Зрада чоловіка, що робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іксік, 23 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. kolyshnja

kolyshnja New Member

Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

Я не впевнена,що я зробила правильно...Але час покаже і розсудить.Я відкрилася перед ним вдруге.Я виписала тут усі свої думки,щоб очистити пам,ять,щоб почати все з нового листка.
    Я заново маю навчитися довіряти.Це складніше...

2. AilataN

AilataN жива

Якщо ви так вже зробили- це вже значить правильно! і сумніву не піддавайте!)))
    Уффф...Я так не хотіла, щоб ви написали-" всьо, закупи..дилась і не вернусь, та пішов він...!"
    Ок, все буде ок.
    Чекаємо зміни ніку і місця проживання)))

Останнє редагування: 27 Жовтень 2011
  3. madchen

madchen Member

а він???? все ж таки цікаво :girl_in_dreams:

4. kolyshnja

kolyshnja New Member

Вину заперечує. В любові запевняє.Вибачився за те,що виламувався і відмовився пояснити все відразу (не буду зараз прискіпуватися до правдоподібності)).
    Одним словом: усвідомив,що я жінка непередбачувана і небезпечна)))

5. AilataN

AilataN жива

Признайтесь чесно, у вашій буденності вам бракувало такого зриву?)

6. Wonder

Wonder New Member

а все таки, ну інтересно :)

7. madchen

madchen Member

АГА!!!!! Дуже цікаво:)

8. Женічка

Женічка Well-Known Member

чекайте на новизну очючєній і гостроту у всьому :girl_wink:
    у мене було щось подібне, правда не історія зради, описувати довго. так той випадок так мене вздьорнув і заставив подивитись на все так тверезо і після 7-ми років знайомства так закохатись ще раз в свого чоловіка - відходила від того кохання довго, воно реально заважає :)
    все у вас налагодиться, правда, з довірою буде важкувато, ну нічо. ви - сім"я і частинки одного цілого, цінуйте і бережіть те, що маєте.

9. Burmosyk

Burmosyk New Member

kolyshnja, ви тут за пару днів рожеві окуляри зняли, всіх на ноги-вуха на посиденьках поставили, що кожна з дописувачок теми (і не тільки, бо читають і просто співчуваючі) в своїй голові продумала сценарій, щоб вона робила з презервативами, чоловіком, своїм життям, дітьми і т.д в схожій ситуації, знов ті рожеві, чи може тепер з іншим відтінком ці окуляри вдягнули, а нам всім розказати не хочете :confused:: так що там з тими презервативами? куди вони по 2 дівалися, і чого брав у відрядження????

10. Dobra

Dobra Well-Known Member

А зрозумію Колишню, коли вона проігнорує ваше звернення. Просто то ще буде адцять сторінок обговорень, сумнівів, скептичних зауважень і примусового знімання гіпотетичних рожевих окулярів. Та і Львів - то таке село, навіщо інтимні подробиці виносити на форум. Навіть якщо щось і було, вони прийняли рішення рятувати сімю...
    Хоча мені також страшенно цікаво, але я абстрагуюсь.

11. Burmosyk

Burmosyk New Member

тут Ви праві, ну але ж треба було щоб хтось озвучив то питання, що всіх цікавить :)

12. Dobra

Dobra Well-Known Member

13. olerusya

olerusya sweet candy ;)

ну так не чесно:girl_in_dreams:
    ми тут стільки часу переживали, висували різні припущення, а Ви приховали найголовніше...

14. AilataN

AilataN жива

Навіть не здумайте щось писати про ті прєзи нещасні!!!!
    Усьо, проїхали!

15. Peppy

Peppy New Member

повністю підтримую попередню дописувачку! Ми тут як сороки на сир чекаємо:connie_pull-pigtail А це Ваше життя! Повірили - значить хочете вірити! Тільки прошу Вас, не піддавайтеся провокативним підозрам, женіть їх геть! Надіюся, Ваш чоловік дійсно все зрозумів! Тримайтеся, все буде добре.:girl_wink:

16. zetta

zetta Well-Known Member

десь собі дівалися. вони вияснять....

про рожеві окуляри я можу розказати стільки шо очам своїм не повірите, про дуже хитрих чоловіків, голодних до сексу жінок, страшенну любов і страх втратити сімю............................ але то такий бруд..............дякую своїй колишній роботі. стараюсь не заходити в цю тему, бо шо писати? просто не зраджуйте самі. в віра? вірити треба це необхідно.

17. Sara

Sara Well-Known Member

Колишня! Слухайте ТІЛЬКИ своє серце!!! Тільки воно скаже правду, а розум... це дуже добре, але він інколи елементарно прораховується))))
    Бажаю Вам успіхів, у Вас все буде добре)))), бо неможе бути по-іншому!!!
    P.S. Такі ситуації, як у Вас, дуже часто трапляються в сімейних парах і так само часто відкривають їхні почуття на нову стадію. Напевно це все так мало бути і Ви для себе зрозуміли, що значить для Вас ця людина, а Ваш чоловік також зрозумів що Ви явно не така собі простушка, яка буде сидіти і мовчати))). Ще раз Вам бажаю успіхів і жіночого щастя!!!)))

18. ylisovych

ylisovych миється в бані

знаєте в мене була подібна ситуація, але добре що все прояснилося...мій хлопець їхав у село знімати весілля, їхав із братом, ну і брат йому дав два презервативи(ми також ними не користуємося)...але мій мені сказав, каже он брат дав мені два...я кажу нащо вони тобі, ти що здурів, а він каже, ну що викидати не буду, так вони в нього лежать по сьогоднішній день...але я навіть не хочу подумати, що би було
    ,як би він мені не сказав , а я в нього в хаті знайшла, я би не повірила в ту історію, добре що він випередив і сам все розказав...Мені чесно Вас шкода, я є власна людина, тому такого б не пробачила....

19. Burmosyk

Burmosyk New Member

Дівчата, та я також усім серцем бажаю Колишній щастя! За ті кілька днів я наче сама прожила ту ситуацію, бо нагадалася своя, яка хоч минула кілька років тому, але той біль і відчуття що світ перевернувся в одну мить нагадалися знову, і я всією душею співпереживала, як в гарному кіно. Тільки от перед самою розв'язкою хтось вимкнув тєлєк :girl_in_dreams:

20. madchen

madchen Member

це точно!!!!

Статус теми:
Закрита.