Зрада чоловіка, що робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іксік, 23 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. jalla

jalla Прогрес року 2013

Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

2. Furore

Furore New Member

Гм... Ніколи про таке навіть не думала... Що ж це за чоловіки і жінки такі??? Поясніть, будь-ласка. І для чого з ними сім’ю створювати???

Цікаво, це ж яким чином?
    Чоловік тебе зрадив, так тебе сусідки, родичі і іже з ними (типу наших форумлянок) ще й тапками закидають, мовляв, ти винна - не вберегла. :girl_crazy:

---------- Додано в 20:56 ---------- Попередній допис був написаний в 20:53 ----------

Незнаю, по любому, за такі маленькі гріхи, така жорстока помста - це нечесно і занадто жорстоко. Я б далі не змогла жити з цим.

3. levandivka

levandivka З яйцями...

Помста? :dntknw:
    Дійсно, "те, що ми говоримо про інших, більше розповідає про нас самих"...
    http://www.youtube.com/watch?v=qts3i9XnuJs

Останнє редагування: 31 Жовтень 2011
  4. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Як би це пояснити...

Якщо жінка раз чоловіку не дала вечері, (не так подивилась, не похвалила, зіпсувала своїм ПМС настрій, проходила цілі вихідні в старих спортивних штанях ітд. ітп) - звичайно, це маленький гріх.

А потім прийде один великий "бан за сукупністю порушень." Селяві.

Хтось тут писав, що з роками хімія стосунків втрачається. А що - лабораторію в день шлюбу закривають?

5. SoLana

SoLana Well-Known Member

Перечитала гілку. От сидю п'ю каву і думаю, чи пробачила б? Думаю що так (звичайно, якщо б це було не системним явищем), і навіть забула б і не згадувала і не підозрювала (така я вже є, так легше, а ніж гризти себе сумнівами). Але, щодо вини. І тут я таки згідна, що в більшості випадків винен той хто вчинив зраду, і для мене дико говорити, що є вина "змученої, з ПМСами, не намальованої і т.д.жінки" , це може бути причиною, але не її виною ( чи спів виною). Як на мене вина жінки може бути тоді коли вона свого чоловіка не поважає, не цінить, а значить не любить. Таке теж бува.

6. Nevermind

Nevermind New Member

Якщо перекрутити все на жінку, то взагалі виходить вбивча логіка: "Чоловік не полагодив кран у ванній, пролежав цілий день на дивані, не поцілував зайвий раз, не допоміг принести сумки з магазину: вже набралося багато порушень з його боку: піду-но я пересплю з сусідом". :girl_crazy: Смішно.

7. Un.Known

А Ви не перекручуйте.

Ми же не про події одного дня говоримо.

А мій колишній став колишнім саме з наведених Вами причин - надмірна любов до пива-дивана, (я не тільки крани ремонтувала, але й меблі перетягувала при побілці, після чого сама білила (!), на закупи сама, з колясочкою, після чого нагору закупи і дитину в зубах також сама, про поцілунки вже й не говорю - Лідочка писала, типова героїчна радянська жінка, ще коня бракувало - я все зможу сама, лівою задньою, а коли зрозуміла, що ресурсів моїх вже на все не вистачає, бо ще трохи я і дах на хаті буду сама перекривати - стало пізно! Вся героїка виявилась нікому не потрібною, уявіть - і навіть мені самій. А сім"ї фактично не стало - був кожний з своїми інтересами, при чому чоловікові інтереси лежали дуже далеко від моїх (на дивані, поруч з ним), і змінювати щось йому вже не хотілось (навіщо?) навіть після моїх старань. Аж через два роки, коли вже заява на розлучення лежала в адвоката, почались обіцянки змін. Тільки цього разу мені вже їх не було потрібно, бо в мене вже був той, хто мене цінував і без побілки стін.

І не логічно хіба? :)

8. SoLana

SoLana Well-Known Member

9. Nevermind

Nevermind New Member

Та все логічно, все правильно: навіщо мучитися все життя з людиною, якщо є можливість розлучитися і припинити страждання.

Але навіщо при цьому зраджувати? Треба спочатку розлучитися, а потім вже обирати собі нову пасію в ліжко.

10. Un.Known

Бо?
    :)

Кому треба?

