразу? І про яке лікування може йти мова? Я хоч і не спец, але щось я про таке вперше чую. Я б напевно пішля до уролога і спитала що то за лікування таке буває з застосування презиків, чи хоч в неті почитала. Чи ви просто і готові сліпо повірити чоловіку на слові лиш тому, що хочете, щоб все знову стало як було. А чи стане?....

7. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ви дуже неуважно читали. Ліпше перечитайте ще раз.

8. kraplynka

kraplynka реалістка

Чому ж неуважно читала. Ось:
    Тому я й писала, що як на мене то неперконливо звучить. Знаєте, кажуть - довіряй, але перевіряй. Відколи солодка брехня стала кращою, ніж гірка правда? Дай Бог, щоб то була правда. Але для себе варто було б з'ясувати.

9. Sertce

Sertce Member

Не можу на жаль цитувати, але розсмішив допис Натафци( здається, правильно написала її нік), що треба пробачити від щирого серця і т.д. Xочеться запитати- дівчино, вас коли- небудь зраджували? Чи то просто допис новачка, так , аби лише писати? Не знаю, чи змогла б авторка пробачити від щирого серця і зробити все так, як пише...

10. Winter

Winter New Member

Аналогічно.
    Напевне.
    Дуже легко говорити зі сторони, але як воно насправді... Я відчувала цей біль особисто, і чесно скажу намагалась забути і пробачити, пробувала продовжувати стосунки, але... трішчинка пішла і нажаль склеїти її вже неможливо

11. Smurfik

Smurfik Загублений

Я теж вважаю, що таке пробачити неможливо, тому що завжди будеш згадувати, що це зрада, як не крути, скiльки би часу не пройшло. Як на мене, то в мене в голові завжди будуть крутитись образ того, як мiй чоловiк в постелі з iншою жiнкою, це для мене саме тяжче. Ця трiшчина перейде в нездолану прiрву у стосунках.

12. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

І мене розсмішив. Пробачити можна. Я, наприклад, пробачила, але через два роки після, того, як ми розійшлися. І причиною розставання була зрада. І пробачила тільки тому, що людина стала мені абсолютно байдужою, а Бог казав прощати.

13. Samilla

Samilla New Member

Я не знаю чи пробачила б, але мабуть зробила так само як і він, щоб усім веселіше було, щоб вівн відчув себе на моєму місці! :girl_haha:

14. shoelover

shoelover New Member

в одному з глянців такий спосіб рекомендують як один із шляхів пережити зраду. Але то, звичайно, не для "слабонервних", як то кажеться. Каші такої можна наварити, шо ого-го

15. oksumoron

oksumoron Active Member

не думаю що я б наважилась після зради партнера бігати в пошуках іншого чоловіка для зради, та і не принесло б мені це задоволення тим більше спокою!
    з іншого боку зрадника не простила б зразу, а ще в мене характер такий, що за мною хоч трава нехай не росте лиш би я права була, тому мабуть і не вислуховувала ніяких пояснень просто пішла геть.
    думаю з часом я б пережила це, але чомусь не думаю що готова була би склеювати (а по іншому це і не назвеш) давні стосунки.

16. Mаrsela

Mаrsela New Member

Мдя,мене не розсмішив допис Natafca(не полінуюсь написати) тільки тим що кожна людина по різному мислить в певній фазі свого життя,те що приємле в фазі зустрічання і кохання,не приємлеве у фазі глубого кохання чи родини!

---------- Додано в 15:24 ---------- Попередній допис був написаний в 15:18 ----------

А на рахунок стажу сидіння в посиденьках це взагалі....гггггг,це до того що має спільне:girl_cool:

17. Dempo

Dempo New Member

Так дівчата,це правда,пробачити зраду так тяжко.А ще і справді коли собі уявляєш як він з іншою жінкою....у ліжку,це просто ....(((
    Аж мурашки по шкірі як подумаю.У нас слава Богу такого не було,я дуже щаслива з своїм чоловіком.Пригадую як я колись з іншим хлопцем почала крутити,ще як ми зустрічались,і він мене застукав як я по телефону говорила і все взнав. То вже потім як ми говорили,і я його просила пробачити,бо хотіла бути з ним насправді,то він заплакав,притулив мене так сильно до себе і каже не роби так більше,і від тоді вже 6 років як ми разом у шлюбі.

18. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Не змовчу.А ви, Серце, по чому чи по кому судите? Ви знаєте авторку особисто, що робите свої висновки?

Ну і щодо пробачати. Якщо пробачати, то так як написала Natafca "від щирого серця, і стерти з памяті всі погані спогади". Бо не буває напівпробачення, як і напівправди. Хочеш вибачити, то не носи за собою злості, ІМХО

19. Orman

Orman Модератор-бомба

від завжди. Правда добре, а щастя краще.

Інакше б взагалі цієї теми не було.

+ 100

20. Mаrsela

Mаrsela New Member

Вибачити зраду,це як вирвати кусок свого тіла,це боляче і неможливо забути!Це як зробити операцію,вилікуватись,але шрам залишиться назавжди.Шаную і поважаю тих жінок які зберегли сім"ю незважаючи на зраду людини,яка колись давала обіцянку!

Статус теми:
Закрита.