11. SoLana

SoLana Well-Known Member

Та самі знаєте, чого бо..

12. Un.Known

Гм.

Про яку зраду йдеться, якщо
    Повертаючись до допису Невермайнд - кому треба формальності? Чому я маю дбати про них, якщо про мене не дбають, ніхто не задумувався про якісь мої бажання, не зупинився над фактом, що трудові мої будні були спрямовані на забезпечення диванного комфорту?

Щоденне нехтування бажаннями половинки, смішними і невинними бажаннями, звичайними людськими бажаннями - ніяк не менше приниження, ніж зрада. Повірте, на своїй шкурі відчула.

13. Wonder

Wonder New Member

14. Furore

Furore New Member

Так-так, саме помста (особливо в ключі нинішньої бесіди тут у цій темці :girl_wink:)

Так, можливо, в якійсь мірі це говорить і про мене. Бо звикла завжди в будь-якому конфлікті (і не тільки) ставити себе на місце іншого.

Той хто заводить інтрижку на стороні, рідко задумується про почуття коханої людини, якого болю це може їй завдати, а ще рідше задумуються про наслідки для самого себе. Це ж така мізерія в нашому суспільстві - подумаєш, сходив наліво. "Левак укрепляет брак" і подібні речі міцно укріпилися в наших головах. Але що найобразливіше і найнезрозуміліше (для мене), що більшість обманутих, зраджених жінок самі ж потакають цій ідеології. :girl_impossible:

15. Dempo

Dempo New Member

Я вам співчуваю((. Але думаю не варто так засмучуватись,в житті по різному буває,кожен може з цим стикнутися. Я думаю ви повинні його пробачити і дати шанс.
    Тим більше якщо ви давали клятву перед Богом бути разом у радості і горі.

---------- Додано в 11:36 ---------- Попередній допис був написаний в 11:35 ----------

Я сама дуже часто роздумую на цю тему,щоб я зробила якби таке сталося.У нас двоє діточок.Я б напевно пробачила все,якщо би він сам захотів залишитись.

16. Furore

Furore New Member

Вірю, але особисто я мільйон раз попрошу, мільярд раз попереджу, а далі будь що буде. По крайній мірі, це чесно. Я себе (в першу чергу) поважаю, поважаю свої хороші почуття (нехай вони були колись давно), поважаю ту людину, яку колись так любила, що одружилася з ним, я не зможу це так просто перекреслити одним нерозумним вчинком.

17. Яруська

Яруська Well-Known Member

Там нижче вже все прекрасно описала Оля, а от нащо з ними сім"ю створювати? Не знаю...ттт. Можливо не роздивились, можливо дійсно існують якісь зміни в людях після одруження, багато хто на це жаліється.
    В мене, до прикладу буває, що дивишся на якесь подружжя і думаєш- "І як ті люди вживаються? От посади мені такого зануду вдома, то не те що б зрадила, а взвила." І чомусь коли дізнаєшся про зраду чиюсь з тих людей, то зовсім не виникає здивування.

Це вони маленькі, коли одноразові, а коли перетворюються в звичку, то тут вже і приходить капець почуттям.
    Думаю, що вже якщо є інтрижка на стороні, то не така вже й кохана та людина...а от про наслідки швидше за все задумуються вже як клюне щось в одне місце.
    Ото власне про що тут і йдеться. Не думаю, що зраджені жінки чи чоловіки не отримували багаторазових знаків, попереджень і розмов...Просто не все говорять, тут ж форум, а не психотерапія))))

18. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Так чоловіки це знають...Що більшість так і зробить.....Ще й почне "причини" в собі шукати - чи вечерю захолодну дала, чи не так дихає/ходить/розмовляє.
    Можливо,це одна з причин, чому на ліво частіше ходять чоловіки, ніж жінки?

19. natafca

natafca Загублений

Пробачити від щирого серця, і стерти з памяті всі погані спогади:girl_yes:

20. Un.Known

В мене так і сталось.

Але хтось просити не вміє, а хтось - слухати...
    :)

Я от відчуваю, що я коло свого чоловіка псуюсь - лінива стаю, вередлива. Чому? Бо дозволяє мені.

Як я колись дозволила колишньому. На його прикладі і пам"ятаю, що незамінних не буває.

Статус теми:
Закрита.